Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie naraziłabym Cie na takie straty materialne :diabloti:
chyba raczej psychiczne straty :evil_lol:

wiesz co, może coś wykombinuje i poprzesuwam terminy to może bym mogła się spotkać z tobą, oczywiście jak chcesz :)

proszę bardzo, mój rysunek rysowany jeszcze z pół roku temu (starszych nie chce mi się szukać)

i dla porównania jeden z ostatnich :)

nie od razu rodzi się człowiek z talentem, więc nie załamywać się tylko rysować :]

Posted

smallpati napisał(a):
Betty spokojnie, to się później robi przyjemne :evil_lol:

Ja mam odświętną skórkową ze svarowskiego, a rogz i inne to wszędzie się tarzają na Moli :evil_lol:

powiadasz ze jest pozniej lepiej :cool1:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
o tym samym pomyslalam jak ja zobaczylam:cool3: Nuka jest piekna:loveu: :loveu: :loveu:

jest cudowna, spokojna i przyjazna :loveu: ale biedna tez dużo przeszła :-(
na początku w ogóle nie chciała się ruszać, bo była trzymana w ciemnym pomieszczeniu :angryy: szkoda pieska :placz: ale już jest dobrze, jak mi się kiedyś jeszcze uda to zrobię jej zdjecia ;)

Posted

smallpati napisał(a):
jest cudowna, spokojna i przyjazna :loveu: ale biedna tez dużo przeszła :-(
na początku w ogóle nie chciała się ruszać, bo była trzymana w ciemnym pomieszczeniu :angryy: szkoda pieska :placz: ale już jest dobrze, jak mi się kiedyś jeszcze uda to zrobię jej zdjecia ;)

Maja tak samo nie miala latwo na poczatu tez byla bita, bala sie wszystkiego i wszystkich:shake:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Maja tak samo nie miala latwo na poczatu tez byla bita, bala sie wszystkiego i wszystkich:shake:

ludzie są po prostu .... :angryy::angryy:
Nuka miała służyć jako maszyna do produkcji szczeniaków, ale na jej szczęście nie dawała ładnych więc ją oddali, a przecież jest taka cudowna :-( ale jest już dobrze :multi:

ale normalnie jak ją po raz pierwszy zobaczyłam i usłyszałam o jej historii to od razu pomyślałam o Majce :loveu: są prawie identyczne

Posted

Wkońcu Was odnalazłam...nadrobiłam zaległości były przeogromne ale dałam rade teraz już bede na bierząco ;)
Moli jak zwykle urocza i jaka z niej pieknisia w tylu obróżkach to każdego dnia stroji sie w inną :loveu:
Pozdrawiamy i ściskamy Was mocno:lol:

Posted

[quote name='psiulka']Nie rozśmieszaj mnie. :diabloti:

serio mówię,zanim coś dobrego mi wyjdzie to kupa kartek ląduje w koszu, po za tym wybieram sobie zdjęcia psów w pozach jak najłatwiejszych do rysowania, a niekoniecznie ktoś miałby dogodne dla mnie zdjęcie swojego psa w galerii ;)

ja dzisiaj ;)

buszująca w zbożu :diabloti:

uchlana na weselu siostry :eviltong:

Posted

Nasze nowości :multi: zdjęcia są beznadziejne bo mi się nie chciało robić porządnych :shake:

hilton

rogz

kto powiedział że jasny pies nie może chodzić w ice bones rogza :evil_lol::diabloti: