Kasia&Rika Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Nie powiem , że podobna do pani:siara: Quote
infers Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Nie myślisz na kupnem nowego szkła?:razz: Quote
NightQueen Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Kasia&Rika napisał(a):Nie powiem , że podobna do pani:siara: czyli że co? że ja też się daje kupić i materialistką jestem? :evil_lol: o nie, nie, nie przekupić się nie daje, ale z tą materialistką to trochę prawdy jest :diabloti::evil_lol: Nie myślisz na kupnem nowego szkła?:razz: a co to złe mam? :cool3: Quote
infers Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 smallpati napisał(a):czyli że co? że ja też się daje kupić i materialistką jestem? :evil_lol: o nie, nie, nie przekupić się nie daje, ale z tą materialistką to trochę prawdy jest :diabloti::evil_lol: a co to złe mam? :cool3: Nie sam bym chciał mieć taki aparat i szkło:cool1:evil_lol:. Mam na myśli jakieś tele:razz: Quote
Kasia&Rika Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 smallpati napisał(a):czyli że co? że ja też się daje kupić i materialistką jestem? :evil_lol: o nie, nie, nie przekupić się nie daje, ale z tą materialistką to trochę prawdy jest :diabloti::evil_lol: widzisz:D uderz w stół a nożyce się odezwą.:diabloti: Prawda na jaw wyszła :):evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 infers1995 napisał(a):Nie sam bym chciał mieć taki aparat i szkło:cool1:evil_lol:. Mam na myśli jakieś tele:razz: póki co nie, ale jak będę kupować to chce coś do przybliżania dalekich obiektów, albo coś do makro, jeszcze nie wiem ;) widzisz:-D uderz w stół a nożyce się odezwą.:diabloti: Prawda na jaw wyszła :smile::evil_lol::evil_lol: to ja już nic nie będę pisać o Moli bo wyjdą wszystkie moje wady :evil_lol: Quote
joanika Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Wpadłam zobaczyć czy może są fotki w kurteczce nowej, ale nie ma :-( Smallpati - zdjęcia eksperymentalne boskie. Fajnie marszczycie noski z Moli :loveu: Quote
NightQueen Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 nie, nie ma bo jeszcze nie zrobiłam zdjęć nowej kurtki :eviltong: bo jakoś mi się nie chce :evil_lol: jak się kiedyś zmobilizuje to zrobię zdjęcia, ale znając siebie to nie prędko :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 smallpati napisał(a): to ja już nic nie będę pisać o Moli bo wyjdą wszystkie moje wady :evil_lol: aż tak dociekliwie nie będę obserwować, możesz swobodnie pisać:evil_lol: a tak wogóle - masz cos przeciwko kopiowaniu swoich zdjęć i dawaniu na tapetę? Quote
NightQueen Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 aż tak dociekliwie nie będę obserwować, możesz swobodnie pisać:evil_lol: a tak wogóle - masz cos przeciwko kopiowaniu swoich zdjęć i dawaniu na tapetę? no nie wiem, wielki brat patrzy :evil_lol: jak to zawsze mówią "bierzcie i korzystajcie z tego wszyscy" :eviltong: Quote
NightQueen Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 zamiast swoją małą dać to ty obce psy na pulpity dajesz :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 to dobrze:diabloti: już nie raz dostając wiadomość sms patrzyła na mnie Moli, Kaja czy Mutu :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Kasia&Rika napisał(a):aż tak dociekliwie nie będę obserwować, możesz swobodnie pisać:evil_lol: a tak wogóle - masz cos przeciwko kopiowaniu swoich zdjęć i dawaniu na tapetę? Zaraz obce, to prawie jak jedna wielka rodzina:evil_lol: A moją małą mam non stop, a nie mogę się oprzeć waszym zdjęcią:evil_lol: Quote
Mudik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Uff, nadrobiłam te kilkadziesiąt stron,tylko fot za mało było, chociaż i tak nieźle jak na Ciebie. To śliczne:loveu::loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/385/be177536a6b67609.jpg Podobały mi się te z wycieczki nad rzekę, z dużą czerwona piłką, a także jesienne, przesliczne, no i oczywiście eksperyment i jaka Pani taki Pies.Wszystkie wymienione Superowe:multi::multi::multi: BTW Nie boisz się, że się nałyka kamyków w zabawie:roll::shake::cool1: Quote
betty_labrador Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 czesc :multi::multi::multi::multi: odwiedzam Cie! :loveu::loveu::loveu: dobranoc :cool1: :diabloti: [CENTER]:buzi: :cool3: [/CENTER] Quote
NightQueen Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Zaraz obce, to prawie jak jedna wielka rodzina:evil_lol: A moją małą mam non stop, a nie mogę się oprzeć waszym zdjęcią:evil_lol: no tak familia dogomaniacka :evil_lol: ja mojej nigdy nie mam na tapecie, zazwyczaj mam gołe klaty ładnych panów :evil_lol: Uff, nadrobiłam te kilkadziesiąt stron,tylko fot za mało było, chociaż i tak nieźle jak na Ciebie. To śliczne:loveu::loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/385/be177536a6b67609.jpg Podobały mi się te z wycieczki nad rzekę, z dużą czerwona piłką, a także jesienne, przesliczne, no i oczywiście eksperyment i jaka Pani taki Pies.Wszystkie wymienione Superowe:multi::multi::multi: BTW Nie boisz się, że się nałyka kamyków w zabawie:roll::shake::cool1: chciało ci się nadrobić tyle? podziwiam :evil_lol: ciesze się że się podobało ;) nie narzekaj tylko się ciesz że aż tyle zdjęć jest :evil_lol: bo ja jestem leniwa :eviltong: Ona te kamyki które są w powietrzu nigdy nie łapie, więc nie połknie przez przypadek, a te które rzucam na ziemie to szuka, weźmie do pyska, wypluwa i leci po następny, także zagrożenia nie ma, wypluwanie ma opanowane do perfekcji :evil_lol: czesc :multi::multi::multi::multi: odwiedzam Cie! :loveu::loveu::loveu: dobranoc :cool1: :diabloti: ale się wysiliła :evil_lol: zaraz ci zrobię rewizyte :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 smallpati napisał(a):no tak familia dogomaniacka :evil_lol: ja mojej nigdy nie mam na tapecie, zazwyczaj mam gołe klaty ładnych panów :evil_lol: no ładnie:evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :lol:czesc gwiazda:lol: wpadlismy sie przywitac:cool3: Quote
NightQueen Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 no ładnie:evil_lol: no co :evil_lol: :lol:czesc gwiazda:lol: wpadlismy sie przywitac:cool3: witamy, witamy :loveu: muszę na allegro powystwiac parę rzeczy do sprzedania, między innymi kombinezon i derkę Moli bo ma za małe :razz: Quote
groszek83 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Hej:multi: Poczytałam pooglądałam moge iść:cool3: Ja musze jakieś ubranko dla Freda kupić:roll: na razie ide sie rozglądnąć po bazarkach. Quote
NightQueen Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 ja zamówiłam teraz ubranka (derka i kombinezon) u cockermaniaczki czy coś takiego :razz: nie pamiętam jej loginu, ma bardzo fajne rzeczy i nie drogie ;) ona ma sklep internetowy ale nie pamiętam strony :oops: Od jutra jestem milionerką, puściłam dziś TOTKA :evil_lol: bo do wygrania jest 40 mln. :loveu: puściłam tego dziadostwa prawie za 50zł więc muszę coś wygrać bo się wkurzę :diabloti::evil_lol: w ramach przypomnienia o tych co zginęli ['] "...Bo kto nie pamięta historii, skazany jest na ponowne jej przeżycie..." kl Auschwitz Birkenau Quote
Kasia&Rika Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 a jak byś nie puszczała nic to wygralabys 50zł :evil_lol: ja też puściłam ale tylko 2 zakłady:siara: ['] ładnie proszę sobie stronę przypomnieć :D Quote
NightQueen Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 ha !!dziś to nikt nie odpuści zakładów chyba :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 jasne, jasne:D a z wtorku całe 2 zł wygrałam:eviltong: normalnie milioner jestem:D Quote
NightQueen Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Kasia&Rika napisał(a):jasne, jasne:D a z wtorku całe 2 zł wygrałam:eviltong: normalnie milioner jestem:D ciesz sie ze chociaż tyle bo ja w ciągu całego swojego życia wygrałam tylko 2 razy, pierwszy raz na loterii na festynie, to były słuchawki do komputera, a drugi raz z krzyżówki, wygrałam reklamówki, naklejki, długopis i krzyżówki :evil_lol: więc się ciesz z tych 2 zł :eviltong: Quote
Recommended Posts