Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jednak się nauczyła, że to się w locie łapie:-D

super przekrzywiony pyszczek:loveu:

nie do końca, ona wszystko łapie jak się rzuca pod warunkiem że leci do blisko niej, a jakbym chciała rzucać frisbee to by za talerzem w ogóle pewnie nie pobiegła :razz:

ale wstrętne zdjęcia :-o

Posted

sama jesteś wstrętna, zdjęcia super:diabloti: Moja dopiero się uczy łapac jak sie jej np. smakołyk rzuca, dopiero kilka dni temu załapała o co chodzi:roll::mad:wcześniej do zdarzyło się,że w łep dostała ze smakołyka:eviltong:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ale superowskie zabawki! :loveu: Będziecie frisbować, ja Wam to mówie :evil_lol:

chyba raczej nie bo ona jest leniwa, jak jej coś do pyska samo nie wpadnie to nie pomyśli żeby podbiec po to :razz:

sama jesteś wstrętna, zdjęcia super:diabloti: Moja dopiero się uczy łapac jak sie jej np. smakołyk rzuca, dopiero kilka dni temu załapała o co chodzi:roll::mad:wcześniej do zdarzyło się,że w łep dostała ze smakołyka:eviltong:

:evil_lol::evil_lol:

moja łapie, ale tylko jak coś leci wprost na nią, ale żeby coś gonić pff sama muszę sobie biegać :diabloti::evil_lol:
Eee moja niby łapie ale czasami się zapatrzy i też dostaje w łeb zabawką :evil_lol: wtedy robi wielkie zdziwienie :diabloti:

wstrętne to zdjęcie jest :razz:

It's Me :evil_lol:
and my curly hari ;)

Posted

Sallcia napisał(a):
liczna jesteś i śliczniutke masz włoski , zazdroszcze Ci ;)

:-o czego mi zazdrościsz, oszalałaś :evil_lol:
zdjęcia robię sama więc wiem jak się ustawić żeby korzystniej wyglądać ;) a włosy to efekt lakieru i lokówki :evil_lol:

Posted

mi w sumie sie kręcą w miare , dam rade , ale z grzywką mam makabre.:roll:
prostowanie , układanie..
zapuszczam , zeby ją ładnie na skos sciąć i meić spokoj,:loveu:

PS: u nas zimowy Rudy.:cool3:

Posted

smallpati napisał(a):
jak mam włosy nie ułożone to wyglądam jak wiedźma więc je albo prostuje albo kręcę ;)
w ogóle to muszę iśc do fryzjera się obciąć bo mam za długie, po za tym chce mi się grzywki

hehe ja mam podobnie ale prostuje na krecone mam za krótkie włosy:eviltong:
bardzo ładnie wyszłas na zdjeciach:loveu:
za długie:crazyeye: sliczna masz i długosc tez bardzo fajna ja kocham długie włosy:loveu::loveu: a sama niedawno ściełam i teraz musze zapuszczac bo głupia bylam:roll:

Posted

Sallcia napisał(a):
mi w sumie sie kręcą w miare , dam rade , ale z grzywką mam makabre.:roll:
prostowanie , układanie..
zapuszczam , zeby ją ładnie na skos sciąć i meić spokoj,:loveu:

grzywki? :cool3: ja mam też takie niby kręcone, niby nie- same nie wiedzą jakie są : P mam mocno wystopniowane, trochę poniżej ramion. Od kiedy myję rano głowę, wystarczy wysuszyć i trochę wyprostować grzywkę, nic więcej ;) poza paroma kosmetykami, żeby się jakoś układały, ale to ani nie niszczy włosów, ani nie zabiera tak wiele czasu;) też do niedawna prostowałam :roll:

Posted

reklama :evil_lol:

hehe ja mam podobnie ale prostuje na krecone mam za krótkie włosy:eviltong:

ja już mam dość długie, bo wyprostowane mam prawie do tyłka już :evil_lol: ale zaczęłam kręcić włosy jak miałam do ramion i też fajnie wyglądało ;)

bardzo ładnie wyszłas na zdjeciach:loveu:
za długie:crazyeye: sliczna masz i długosc tez bardzo fajna ja kocham długie włosy:loveu::loveu: a sama niedawno ściełam i teraz musze zapuszczac bo głupia bylam:roll:

dzięki
Za długie są i trudno się je już układa, po za tym przydałoby się je pocieniować czy coś :evil_lol: mi szybo rosną więc mogę sobie ścinać często, jakieś 5 lata temu miałam grzywkę na 3 milimetry obciętą :evil_lol:
Też bardziej mi się długie podobają, zawsze można coś z nich zrobić, gorzej z krótkimi, chociaż mnie już to dobija, to codzienne układanie itp.

ale to ani nie niszczy włosów, ani nie zabiera tak wiele czasu;-) też do niedawna prostowałam :roll:

u mnie nawet suszenie dużo zajmuje, kwestia długości i grubości włosów, a ja mam dużo, za dużo włosów :razz: jak suszę suszarką to się niszczą, a jak idę spać z mokrymi to też się niszczą bo się łamią, więc i tak i tak źle :evil_lol:

A co do niszczenia, ja rozjaśniam, prostuje, kręcę, suszę, lakieruje, żeluje, zawijam na wałki itp. włosy i naprawdę nie są zniszczone, moje fryzjerki aż się dziwią. Ja czasami farbie na czarno włosy a za miesiąc znów dochodzę do blondu, fryzjerka później nie chce mi zafarbować bo się boi że mi wypadną :evil_lol: jak potrzyma rozjaśniacz ale nic się z nimi nie dzieje, mam mocne włosy, fakt że wydaje kupę kasy na odżywki do włosów i kupuje je w sklepach fryzjerskich a nie w kosmetycznych, póki co moje włosy żyją i jest dobrze, a jak padną to w peruce będę chodzić, zresztą mam już jedną :diabloti: