Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kida i Olo']http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNTQ1NTU0&f=S5034451.JPG
Mmmm...cóż za piękne oczęta :loveu:. Ma to po swojej pani :cool3:.

A no oczywiscie za tak :D:D Moje dzieciatko odziedziczylo wszystko (no moze ja nie dostaje jezykiem do nosa) zwlaszcza lenistwo :D:D

[quote name='Pimpek']http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNTQ1NTU0&f=S5034494.JPG
Słodka :loveu: A ja nie umiem dostać językiem do nosa :diabloti:

hehe a widzisz :) ja mam zdolna bestje :diabloti:

[quote name='Kida i Olo']Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia,
Wszyscy - wszystkim ślą życzenia!
Przy tej pięknej sposobności,

Życzymy Tobie i Moli dużo radości!
Kida i Olo

dziekujemy :D

Posted

To teraz coś od nas :cool3:
Ile wpadek miał Kaczyński,
ile dziewczyn miał Łyżwiński,
ile Giertych miał idei,
ile w Tusku jest nadziei,
ile Lepper ma wyroków
tyle szczęścia w Nowym Roku
Życzy Wam Paulina z Pimpkiem

I takie śmieszne :evil_lol::
Przyjemnego szumu w głowie
wygodnego miejsca w rowie
no i może jeszcze potem
spokojnego snu pod płotem
a na każdym kroku
szczęścia w nowym roku

Posted

majoka napisał(a):
Wszystkiego dobrego Czatowniczko:diabloti:

A dziekuje dziekuje :evil_lol:

i do zobaczenia na chcacie :diabloti:

Justys95 napisał(a):
Wiem, że jeszcze wtedy nie było, ale nie miałabym okazji życzyć ci tego...dopiero teraz, albo wcześniej xD

heeh :evil_lol::evil_lol: pomyslowo nie powiem :diabloti:

Posted

No heloł :)

Dzis juz bylo duzoo miziania i zegnania sie, bo znow moja mama a 2 pani Moli :) wyjechala :-( i nam smutno, Moli teraz lezy i smutno patrzy :sad:

Ale sa tez dobre wiadomosci :) zaczelam pracowac nad moim palnem kupienia 2 psa (niestety dopiero za 2 lata :() ale ja chce jakiegos wiekszego np. labradora :) i chyba zaczela mama sie przelamywac (juz nie odmawia tak stanowczo jak przedtem hehe) musze ten plan dopracowac jeszcze tak zeby wyszlo na moje :diabloti: bo jeszcze twierdza ze 1 psiak wystarczy ale to zdanie sie jeszcze zmini :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A druga dobra wiadomosc to :) naplynely fundusze na rzeczy dla Moli :D:D:D pojdziemy na zakupy heheh aa i jescze czeka ja sterylka w najblizszym czasie :multi:

Posted

basia bonnie napisał(a):
heeeej :)
i jak tam z wiesz kim? :evil_lol:
w ogóle jak nastrój...? lepiej?

Hej Baska :)
nastroj nie fajny bo jak pisalam wyzej to moja mama pojechala :-( ale z tym bucem juz lepiej, chociaz jestem zla na niego jeszcze :diabloti:

jedzimy teraz z Moli do lasu zeby pobiegala sobie :evil_lol:

Posted

ojjj...:glaszcze:
przyszedł przepraszać? :evil_lol:
hehe,a co kupisz z tych funduszy na rzeczy Moli (oprocz sterylki)? :evil_lol: :razz:
a drugiego psa to kup np. briarda :evil_lol: to będziesz miała briarda i jego miniaturke-Moli :evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
ojjj...:glaszcze:
przyszedł przepraszać? :evil_lol:
hehe,a co kupisz z tych funduszy na rzeczy Moli (oprocz sterylki)? :evil_lol: :razz:
a drugiego psa to kup np. briarda :evil_lol: to będziesz miała briarda i jego miniaturke-Moli :evil_lol:

heheh przyszedl przyszedl :diabloti: i dzwonil chyba 6 raz juz, ale ja mu nie odpuszcze tak latwo :evil_lol:

Chce jej kupic zabawke (tzn musze bo sasiadka jej ukradla kielbaski :evil_lol: zeby miala sie tam czym bawic hehe) frisbe (czy jak to sie pisze :P) noi pewnie obroze jej kupie :) nadal poszukuje jednej 1cm ze skory zebym mogla literki z jej imieniem dac, bo ta co ma jest za mala :-( a druga kupie tasme :) chyba lupine fioletowa bo mi sie podoba ale zobacze jeszcze :evil_lol:

Ja juz mam briarda prawie :evil_lol::evil_lol: teraz chce cos ciemnego (braz albo czarne bo wykancza mnie ciagle mycie nog Moli :evil_lol:) i cos wiekszego napewno chce, zebym miala obronce na wypadek ataku pijakow :mad: w parku, bo Moli poszczeka tylko ale jej sie nie boja i dlatego nie chodze pozno do parku :angryy:

Przyszlam z lasu, nie za dlugo bylismy bo Moli dupeczka zmarazla (mimo ze w derce byla :evil_lol::evil_lol:) pobiegala i zlapala trop nawet :) i mialam problem zeby ja odwolac bo sie tak wczula w role psa tropioncego :loveu:

pozniej wstawie zdjecia, chociaz na wiekszosci to widac albo sam snieg i na koncu kropke czyli Moli z oddali :D, albo jej tylek z bliska :evil_lol:

Posted

No to lesne zdjecia :D

co tam jest? zraz to zlapie :D

Wpadlam w zaspee :D

juz na smyczy :) kierunek - samochod

otrzepuje sie :) prawie skrecony kark :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

co to ? co to?

pani trzymie patyczek :D

a pani mowila :) zeby nie wchodzic na pien bo moze sie zawalic :evil_lol: no ale my sie tak sluchamy jak cos zweszymy

tak widze najczesciej Moli :mad:

i tak dla odmiany Moli sie zainteresowala mna

z pancia

Posted

gassira napisał(a):
ile fajnych foteczek-a jaka słodka mordka:loveu:

Noo oczwiscie cala morda powycierana w sniegu :evil_lol:

To pies mysliwski :D podjela trop sarny (byly slady) i nie moglam jej odwolac bo mnie nie sluchala - nagle glucha sie zrobila :mad: dopiero jak stracila trop to wrocila koza wstretna :angryy: