Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BBeta napisał(a):
Nie przeprowadzam dochodzenia tylko składam zamówienie w tym sklepie, M. uwielbia bawić się zielonym smokiem, więc już dawno chciałam kupić czerwonego niedźwiedzia, będzie lepiej widoczny w trawie. Wysłałam pytanie w sprawie tych zabawek i dostałam odpowiedź, że będą niedostępne do czasu zmiany opisu, ale niedźwiedzia mogą dorzucić do mojego zamówienia :cool3:

to mnie wkręcili :razz:
mi przez tel powiedzieli że producent wycofał je z produkcji i nie wiedzą czy je dostaną czy nie
A kiedy wysyłałaś maila?

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
to mnie wkręcili :razz:
mi przez tel powiedzieli że producent wycofał je z produkcji i nie wiedzą czy je dostaną czy nie
A kiedy wysyłałaś maila?

Dzisiaj, odpowiedź dostałam przed chwilą :cool1:

Posted

BBeta napisał(a):
Dzisiaj, odpowiedź dostałam przed chwilą :cool1:

:angryy::angryy::angryy: to właśnie stracili klientkę :angryy::angryy::angryy:

nie będą mi kitu wciskać, ostatnią rzecz u nich zamówiłam :angryy:

Posted

Malutka suczka z interwencji
Odebrana za zgodą "właściciela" z libacji alkoholowej w jednym z pomieszczeń socjalnych rodzin dyskfunkcyjnych. Suczka była w stanie ogólnego zaniedbania, głodna i wystraszona. Z uwagi na jej bardzo młody wiek (około 8 tygodni) nie chcemy oddawać jej do schroniska, gdzie narażona byłaby na wirusy, dodatkowy stres wywołany głośnym szczekaniem innych piesków oraz dosyć niską temperaturę pomieszczenia.
Możemy przetrzymać psinkę w domu naszego inspektora jeden dzień.
Pilnie poszukujemy dla niej odpowiedzialnych opiekunów!!!

[SIZE=2]Pomóżcie !!! Bo mój bezmyślny ojciec nie zgodził się na DT bo pies sika, bo nie znajdę mu domu itd. :2gunfire:

Posted

Śliczna , napisz jakich może być rozmiarów,jaka jest teraz itp. Czy była szczepiona? Gdzie teraz przebywa? To pomoże w szukaniu właściciela:smile:

jest z interwencji więc nic nie wiadomo :razz:
wątpię żeby była szczepiona
Jest w Oświęcimiu

Dlaczego Twój bazarek jest zamknięty?

bo nie można zbierac pieniędzy na taki cel jak. buda dla psa nie bezdomnego, bazarek będzie otwarty ponownie ale muszę zmienić cel, pieniądze pójdą na schronisko, a na budę sama będę musiała zorganizować

Posted

[quote name='Kasia&Rika']czyli co, tu tez daja 6 za tą cene czy jak?!
Nie sądze :cool3:

[quote name='smallpati'][SIZE=2]Pomóżcie !!! Bo mój bezmyślny ojciec nie zgodził się na DT bo pies sika, bo nie znajdę mu domu itd. :2gunfire:
Mogłaś nie pytać go o zdanie :diabloti:

Posted

a juz sie dowiedzialam dlaczego zamknieto:shake:

będzie otwarty, tylko dziś jeszcze moderatorki odpowiedzialnej za to nie było :) jak przyjdzie to się wszystko wyjaśni

Ja bym zaryzykowała :diabloti:

to weź ją do siebie :diabloti:

Posted

BBeta napisał(a):
Niestety nie miałabym czasu na szukanie jej domu ;)

dom jej pomogę szukać, chodzi o to że nie ma co z nią zrobić teraz :razz: bo w schronisku panuje wciąż parwowiroza, a DT brakuje

Posted

smallpati napisał(a):
dom jej pomogę szukać, chodzi o to że nie ma co z nią zrobić teraz :razz: bo w schronisku panuje wciąż parwowiroza, a DT brakuje

Wiesz, że miałam u siebie szczeniaka z podejrzeniem parwo, minęło już prawie 5 miesięcy, ale lepiej dmuchać na zimne

Posted

rozumiem :roll:
kurcze gdyby nie rodzina to zabrałabym ją do siebie, ale oni mimo że lubią psy są anty żeby trzymać je w domu, żeby Moli do nas trafiła to musiałam się nieźle napracować :razz: jutro jest sobota, tata nie idzie to pracy więc będę go przytruwać o DT :diabloti: chociaż szanse są mniejsze niż 10% :angryy:

tylko szkoda mi malucha, jest boska i bardzo mi przypomina Mole jak była mała :loveu: muszę jej jakoś znaleźć domek

śpiąca czarownica :loveu: