Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

infers1995 napisał(a):
ojojojoj :evil_lol:

:diabloti::evil_lol:

dobra uciekam i idę na pocztę bo posprzedawałam rzeczy na allegro :evil_lol: a o 15 (chyba) idę na swoją pierwszą jazdę :eviltong:

Posted

small jaki masz nick na allegro?

hehe co Wam powiem to wam powiem (na pocieszenie :P ) ostatnimi czasy schudlam troszke 5 kg i nie mam juz brzucha :multi: :eviltong: pojdzcie w me ślady :diabloti: dodam ze nie cwicze nic, ino spacerki z Tosia i mniej jedzenia, prawie zero slodyczy.

Infers Ty sie nie ojojojaj tylko zrozum kobitki :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
a po co ci mój nick z allegro :diabloti:

Ja w sumie tez ostatnio zrzuciłam, nie wiem ile bo na wadze nie stawałam, ale muszę jeszcze coś likwidować :evil_lol:

moze cos od Ciebie kupie :siara: :diabloti:

hehe to niezle :P a ja prawie codzien staje na tym urzadzeniu :razz::roll:

Posted

moze cos od Ciebie kupie :siara: :diabloti:

hehe to niezle :P a ja prawie codzien staje na tym urzadzeniu :razz::roll:

książki do liceum? :evil_lol:

ja nie mam bo się zepsuła i celowo nie kupuje :evil_lol:

a ja bez slodyczy chyba nie potrafiłabym zyć:roll: poprostu je kocham:oops: no ale jakims tam grubasem nie jestem, wiec nie mam co narzekać:cool3:

generalnie ja też nie, ale nie dlatego że je uwielbiam tylko dlatego że mi szybko spada poziom cukru we krwi i jak długo nie jem słodkiego zaczynam się trząść tak że nie jestem w stanie utrzymać nic w rękach ;) dlatego staram się zjeśc jakieś ciacho dzienni, bo jak mi się zapomni to wyglądam jak alkoholik na głodzie :eviltong:

Macie zdolną koleżankę :loveu: byłam na 1 jezdzie i wiecie co, podobno szło mi tak dobrze że to co ja robiłam (tunel przód i wstecz, jazda tyłem, ruszanie z ręcznego) ludzie robią na 2 albo 3 lekcji a mi to szybko wchodzi :evil_lol: facet nie chciał uwierzyć że nigdy nie miałam kierownicy w ręce :evil_lol: no w sumie miałam, raz maluchem wjechałam do "krzypopy" (wiecie co to jest? bo dużo osób nie wie?:diabloti:) a drugi raz bym przejechała mojego tate, więc więcej już nie próbowałam, a tu prosze :loveu: chyba mi się ta jazda spodoba ;)

Posted

pobiegałam, spaliłam pizze :evil_lol: i padamy z Molą z nóg :p

Ja za liceum też tęsknie, na szczęście mamy ciągle spotkania klasowe :loveu::loveu:

Jeszcze lepiej nie wychodź na ulice, Betty masz prawko?

wiedziałam, ach wy wielkomiasteczkowi nie wiecie co to krzypopa :evil_lol: otóż krzypopa to jest rów koło drogi albo koło pól w którym są ścieki :evil_lol: to głównie występuje na wsi ;)

Posted

kurna :evil_lol: ja chyba nie będę wychodzić z domu w takim razie :lol: przecież z Brzeszcz do Porąbki rzut beretem! :scared:

a tak na serio no to gratulacje ,że Ci tak dobrze idzie no i mam nadzieję,że zdasz za 1szym razem :cool3:

Posted

basia bonnie napisał(a):
kurna :evil_lol: ja chyba nie będę wychodzić z domu w takim razie :lol: przecież z Brzeszcz do Porąbki rzut beretem! :scared:

a tak na serio no to gratulacje ,że Ci tak dobrze idzie no i mam nadzieję,że zdasz za 1szym razem :cool3:

noo lepiej nie wychodź :evil_lol:
ee póki co to mam na placu jazdy, jeszcze możesz wychodzić, później będę po mieście jeździć to dam ci znać kiedy :eviltong:

Posted

jakie tu rozmowy są prowadzone:lol: a fotek zero..

Co do tego co pisałyscie cale szczęscie ze mieszkam tak daleko i nie zostane rozjechana przez pati:evil_lol::evil_lol: