NightQueen Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 BBeta napisał(a):Nie przeprowadzam dochodzenia tylko składam zamówienie w tym sklepie, M. uwielbia bawić się zielonym smokiem, więc już dawno chciałam kupić czerwonego niedźwiedzia, będzie lepiej widoczny w trawie. Wysłałam pytanie w sprawie tych zabawek i dostałam odpowiedź, że będą niedostępne do czasu zmiany opisu, ale niedźwiedzia mogą dorzucić do mojego zamówienia :cool3: to mnie wkręcili :razz: mi przez tel powiedzieli że producent wycofał je z produkcji i nie wiedzą czy je dostaną czy nie A kiedy wysyłałaś maila? Quote
BBeta Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 smallpati napisał(a):to mnie wkręcili :razz: mi przez tel powiedzieli że producent wycofał je z produkcji i nie wiedzą czy je dostaną czy nie A kiedy wysyłałaś maila? Dzisiaj, odpowiedź dostałam przed chwilą :cool1: Quote
NightQueen Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 BBeta napisał(a):Dzisiaj, odpowiedź dostałam przed chwilą :cool1: :angryy::angryy::angryy: to właśnie stracili klientkę :angryy::angryy::angryy: nie będą mi kitu wciskać, ostatnią rzecz u nich zamówiłam :angryy: Quote
BBeta Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Pupilion.pl - Trixie Longies - Figurki lateksowe 3502 30 cm, Trixie zawartość: 3 różne figurki, każda w dwóch sztukach, 30 cm :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 nie denerwuj mnie już dzisiaj dobrze :evil_lol: Quote
infers Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Kto Cie tak zirytował?:shake::diabloti: Quote
NightQueen Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 infers1995 napisał(a):Kto Cie tak zirytował?:shake::diabloti: poczytaj sobie historie jak to mnie wydymali :evil_lol: Quote
infers Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 to stracili jedną klientke i potencjalnego klienta:loveu::diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='BBeta']Pupilion.pl - Trixie Longies - Figurki lateksowe 3502 30 cm, Trixie zawartość: 3 różne figurki, każda w dwóch sztukach, 30 cm :diabloti: czyli co, tu tez daja 6 za tą cene czy jak?! Quote
NightQueen Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Malutka suczka z interwencji Odebrana za zgodą "właściciela" z libacji alkoholowej w jednym z pomieszczeń socjalnych rodzin dyskfunkcyjnych. Suczka była w stanie ogólnego zaniedbania, głodna i wystraszona. Z uwagi na jej bardzo młody wiek (około 8 tygodni) nie chcemy oddawać jej do schroniska, gdzie narażona byłaby na wirusy, dodatkowy stres wywołany głośnym szczekaniem innych piesków oraz dosyć niską temperaturę pomieszczenia. Możemy przetrzymać psinkę w domu naszego inspektora jeden dzień. Pilnie poszukujemy dla niej odpowiedzialnych opiekunów!!! [SIZE=2]Pomóżcie !!! Bo mój bezmyślny ojciec nie zgodził się na DT bo pies sika, bo nie znajdę mu domu itd. :2gunfire: Quote
Kasia&Rika Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Śliczna , napisz jakich może być rozmiarów,jaka jest teraz itp. Czy była szczepiona? Gdzie teraz przebywa? To pomoże w szukaniu właściciela:) Quote
psiulka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Jaka bida malutka. Gdzie jest teraz? Dlaczego Twój bazarek jest zamknięty? Quote
NightQueen Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Śliczna , napisz jakich może być rozmiarów,jaka jest teraz itp. Czy była szczepiona? Gdzie teraz przebywa? To pomoże w szukaniu właściciela:smile: jest z interwencji więc nic nie wiadomo :razz: wątpię żeby była szczepiona Jest w Oświęcimiu Dlaczego Twój bazarek jest zamknięty? bo nie można zbierac pieniędzy na taki cel jak. buda dla psa nie bezdomnego, bazarek będzie otwarty ponownie ale muszę zmienić cel, pieniądze pójdą na schronisko, a na budę sama będę musiała zorganizować Quote
NightQueen Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Mogłaś nie pytać go o zdanie :diabloti: i wylądowałabym razem z Moli i szczeniakiem w schronisku :razz: jak oni mnie wku **** :angryy::angryy::angryy: Quote
BBeta Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Kasia&Rika']czyli co, tu tez daja 6 za tą cene czy jak?! Nie sądze :cool3: [quote name='smallpati'][SIZE=2]Pomóżcie !!! Bo mój bezmyślny ojciec nie zgodził się na DT bo pies sika, bo nie znajdę mu domu itd. :2gunfire: Mogłaś nie pytać go o zdanie :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 BBeta napisał(a):Nie sądze :cool3: Hehe, napiasałamdo nich i oni przynajmniej normalnie wyjaśnili:) I zmienią opis aukcji bo mówią, że może być mylący:D Quote
Marta_Ares Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 a juz sie dowiedzialam dlaczego zamknieto:shake: Quote
BBeta Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 smallpati napisał(a):i wylądowałabym razem z Moli i szczeniakiem w schronisku :razz: Ja bym zaryzykowała :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 a juz sie dowiedzialam dlaczego zamknieto:shake: będzie otwarty, tylko dziś jeszcze moderatorki odpowiedzialnej za to nie było :) jak przyjdzie to się wszystko wyjaśni Ja bym zaryzykowała :diabloti: to weź ją do siebie :diabloti: Quote
BBeta Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 smallpati napisał(a):to weź ją do siebie :diabloti: Niestety nie miałabym czasu na szukanie jej domu ;) Quote
NightQueen Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 BBeta napisał(a):Niestety nie miałabym czasu na szukanie jej domu ;) dom jej pomogę szukać, chodzi o to że nie ma co z nią zrobić teraz :razz: bo w schronisku panuje wciąż parwowiroza, a DT brakuje Quote
BBeta Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 smallpati napisał(a):dom jej pomogę szukać, chodzi o to że nie ma co z nią zrobić teraz :razz: bo w schronisku panuje wciąż parwowiroza, a DT brakuje Wiesz, że miałam u siebie szczeniaka z podejrzeniem parwo, minęło już prawie 5 miesięcy, ale lepiej dmuchać na zimne Quote
NightQueen Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 rozumiem :roll: kurcze gdyby nie rodzina to zabrałabym ją do siebie, ale oni mimo że lubią psy są anty żeby trzymać je w domu, żeby Moli do nas trafiła to musiałam się nieźle napracować :razz: jutro jest sobota, tata nie idzie to pracy więc będę go przytruwać o DT :diabloti: chociaż szanse są mniejsze niż 10% :angryy: tylko szkoda mi malucha, jest boska i bardzo mi przypomina Mole jak była mała :loveu: muszę jej jakoś znaleźć domek śpiąca czarownica :loveu: Quote
Russellka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Żadna z niej czarownica! :mad: To królewna! :loveu: [SIZE="1"]Jak śpi... :evil_lol: Quote
Recommended Posts