Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']dziękuje

Kurcze robię i robię tipsy i nie idzie mi :razz: mam jedną rękę zrobioną a drugiej mi sie nie chce, ale jak będę tak chodzić, ludzie się mnie wystraszą :evil_lol:[/QUOTE]

Fu tipsy :P

Posted

idę się kąpać i zakręcić sobie włosy na wałki :evil_lol: będę wyglądała jak taka Halinka z Kiepskich z tymi wałkami :diabloti: a tipsów jeszcze nie zrobiłam więc jak przyjdę to będę robić drugą rękę :tard:

Posted

[quote name='smallpati']idę się kąpać i zakręcić sobie włosy na wałki :evil_lol: będę wyglądała jak taka Halinka z Kiepskich z tymi wałkami :diabloti: a tipsów jeszcze nie zrobiłam więc jak przyjdę to będę robić drugą rękę :tard:[/quote]

przeczytalam ze wlosy na kawalki sobie zakrecisz :evil_lol::evil_lol:

pokazesz foty w wałkach? :cool3: napewno bedziesz wygaldac zarabiscie :loveu: :diabloti:

jak tam Molaczek?

a kon cudny !!:loveu:

Posted

wreszcie skoczyłam te paznokcie :evil_lol:

zdjęcia w wałkach? chyba oszalałaś, nigdy w życiu, w takim stanie to się nikomu nie pokazuje :evil_lol:

a nie będzie zdjęć Molaczki bo nie ma nowych, pogoda nam nie dopisuje do robienia zdjęć :razz: może jutro uda mi się coś uchwycić ale nie obiecuje

Posted

dziś była fajna pogoda ale mnie dziś akurat cały dzień nie było w domu, a ostatnich dniach tylko deszczyk, mgła albo szarawka więc nie fajne warunki do robienia zdjęć (przynajmniej nie dla początkującego;))
Jutro mam nadzieje że rano będzie ładnie, to może coś pstryknę bo później znów wyruszam, a jak wrócę to już ciemno będzie pewnie :razz:

Ostatnio robiłam zdjęcia na zewnątrz w dość mroźną pogodę, jak wróciłam do domu to całe szkło mi zaparowało, to możesz zaszkodzić obiektywowi?

Posted

[QUOTE][URL]http://images47.fotosik.pl/29/61f753119c4d7ad0.jpg[/URL]
"Pańcia, gdzie wsadziłaś moją piłkę? :hmmmm:" :lol:[/QUOTE]

chyba kamyk, na nią tylko kamyki działają :evil_lol:

[QUOTE]czesc! sliczna Moli :smile: obiektywowi nie powinno nic byc od zaparowania ;-)[/QUOTE]

hej piękna :loveu:

boje się że jak para zajdzie z drugiej strony obiektywu to może się coś stać :razz:

[QUOTE]Mój też tak wygląda ostatnio. :evil_lol:[/QUOTE]

nie lubię jak ona tak wygląda, bo robi się nie proporcjonalna, jak ma mokre łapy to ma takie małe i nie ma "spodenek" a ja la je uwielbiam :loveu: