BBeta Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 smallpati napisał(a):taaa :evil_lol: nie będzie zdjęć, dopóki mi jakieś fajne nie wyjdzie :diabloti: Nie narzekaj tylko wstawiaj, przejmujesz się niebieskim śniegiem? :cool1: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 przejmuję się :diabloti: nie dam zdjęć bo są okropne, ciemne, niebieski śnieg, ostrość niefajna, ogólnie do kosza a nie do wstawiania. Może uda mi się coś jutro lepszego zrobić to wstawię, tych na pewno nie pokaże :razz: Quote
NightQueen Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Dostanę nerwicy :angryy::angryy::angryy: nie przyszła dostawa rogza na animalii, czy ja muszę mieć ostatnio takiego pecha do sklepów internetowych :angryy::angryy: Odmówiłam smycz, przyjdą mi tylko zabawki. A smycz zamówię gdzieś indziej i w rekompensacie domówie jeszcze jakąś obroże :diabloti: Quote
BBeta Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 smallpati napisał(a):nie przyszła dostawa rogza na animalii Straszne :shake: I na czym teraz będziesz psa wyprowadzać... :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 BBeta napisał(a):Straszne :shake: I na czym teraz będziesz psa wyprowadzać... :diabloti: na 6 innych smyczach które mam :diabloti: ale i tak muszę mieć czarną bo nie mam, mam same kolorowe Quote
NightQueen Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 nie ma zakupów :placz::placz: W telezoo też nie mają tego co chce, więc odmówiłam, dostawa rogza ma być za około 2,3 tygodnie :angryy: i nei mam smyczy, ani obroży nowej :placz::placz: Poszukam jeszcze czy w innych sklepach mają, choć wątpię :razz: Quote
groszek83 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Może to znak żeby już nic nie kupować:evil_lol::evil_lol: Quote
BBeta Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 infers1995 napisał(a):obroża kolejna, po co?:diabloti: Small chce mieć większą kolekcje niż ja :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Może to znak żeby już nic nie kupować:evil_lol::evil_lol: albo znak żeby kupować wszystko na raz :diabloti: Small chce mieć większą kolekcje niż ja :diabloti: taaa :evil_lol: już cię gonie :diabloti: Quote
BBeta Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 smallpati napisał(a):już cię gonie :diabloti: Ja już nie biegne także masz ułatwione zadanie :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 hehe ale na wszelki wypadek będę się spieszyć :diabloti::evil_lol: Quote
Cheritka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 O kurcze jak to dobrze, że moje pieski nie noszą obróżek. to mi więcej kasy zostanie i na co innego wydam :cool3: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 a small licytuje kolejne Rogzy na allegro:roll: znalazłam cię :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Bez obaw Moli nie brakuje niczego, nie ograniczam się tylko do obroży :evil_lol: Drugie tyle co na obroże wydaje na; zabawki, smakołyki, szczotki itp. ;) Już nie wspomnę ile wydaje na siebie miesięcznie :diabloti: także jak kupie obroże to nic się nie stanie :p Przyszły mi dziś zabawki, kong i petstages ale to na święta więc Moli nie dam :diabloti: P.S Jadłam dziś kotlety sojowe po raz pierwszy (bo jestem początkującym wege) Ale wiecie co, to jest dobre :crazyeye::crazyeye: a myślałam że będzie smakować jak papier, bo tak wyglądało, a to nawet ma zapach :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kasia&Rika napisał(a):a small licytuje kolejne Rogzy na allegro:roll: znalazłam cię :evil_lol: ciiii..... :diabloti: Przyda się :evil_lol: ja zawsze masę rzeczy licytuje, ale mało kiedy coś wygrywam ;) ale konkurencji mi nie rób :mad::diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 smallpati napisał(a):ciiii..... :diabloti: Przyda się :evil_lol: ja zawsze masę rzeczy licytuje, ale mało kiedy coś wygrywam ;) ale konkurencji mi nie rób :mad::diabloti: właśnie się przymierzalam do licytacji, bo to chyba rozmiar M, nie ? ale zobaczyłam że ty licytujesz:evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kasia&Rika napisał(a):właśnie się przymierzalam do licytacji, bo to chyba rozmiar M, nie ? ale zobaczyłam że ty licytujesz:evil_lol: ani się waż :mad::mad::evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 smallpati napisał(a):ani się waż :mad::mad::evil_lol: :hmmmm: ..... :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kasia&Rika napisał(a)::hmmmm: ..... :diabloti: po kij ci takie brzydkie obroże :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 smallpati napisał(a):po kij ci takie brzydkie obroże :diabloti: wariatka:evil_lol: spoko, nie będę ci zabierać łupu, bo jeszcze Moli nie będzie miała w czym się na dworze pokazać:shake: pokaż nam swoją kolekcje całą:modla: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kasia licytuj licytuj:siara:spisek :mad::evil_lol: wariatka:evil_lol: spoko, nie będę ci zabierać łupu, bo jeszcze Moli nie będzie miała w czym się na dworze pokazać:shake: pokaż nam swoją kolekcje całą:modla:taa bo Moli trzeba tej 10 obroży, jest jej niezbędna do życia :diabloti: kolekcję już kiedyś wstawiałam, teraz mi się nie chce robić zdjęć, jak przyjdą mi nowe obroże to całą wam pokaże :diabloti: suprajs :evil_lol: jej łapy wyglądają jakby miały 2kg filcu, a to tylko brudzik :diabloti: Quote
Recommended Posts