BBeta Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 psiulka napisał(a):BBeta nie wiedziałam, że tak lubisz zabawki w Twoim wieku. :evil_lol: W moim wieku? :obrazic: Pfff... :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 http://images36.fotosik.pl/21/877c2306fa04b542.jpg Jak jej ślicznie w różu :loveu: dziękuje w jej imieniu ;) Jedynego psa, którego znamy to sucz koleżankami, która uwielbia piłki i swojego kuraka. Jak aportuje piłkę to Tośka tylko się patrzy... psiulka, tylko jak już wcześniej pisałam bardzo rzadko zdarza się, że weźmie już coś do pyska i zazwyczaj jest to ten jeden sznur. Dla mnie to troszkę tak, jak uczyć dawania głosu psa, który szczeka raz na miesiąc :shake:. hmm to nie mam pojęcia, może ona po prostu nie lubi zabawek. A lubi się bawić kamykami? spróbuj na zewnątrz ją nakręcać, może jak będziesz rzucac czymś to ona będzie tego szukać, nie wiem już sama Też uwielbiam lateksowe zabawki... :loveu: :diabloti: lateks rządzi :diabloti::evil_lol: wszystko inne wytrzymuje 5 min w pysku Moli :razz: BBeta nie wiedziałam, że tak lubisz zabawki w Twoim wieku. :evil_lol: no wiesz :mad: ja się lubię bawić zabawkami, lubię je zabierać mojemu psu, biegac z nimi po całym mieszkaniu i co? jestem już wariatką :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 W moim wieku? :obrazic: Pfff... :diabloti: a ty chyba młodsza jesteś ode mnie :hmmmm: czy się mylę? Zabawki jak zabawki ale lateks :-o co lateks? najlepszy jest, trwały, nie śmierdzi jak inne gumy Quote
infers Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 smallpati napisał(a): najlepszy jest, trwały, nie śmierdzi jak inne gumy i drogi:cool1: Quote
psiulka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dogowariatki. :evil_lol: Zabawkami swoich psów się bawią. :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 i drogi:cool1: drogi :hmmmm: czy ja wiem czy taki drogi, za małpę 35cm z lateksu płaciłam ok 15 zł, czy to drogo za zabawkę której pies nie zje? Dogowariatki. :evil_lol: Zabawkami swoich psów się bawią. :diabloti: a co! jak płace to sobie poużywam trochę nie :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 smallpati napisał(a): co lateks? najlepszy jest, trwały, nie śmierdzi jak inne gumy Chodziło mi o to ze BBeta lubi lateks:diabloti: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Chodziło mi o to ze BBeta lubi lateks:diabloti: no właśnie, myślisz że BBeta bawiłaby się jakąś byle jaką, śmierdzącą gumą:evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 infers1995 napisał(a):Ja u siebie w zoologicznym widziałem świnke tak z 15cm, za 70 zł:cool1: ja mam świnkę, tzn Moli ma, 15cm za 7 zł :eviltong: ja kupuje przeważnie zabawki hiltona albo trixie bo są fajne :loveu: wytrzymałe i niedrogie Quote
infers Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 smallpati napisał(a):drogi :hmmmm: czy ja wiem czy taki drogi, za małpę 35cm z lateksu płaciłam ok 15 zł, czy to drogo za zabawkę której pies nie zje? a co! jak płace to sobie poużywam trochę nie :evil_lol: Ja u siebie w zoologicznym widziałem świnke tak z 15cm, za 70 zł:cool1: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 skaczą posty zobacz sobie na zabawki w telezoo.pl Quote
BBeta Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 smallpati napisał(a):a ty chyba młodsza jesteś ode mnie :hmmmm: czy się mylę? Nie mylisz się, na szczęście :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 BBeta napisał(a):Nie mylisz się, na szczęście :diabloti: że co proszę :question: ? :mad: jakie na szczęście :nono::evil_lol: masz maturę w tym roku? Quote
BBeta Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 smallpati napisał(a):masz maturę w tym roku? Nie :cool1: :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 BBeta napisał(a):Nie :cool1: :diabloti: kurcze :roll: ostatnio coś mam problem z odgadywaniem :evil_lol: i zapewne mi nie powiesz ile masz lat? :diabloti: bo byś nie była sobą jakbyś tak w prost powiedziała :evil_lol: Quote
BBeta Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 smallpati napisał(a):i zapewne mi nie powiesz ile masz lat? :diabloti: bo byś nie była sobą jakbyś tak w prost powiedziała :evil_lol: 19, rocznik '89 :cool3: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 BBeta napisał(a):19, rocznik '89 :cool3: codziennie mnie zaskakujesz :evil_lol: ee to tylko rok młodsza jesteś, stara dupa z ciebie i tez już ci zanikają włókna kolagenowe i robią ci się zmarszczki :diabloti::eviltong: nie jestem sama :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 ja wiem, ty nam zazdrościsz tych zabawek :diabloti::cool3: Quote
psiulka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Mi nie zanikają. :diabloti: Nawet nie wiem co to jest. :razz: Takie stare kopy się psimi zabawkami bawią. :evil_lol: No nie mogę tego przeboleć. :lol: Quote
Unbelievable Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 RCookie napisał(a): Dla mnie to troszkę tak, jak uczyć dawania głosu psa, który szczeka raz na miesiąc :shake:. 3 sesje i umie :evil_lol::evil_lol: grami, szczekać : P właśnie, klikerem spróbuj. Sznur w pysku, k/s, ja tak uczyłam zabawy piłką i teraz mi ją sam przynosi ;) nawet za samo spojrzenie nagradzaj Quote
BBeta Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 smallpati napisał(a):ee to tylko rok młodsza jesteś Tylko? :x psiulka napisał(a):Mi nie zanikają. :diabloti: Starość nie radość, młodość nie wieczność - wszystko przed Tobą :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 tylko, tylko :diabloti::evil_lol: w końcu "Starość nie radość, młodość nie wieczność" :eviltong: z dzisiejszego spacerku ;) zdjęcia cierpiące na skrzywienie horyzontalne oraz z lekkimi zaburzeniami ostrości, przyczyna; trzymanie aparatu jedną ręką, bo drugą rzucałam psu liście oraz zbyt skoczny pies :evil_lol: Quote
Recommended Posts