Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a):Kasia licytuj licytuj:siara: kurcze, nie stać mnie, bo przed chwilą wylicytowałam telefon bo mój się popsuł... strasznie podoba mi się ta ciemno czerwona ... Small ją kupi i da mi na gwiazdkę, wiesz?:diabloti: JA PO PROSTU ZAWSZE O TAKIEJ MARZYŁAM, ECH ... KTO SPEŁNI MOJE MARZENIA?:placz: :diabloti::diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://images50.fotosik.pl/34/cfe7f989e7cc2cfe.jpg kolejna się przymierza do konkursu na telezoo? Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 kurcze, nie stać mnie, bo przed chwilą wylicytowałam telefon bo mój się popsuł... strasznie podoba mi się ta ciemno czerwona ... Small ją kupi i da mi na gwiazdkę, wiesz?:diabloti: JA PO PROSTU ZAWSZE O TAKIEJ MARZYŁAM, ECH ... KTO SPEŁNI MOJE MARZENIA?:placz: :diabloti::diabloti: nie wiem czy taki głupi się znajdzie :diabloti::evil_lol: http://images50.fotosik.pl/34/cfe7f989e7cc2cfe.jpg kolejna się przymierza do konkursu na telezoo? a co szczęściu trzeba pomóc :evil_lol: Quote
BBeta Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 smallpati napisał(a):a co szczęściu trzeba pomóc :evil_lol: http://images38.fotosik.pl/34/6f5867c146075d61.jpg Za bardzo oklepane, wymyśl coś ciekawszego :cool1: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ja juz nawet weszłam na telezoo zagłosować a tam tych zdjęć jeszcze nie ma:shake::shake: Ja widziałam jednego takiego goopeczka na dogomani:evil_lol: lubi tipsy:evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 BBeta napisał(a):Za bardzo oklepane, wymyśl coś ciekawszego :cool1: a ty nie masz czegoś fajnego? Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Za bardzo oklepane, wymyśl coś ciekawszego :cool1: nie przychodź mi tu, bo się wstydzę takich brzydkich zdjęć :evil_lol: Eee tam, nie zależy mi na oryginalności, widziałaś jakie poprzednio zdjęcia wygrały? bynajmniej nie były mistrzowsko wykonane :diabloti: ja juz nawet weszłam na telezoo zagłosować a tam tych zdjęć jeszcze nie ma:shake::shake: Ja widziałam jednego takiego goopeczka na dogomani:evil_lol: lubi tipsy:evil_lol: hehe już są :evil_lol: yyy.. kogo? :hmmmm::diabloti: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kasia&Rika napisał(a):a ty nie masz czegoś fajnego? ma ma :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Świetego mikołaja w tipsach:diabloti: Zagłosowałam nawet z dwóch przeglądarek:D Quote
BBeta Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Kasia&Rika napisał(a):a ty nie masz czegoś fajnego? Do świat jeszcze daleko :diabloti: smallpati napisał(a):nie przychodź mi tu, bo się wstydzę takich brzydkich zdjęć :evil_lol: Eee tam, nie zależy mi na oryginalności, widziałaś jakie poprzednio zdjęcia wygrały? bynajmniej nie były mistrzowsko wykonane :diabloti: Ale nie chodzi o jakość/wykonanie tylko o pomysł Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Świetego mikołaja w tipsach:diabloti: Zagłosowałam nawet z dwóch przeglądarek:-D nie znam takiego Mikołaja :evil_lol: ale jak poznam to mu przekaże co byś chciała :diabloti::eviltong: nie oszukuj :evil_lol: Do świat jeszcze daleko :diabloti: Wykończysz konkurencję w ostatnim dniu ? :evil_lol: Ale nie chodzi o jakość/wykonanie tylko o pomysł Eee tam :eviltong: Nie mam pomysłów :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 smallpati napisał(a):nie znam takiego Mikołaja :evil_lol: ale jak poznam to mu przekaże co byś chciała :diabloti::eviltong: nie oszukuj :evil_lol: nie oszukuje, na dwóch mi zaliczyło, na trzecim nie:D Jak go spotkasz to powiedź też że chce lustrzankę i domek z ogrodem... Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 dobrze, przekaże mu :evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://big.photos.nasza-klasa.pl/5360559/66/main/a44b221588.jpeg no tu już zaczyna śpiewać;) Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 http://big.photos.nasza-klasa.pl/536...44b221588.jpeg no tu już zaczyna śpiewać;-) bo się u mnie nastrojowo zrobiło i kolędy zaczęła śpiewać :evil_lol: to zdjęcia z tamtego roku?:cool3: skąd taka myśl? Prezenty już mam zapakowane jeśli o to chodzi :diabloti: jakby leżały nie popakowane to by wszyscy pozaglądali co dostali :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 smallpati napisał(a):bo się u mnie nastrojowo zrobiło i kolędy zaczęła śpiewać :evil_lol: skąd taka myśl? Prezenty już mam zapakowane jeśli o to chodzi :diabloti: jakby leżały nie popakowane to by wszyscy pozaglądali co dostali :evil_lol: właśnie przez zapakowane prezenty:cool3: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kasia&Rika napisał(a):właśnie przez zapakowane prezenty:cool3: hehe :evil_lol: zapakowałam już wcześniej, zawsze mam wszystko wcześniej zapakowane ;) Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ja musze upychać po schowkach bo jak zapakuje to i tak zaglądną:evil_lol: Potem tylko lekko naderwany papierek świadczy o zbrodni:evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 ja mam wszystko tak pozaklejane, że mieliby trudność tylko naderwać papierek :evil_lol: więc mają wybór, albo zniszczyć całe opakowanie i będzie... :mad: albo zaczekają do świąt. Zawsze wybierają drugą opcję :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 a ja wiem zawsze wcześniej co dostenę ... ty Small tez taka cierpliwa? Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 u nas nikt nie co dostanie, no chyba że jest to jakaś większa, droższa rzecz i trzeba wybrać jak np. telefon ;) Mnie nie kręci otwieranie prezentów przed świętami, nawet jakby leżały na stole to i tak bym nie zaglądała, bo największa frajda to rozpakowywanie wraz z rodziną po wigilii, no i ta kupa papierów walająca się po ziemi :loveu::evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Ostatnie nieudane zdjęcia śniegowe :razz: P.S u mnie dziś już nie było ani płatka śniegu :loveu: się otrzepywał pies :diabloti: Quote
Sweet Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://images39.fotosik.pl/34/d9c64381215411fc.jpg sliczne:D http://images33.fotosik.pl/412/3e6766c723039329.jpg i te kule przy łapach:evil_lol: jak ja tego nie lubie te z czapką tez fajne:loveu::loveu: Fajnie ze masz juz prezenty kupione:p:p ja nawet nie wiem co kupic, tylko siostrze wiem co chce dac ale za drogie wszystko...:roll: po za tym nie ma u nas w polsce tego i musiałabym na Ebayu kupic gdzie przesyłka sama ze 20zł kosztuje:shake: eh.. a moli wszystko juz kupiłas??:cool3: Quote
Recommended Posts