Asia & Ginger Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 BBeta napisał(a):Niestety Ale co konkretnie? Entropium? Biedny Kajutek. :calus: Quote
NightQueen Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Nie naraziłabym Cie na takie straty materialne :diabloti:chyba raczej psychiczne straty :evil_lol: wiesz co, może coś wykombinuje i poprzesuwam terminy to może bym mogła się spotkać z tobą, oczywiście jak chcesz :) proszę bardzo, mój rysunek rysowany jeszcze z pół roku temu (starszych nie chce mi się szukać) i dla porównania jeden z ostatnich :) nie od razu rodzi się człowiek z talentem, więc nie załamywać się tylko rysować :] Quote
betty_labrador Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 smallpati napisał(a):Betty spokojnie, to się później robi przyjemne :evil_lol: Ja mam odświętną skórkową ze svarowskiego, a rogz i inne to wszędzie się tarzają na Moli :evil_lol: powiadasz ze jest pozniej lepiej :cool1: Quote
NightQueen Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 betty_labrador napisał(a):powiadasz ze jest pozniej lepiej :cool1: miodzio :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 cicho bo koncze prace za kilka minutek :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 betty_labrador napisał(a):cicho bo koncze prace za kilka minutek :diabloti: co tak dziś szybko? A ty zamiast na dogo nie powinnaś poukładać np. obroży :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Kinguska napisał(a):Ten ostatni boski ! dzięki ;) Quote
Marta_Ares Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://images27.fotosik.pl/282/6efa72bbfa2c297a.jpg Piękna. :loveu: :loveu: :loveu: Dobrze, że ma już kochający domek. :multi: Nuka wygląda jak klon Maji, suni husky adoptowanej przez TZ-a Marty_Ares. :-o :cool3: o tym samym pomyslalam jak ja zobaczylam:cool3: Nuka jest piekna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
NightQueen Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Marta_Ares napisał(a):o tym samym pomyslalam jak ja zobaczylam:cool3: Nuka jest piekna:loveu: :loveu: :loveu: jest cudowna, spokojna i przyjazna :loveu: ale biedna tez dużo przeszła :-( na początku w ogóle nie chciała się ruszać, bo była trzymana w ciemnym pomieszczeniu :angryy: szkoda pieska :placz: ale już jest dobrze, jak mi się kiedyś jeszcze uda to zrobię jej zdjecia ;) Quote
Marta_Ares Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 smallpati napisał(a):jest cudowna, spokojna i przyjazna :loveu: ale biedna tez dużo przeszła :-( na początku w ogóle nie chciała się ruszać, bo była trzymana w ciemnym pomieszczeniu :angryy: szkoda pieska :placz: ale już jest dobrze, jak mi się kiedyś jeszcze uda to zrobię jej zdjecia ;) Maja tak samo nie miala latwo na poczatu tez byla bita, bala sie wszystkiego i wszystkich:shake: Quote
NightQueen Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Marta_Ares napisał(a):Maja tak samo nie miala latwo na poczatu tez byla bita, bala sie wszystkiego i wszystkich:shake: ludzie są po prostu .... :angryy::angryy: Nuka miała służyć jako maszyna do produkcji szczeniaków, ale na jej szczęście nie dawała ładnych więc ją oddali, a przecież jest taka cudowna :-( ale jest już dobrze :multi: ale normalnie jak ją po raz pierwszy zobaczyłam i usłyszałam o jej historii to od razu pomyślałam o Majce :loveu: są prawie identyczne Quote
Kasia_zg Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Wkońcu Was odnalazłam...nadrobiłam zaległości były przeogromne ale dałam rade teraz już bede na bierząco ;) Moli jak zwykle urocza i jaka z niej pieknisia w tylu obróżkach to każdego dnia stroji sie w inną :loveu: Pozdrawiamy i ściskamy Was mocno:lol: Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://images39.fotosik.pl/21/7d1b1909cd0be540.jpg Jakie cudne spaniele. :-o :loveu: :loveu: :loveu: Tyle zdolnych osób mamy na dogo. :cool3: Może mi kiedyś, kiedyś narysujesz Dzińdzioła? :cool3: Quote
psiulka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Może mi kiedyś, kiedyś narysujesz Dzińdzioła? :cool3: Albo Czike może.... :lol: Quote
NightQueen Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 dziękuje ;) nie rysuje na zamówienie :p:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 smallpati napisał(a):dziękuje ;) nie rysuje na zamówienie :p:eviltong: Osz Ty! :mad: To tak z własnej woli zachciej. :cool3: :eviltong: Quote
NightQueen Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 nie chce rysować na zamówienie, bo boje się ze mi nie wyjdzie ;) Quote
psiulka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 smallpati napisał(a):nie chce rysować na zamówienie, bo boje się ze mi nie wyjdzie ;) Nie rozśmieszaj mnie. :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='psiulka']Nie rozśmieszaj mnie. :diabloti: serio mówię,zanim coś dobrego mi wyjdzie to kupa kartek ląduje w koszu, po za tym wybieram sobie zdjęcia psów w pozach jak najłatwiejszych do rysowania, a niekoniecznie ktoś miałby dogodne dla mnie zdjęcie swojego psa w galerii ;) ja dzisiaj ;) buszująca w zbożu :diabloti: uchlana na weselu siostry :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='smallpati']nie chce rysować na zamówienie, bo boje się ze mi nie wyjdzie ;) O masz! I kto to mówi? :-o http://photos127.nasza-klasa.pl/dev224/0/484/392/0484392852.jpg Chyba w kukurydzy. :eviltong: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 kukurydza to też zboże :eviltong: nie słuchałaś na geografii :mad::evil_lol: Quote
Mróvka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 http://images39.fotosik.pl/21/7d1b1909cd0be540.jpg Ale świetne :loveu: Tak ogólnie to jakimi ołówkami rysujesz? A mi rodzice mówią, że ja mam talent :shake: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 wszystkie ołówki mam z koh-I-noor ;) różne grubości jak ja rysuje to mówią że zajmuję się pierdołami :razz: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Nasze nowości :multi: zdjęcia są beznadziejne bo mi się nie chciało robić porządnych :shake: hilton rogz kto powiedział że jasny pies nie może chodzić w ice bones rogza :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts