NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 BBeta napisał(a):Nie wiem, nie widziałam z bliska. Poznałam tylko psa ;) to całkiem prawdopodobne że to my ;) kurczę czuje się podglądana :evil_lol:, od dziś zmieniamy trasę, koniec z spacerami blisko głównej drogi :eviltong: Quote
BBeta Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 smallpati napisał(a):to całkiem prawdopodobne że to my ;) kurczę czuje się podglądana :evil_lol:, od dziś zmieniamy trasę, koniec z spacerami blisko głównej drogi :eviltong: Spokojnie, w Brzeszczach bywam bardzo rzadko :cool1: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='BBeta']Spokojnie, w Brzeszczach bywam bardzo rzadko :cool1: ale ty to już druga albo trzecia osoba z dogo która mnie przypadkiem widziała jak tamtędy spacerowałam :evil_lol: nasz stary komplet ale dopiero teraz mam zdjęcia ;) wiało, wiało i mi psa wywiało :evil_lol: pies niepozujący :mad: coś jej się do ryja przylepiło :diabloti: Quote
BBeta Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 smallpati napisał(a):ale ty to już druga albo trzecia osoba z dogo która mnie przypadkiem widziała jak tamtędy spacerowałam :evil_lol: Zbyt często wychodzisz z psem na spacery :diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ale masz tipsy :diabloti::diabloti::diabloti: sama sobie robiłaś? :cool3: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Zbyt często wychodzisz z psem na spacery :diabloti: oj tam :evil_lol: raczej mieszkam zbyt blisko wagoników i ronda :eviltong: Ślicznie jej w Rogzette:loveu: dziękuje Ale masz tipsy :diabloti::diabloti::diabloti: sama sobie robiłaś? :cool3: tym razem nie bo nie miałam czasu przed weselem, po za tym mi się nie chciało więc pojechałam do kosmetyczki :diabloti::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='smallpati'] tym razem nie bo nie miałam czasu przed weselem, po za tym mi się nie chciało więc pojechałam do kosmetyczki :diabloti::evil_lol: Ty plastiku! :evil_lol: zart;) Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='basia bonnie']Ty plastiku! :evil_lol: zart;) jaki żart, czysta prawda :diabloti::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 smallpati napisał(a):jaki żart, czysta prawda :diabloti::evil_lol: Yyy...aaa....ee...Ty to powiedziałaś!:megagrin: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='basia bonnie']Yyy...aaa....ee...Ty to powiedziałaś!:megagrin: heh przywykłam to tego że mówią na mnie plastik, pustak itd. itp. to nawet śmieszne :evil_lol: niuch niuch Quote
Skibka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Witamy!:cool3: http://images46.fotosik.pl/21/35b347aa0ae8ee2c.jpg Śliczne zdjęcie, bez wątpienia ona powinna mieć rodowód! :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Boskie fotki:D komplecik sliczny:loveu: teraz w tym różu bedzie pasowac do plastikowej pańci:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 rodowód? :evil_lol: myślę że w ZK nie potrzebują takich durniów małych :eviltong: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 infers1995 napisał(a):Czemu durniów?:eviltong::evil_lol: wystarczy na nią popatrzeć, od razu widać że dureń z niej :evil_lol: Quote
psiulka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Small, ale Ty masz talent do rysunku! Właśnie sobie podziwiałam Twoje prace na wątku 'malarskim'. Cudo!! :iloveyou: Nauczysz mnie? :lol: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 a tam talent, to wyuczone jest i tyle ;) musisz sama ćwiczyć, na dogo jest watek gdzie dziewczyny korygują i poprawiają rysunki tych którzy uczą się rysować ;) więc zapraszam Quote
psiulka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 smallpati napisał(a):a tam talent, to wyuczone jest i tyle ;) musisz sama ćwiczyć, na dogo jest watek gdzie dziewczyny korygują i poprawiają rysunki tych którzy uczą się rysować ;) więc zapraszam Nie żartuj, nawet nie będę się tam pokazywać, bo nie mam z czym. :diabloti: Nie da sie chyba wyuczyć tak ślicznie rysować! :loveu: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 jak się nie da?! oczywiście że się da, człowiek się nie rodzi z talentem do rysowania tylko go nabywa ;) jakbym ci pokazała moje początki to byś się uśmiała :evil_lol: trzeba ćwiczyć, wklejaj rysunek to ci powiemy co nie tak :p Quote
betty_labrador Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 jakis liczny dureń na ślicznych zdjeciach :diabloti: :loveu: Nowa obróżka? :razz: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 nowy komplecik :diabloti::evil_lol: Quote
infers Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 smallpati napisał(a):nowy komplecik :diabloti::evil_lol: Obsjesja:diabloti::eviltong: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 infers1995 napisał(a):Obsjesja:diabloti::eviltong: nałóg :diabloti: teraz zamówiłam jeszcze 4 obroże :evil_lol: Quote
infers Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 smallpati napisał(a):nałóg :diabloti: teraz zamówiłam jeszcze 4 obroże :evil_lol: ile masz obróżek?:mdleje: Quote
Recommended Posts