Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sweetaśna']http://images38.fotosik.pl/17/79ce88aa467b2bd7.jpg

ten jest boski:loveu:

[quote name='betty_labrador']zdjecia przeurocze :loveu:

ten mastiff wyglada jakby mial taka wielka odlezyne- ale kto to wie co to jest naprawde :roll:

[quote name='infers1995']Może to jakieś nowotworowe.

ja byłam w 7 niebie, tyle psiaków a wszystkie można było niuniac :loveu::loveu:

właśnie nie wiem co to było na nogach tego mastiffa dlatego pytałam, miał to na obu przednich łapach :-( ale to był starszy psiak więc może jakieś zwyrodnienie na starość czy coś :roll: jego właściciel specjalnie zatrzymał się jak robiłam zdjęcie, żebym mogła go lepiej uchwycić :loveu: później doszedł tam szczeniak mastiffa, takie fajne porównanie było ten staruszek i takie maleństwo hehe

Były też papillony, muszę przyznać że pierwszy raz je na żywo widziałam :oops: śmieszne psiaki i wszędzie ich było pełno, zwłaszcza że jedna pani miała ich 8 na smyczy :evil_lol:

Posted

dziękuje ;) pokaz był niesamowity :thumbs:

grzeczna i leniwa, zachowywała się bardzo spokojnie, nie reagowała w ogóle na inne psy, ale fajna była ;) a zdjęcie robiłam jej z myślą o tobie :p

a masz jeszcze jakiesz fotki? :smile:
niestety nie :placz: bo byłam zbyt podekscytowana psami żeby robić zdjęcia :evil_lol:

papilonki slodkie sa, nie?
są świetne :loveu: takie małe, ruchliwe i urocze. U mnie na zadupiu nie ma niestety papilonków :-( w Krk też nie widziałam, ale chociaż w Kopenhadze miałam okazje je poznać :multi:

Ja z zakupów wróciłam bo byłam kopić siostrze prezent na ślub ;) wcześniej byłam zafarbować włosy u fryzjera, a po zakupach byłam wygrzać dupkę na solarium :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):

grzeczna i leniwa, zachowywała się bardzo spokojnie, nie reagowała w ogóle na inne psy, ale fajna była ;) a zdjęcie robiłam jej z myślą o tobie :p

Ja z zakupów wróciłam bo byłam kopić siostrze prezent na ślub ;) wcześniej byłam zafarbować włosy u fryzjera, a po zakupach byłam wygrzać dupkę na solarium :evil_lol:

:loveu::loveu:
tam już mają rozdzielone, dania, anglia, może nawet i niemcy- psy kanapowe- leniwce i prawdziwe jacki... żałosne, ale cóż, taki ich urok że potrafią się dostosować...:roll:

co kupiłaś? toster? :evil_lol:
włosy blołdzik?:diabloti:

Posted

Tinka:) napisał(a):
:loveu::loveu:
tam już mają rozdzielone, dania, anglia, może nawet i niemcy- psy kanapowe- leniwce i prawdziwe jacki... żałosne, ale cóż, taki ich urok że potrafią się dostosować...:roll:

co kupiłaś? toster? :evil_lol:
włosy blołdzik?:diabloti:

możliwe, nie znam się na jackach zbytnio, ale troszkę się zdziwiłam że terrier była aż tak spokojny i nie wykazuje żadnego zainteresowania innymi psami, nawet moja nielubiąca psów Moli wykazuje zainteresowanie i wita się z napotkanymi psami ;) Możliwe że maluch był już zmęczony bo było dość ciepło, do tego ten tłum i w ogóle, nie wiem ale był za spokojny jak dla mnie ;)

nie toster ale sprzęt AGD :eviltong: mało tego, jestem światkiem więc musiałam wydać 1000zł bo tyle się daje na wesele :razz: a tyle obroży bym za to miała :evil_lol:

włosy platynowe, tzn pasemka blond z płukanką siwą co daje kolor platynowy :loveu:

Posted

smallpati napisał(a):
możliwe, nie znam się na jackach zbytnio, ale troszkę się zdziwiłam że terrier była aż tak spokojny i nie wykazuje żadnego zainteresowania innymi psami, nawet moja nielubiąca psów Moli wykazuje zainteresowanie i wita się z napotkanymi psami ;) Możliwe że maluch był już zmęczony bo było dość ciepło, do tego ten tłum i w ogóle, nie wiem ale był za spokojny jak dla mnie ;)

nie toster ale sprzęt AGD :eviltong: mało tego, jestem światkiem więc musiałam wydać 1000zł bo tyle się daje na wesele :razz: a tyle obroży bym za to miała :evil_lol:

włosy platynowe, tzn pasemka blond z płukanką siwą co daje kolor platynowy :loveu:

a może był chory albo coś...?:roll:

ojeso:diabloti:

bueeeeh:diabloti::diabloti: jam mysi blond naturka, i żyję : P

Posted

Tinka:) napisał(a):
a może był chory albo coś...?:roll:

ojeso:diabloti:

bueeeeh:diabloti::diabloti: jam mysi blond naturka, i żyję : P

a może po prostu taki charakter, nie wiem ale dziwny był troszkę :roll: Ja się zakochałam w chartach normalnie :loveu::loveu: saluki jest cudnyyyyyy !!! :p takie dumne, z gracją i trzymają dystans, boskie po prostu

Nie mów mi nawet bo nie dość że musiałam tyle wydać to jeszcze będę się musiała męczyć na weselu, a wesel nie znoszę :angryy: nie wiem jak to przeżyję, a to już w tą niedziele :placz:

to się ciesz, ja mam ciemny posrany blond więc farbie ;)

Posted

[quote name='BBeta']Tak u was zimno? :crazyeye: :diabloti:

ta bluza nie jest zimowa więc nie jest bardzo gruba :eviltong: chociaż jej zaczyna się robić zimno i drży na spacerach (takich bez biegania)

Moli i Nuka, suk husky którą adaptowali moi sąsiedzi, wcześniej miała służyć jako maszynka do dzieci, ale okazało się że nie daje ładnych szczeniąt :angryy::angryy: sunia jest 2 miesiące u nowych włascicieli, jest przestraszona, kuli się na widok paska, sznurka, widac że była źle bita, boi się wody, jakby w ogóle nie była kompana, bała się ludzi ale teraz już jest lepiej, poznaje sąsiadów i ładnie się wita. Mieli problem bo nie potrafila chodzic na smyczy bo się jej bała, stała w miejscu i nie chciała iśc :-( ale wreszcie ma normalny dom. Jest przecudowna i łagodna :loveu:

Moli, Nuka i moja sąsiadka :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
ta bluza nie jest zimowa więc nie jest bardzo gruba :eviltong: chociaż jej zaczyna się robić zimno i drży na spacerach (takich bez biegania)

Drży? Przecież ona ma gęstą sierść :hmmmm: