BBeta Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 smallpati napisał(a):jakbyś zobaczyła mnie z porannym artystycznym nieładem to od razu byś mnie do fryzjera wysłała :evil_lol: Zetnij na krótko :cool1: Quote
NightQueen Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 BBeta napisał(a):Zetnij na krótko :cool1: miałam już krótkie i nie chce więcej :evil_lol: (póki co:diabloti:) Quote
infers Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 o small jak ładnie się prezentujesz, ten modny fiolet:cool1::loveu::diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 wow small jaka TY laska sie zrobiłaś :loveu::razz::eviltong: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 o small jak ładnie się prezentujesz, ten modny fiolet:cool1::loveu::diabloti: pół szafy mam w fiolecie :evil_lol: wow small jaka TY laska sie zrobiłaś :loveu::razz::eviltong: a to co? wcześniej brzydka byłam :mad::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 smallpati napisał(a): a to co? wcześniej brzydka byłam :mad::evil_lol: nie :lol: ale z dluzszymi wlosami Ci lepiej :cool3: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 betty_labrador napisał(a):nie :lol: ale z dluzszymi wlosami Ci lepiej :cool3: taa już nie wymyślaj, podpadłaś mi :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 smallpati napisał(a):taa już nie wymyślaj, podpadłaś mi :evil_lol::evil_lol: ooooohoho popadłam w czarną rozpacz :placz: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 betty_labrador napisał(a):ooooohoho popadłam w czarną rozpacz :placz: :evil_lol: i dobrze :diabloti: mam już wszystkie prezenty na święta :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 smallpati napisał(a):i dobrze :diabloti: mam już wszystkie prezenty na święta :evil_lol: :P czyli rozumiem ze dla mnie tez masz :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 i dla mnie ... :siara: co kupiłaś? wymieniaj, może mnie coś natchnie:evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ale ci dobrze:placz: ja mam dopiero połowe przezentów i weny mi zabrakło:placz: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 czyli rozumiem ze dla mnie tez masz :diabloti:yyy... :evil_lol: niet :diabloti: i dla mnie ... :siara: co kupiłaś? wymieniaj, może mnie coś natchnie:evil_lol:tacie- torbę do pracy i portfel, mamie- spodnie dresowe i bluzkę z paskiem, siostrze- torebkę, szwagrowi- bluzkę z długim rękawem, no i Moli smycz i zabawki :evil_lol: Ale ci dobrze:placz: ja mam dopiero połowe przezentów i weny mi zabrakło:placz: też miałam taki problem ale w końcu coś wymyśliłam Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 same ciuchy pokupywalas :eviltong: to ja juz nie chce od Ciebie prezentu :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 betty_labrador napisał(a):same ciuchy pokupywalas :eviltong: to ja juz nie chce od Ciebie prezentu :evil_lol: hehe Bo z ciuchami jest najprościej :evil_lol: albo z dodatkami, tak to nie mam co kupić, bo nikt nie czyta książek oprócz mojej siostry, bo ona czyta np. Daniele Steel ale ma masę jej książek więc kupa, kosmetyków w domu to już za dużo jest i nie mam gdzie układać swoich na półkach :diabloti: no i nie wiedziałam co kupić to kupiłam szmatki :evil_lol: aczkolwiek dla mnie ubranka to najlepszy prezent jaki mogę dostac :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 smallpati napisał(a):hehe Bo z ciuchami jest najprościej :evil_lol: albo z dodatkami, tak to nie mam co kupić, bo nikt nie czyta książek oprócz mojej siostry, bo ona czyta np. Daniele Steel ale ma masę jej książek więc kupa, kosmetyków w domu to już za dużo jest i nie mam gdzie układać swoich na półkach :diabloti: no i nie wiedziałam co kupić to kupiłam szmatki :evil_lol: aczkolwiek dla mnie ubranka to najlepszy prezent jaki mogę dostac :evil_lol: czyli kupowałaś to co sama lubisz dostawac :P ja uwielbiam dostawac ksiazki o zwierzetach :diabloti: albumy jakies. Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 betty_labrador napisał(a):czyli kupowałaś to co sama lubisz dostawac :P ja uwielbiam dostawac ksiazki o zwierzetach :diabloti: albumy jakies. lubię też książki ale niestety reszta nie wie jakie lubię, albo jakie mam dlatego mi ich nie kupują :roll: Hmm ja mam raczej bezproblemową rodzinę jeśli chodzi o dobór prezentu, wszyscy się ze wszystkiego cieszą zawsze :loveu: Quote
infers Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 smallpati napisał(a):lubię też książki ale niestety reszta nie wie jakie lubię, albo jakie mam dlatego mi ich nie kupują :roll: Hmm ja mam raczej bezproblemową rodzinę jeśli chodzi o dobór prezentu, wszyscy się ze wszystkiego cieszą zawsze :loveu: Też tak chcę!:placz::diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 smallpati napisał(a):lubię też książki ale niestety reszta nie wie jakie lubię, albo jakie mam dlatego mi ich nie kupują :roll: Hmm ja mam raczej bezproblemową rodzinę jeśli chodzi o dobór prezentu, wszyscy się ze wszystkiego cieszą zawsze :loveu: to powiedz im jakie lubisz i jakie masz :diabloti: a moze robia dobra mine do zlej gry :evil_lol::lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Też tak chcę!:placz::diabloti: jak kupujesz twoim to się im nigdy nei podoba? :evil_lol: to powiedz im jakie lubisz i jakie masz :diabloti: a moze robia dobra mine do zlej gry :evil_lol::lol::evil_lol: nie chce mi się ich szukać i wypisywać, bo nie pamiętam :evil_lol: no co ty, znam ich ;) Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 smallpati napisał(a): nie chce mi się ich szukać i wypisywać, bo nie pamiętam :evil_lol: no co ty, znam ich ;) kolejny raz potwierdzasz żeś leń :eviltong: wiem, przecież to był zarcik :loveu: a gdzie foty zimowe? :cool3: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 bo jestem leń i co tu ukrywać :evil_lol: zimowych zdjęć nie ma bo wyszły brzydkie :diabloti: Quote
BBeta Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 smallpati napisał(a):zimowych zdjęć nie ma bo wyszły brzydkie :diabloti: Nie przesadzaj, niebieski śnieg też jest ok :cool3: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 BBeta napisał(a):Nie przesadzaj, niebieski śnieg też jest ok :cool3: taaa :evil_lol: nie będzie zdjęć, dopóki mi jakieś fajne nie wyjdzie :diabloti: Quote
Recommended Posts