NightQueen Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Coś nie za bardzo się stęskniliście chyba, taka cisza :mad: WRÓCIŁAM :multi: Quote
Illusion Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Cześć! :multi: Za karę, że Cię tak długo nie było dawaj fotki! :evil_lol: Quote
Tepes Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jak to się nie cieszymy-BARDZO SIĘ CIESZYMY!!!!:multi: To moża tak na powitanie fotki:evil_lol: Quote
BBeta Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 smallpati napisał(a):WRÓCIŁAM :multi: Już? :mdleje: Tak szybko? :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='RCookie']Cześć! :multi: Za karę, że Cię tak długo nie było dawaj fotki! :evil_lol: [quote name='Acctiually']Jak to się nie cieszymy-BARDZO SIĘ CIESZYMY!!!!:multi: To moża tak na powitanie fotki:evil_lol: później bo mam dużo spraw do załatwienia przed weselem siostry :razz: i muszę iśc na zakupy :evil_lol: a i od razu mówię że zdjęć nowych Moli nie będzie bo jest zarośnięta :diabloti: muszę ją opitolić najpierw :eviltong: [quote name='BBeta']Już? :mdleje: Tak szybko? :diabloti: przepraszam, już się pakuje i jadę z powrotem :eviltong: Quote
infers Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ało! Small wróciła:crazyeye::loveu::evil_lol: Quote
Pestka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Zrób kilka, bo ja chcę zobaczyć jak wygląda zarośnięta Molly.. :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='piciminikas']Witamy ! :D my również ;) [quote name='infers1995']Ało! Small wróciła:crazyeye::loveu::evil_lol: co za radość :loveu: [quote name='Kinguska']Zrób kilka, bo ja chcę zobaczyć jak wygląda zarośnięta Molly.. :evil_lol: zrobię może! później, jak posprzątam i znajdę aparat :diabloti: Jezu weźcie ode mnie kartę kredytową bo ciągle coś kupuje :eviltong: Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 hej:) widze ze juz wrociłas:D dawaj zarosniątą moli:):) Quote
betty_labrador Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Śmallllllllllllllll :buzi: :multi: :loveu: siupel ze z nami znow jestes :multi: i co u Ciebie? ile psow i kotow narysowalas? Quote
Weronikaa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Fajna galeria :loveu: ! Pozdrawiam i zapraszam do mnie :cool3: Quote
Pestka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='smallpati'] zrobię może! później, jak posprzątam i znajdę aparat :diabloti: nie może tylko tak :diabloti: mi obiecałaś moli zaroślaka! a widzisz! i musisz dać :cool3: Quote
NightQueen Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Sweetaśna napisał(a):hej:) widze ze juz wrociłas:D dawaj zarosniątą moli:):) niet, brzydka zarośnięta jest :diabloti: betty_labrador napisał(a):Śmallllllllllllllll :buzi: :multi: :loveu: siupel ze z nami znow jestes :multi: i co u Ciebie? ile psow i kotow narysowalas? witaj a no mam parę nowości artystycznych ;) później wkleję, bo na razie pomniejszam wszystko :p Weronika13 napisał(a):Fajna galeria :loveu: ! Pozdrawiam i zapraszam do mnie :cool3: wpadniemy jak po nadrabiamy wszystkie zaległości Tinka:) napisał(a):mi obiecałaś moli zaroślaka! czesc czarownico :diabloti: ja? ja nic nie obiecywałam :cool3: Kinguska napisał(a):nie może tylko tak :diabloti: a widzisz! i musisz dać :cool3: ja nic nie muszę, ja mogę ale nie dam :eviltong: betty_labrador napisał(a):smaLL znow sie obija :eviltong: oberwiesz, ja tu ciężko pracuje a ty mi takie rzeczy piszesz :mad::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 smallpati napisał(a):czesc czarownico :diabloti: ja? ja nic nie obiecywałam :cool3: cześć misiu:loveu::loveu: obiecywałaś:mad: na pw chcę:cool1: Quote
NightQueen Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Tinka:) napisał(a):cześć misiu:loveu::loveu: obiecywałaś:mad: na pw chcę:cool1: i tu może byc problem, gdyż ponieważ, zdjęcia zarośniętej Moli mam kiepskiej jakości bo robione w ciemnościach na zewnątrz więc nawet nie widać że zarośnięta jest ;) Quote
Unbelievable Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 smallpati napisał(a):i tu może byc problem, gdyż ponieważ, zdjęcia zarośniętej Moli mam kiepskiej jakości bo robione w ciemnościach na zewnątrz więc nawet nie widać że zarośnięta jest ;) to zrób w domu teraz, nic ci się nie stanie : P co tam jedno zdjęcie, może być jak śpi:cool1: Quote
NightQueen Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 no coś ty, ciemno jest i musiałabym użyć lampy, a przecież nie będę błyskać mojemu słoneczkowi prosto w oczy :evil_lol: mam tam jakieś zdjęcie, to jak mi się będzie chciało to dodam później ;) moje duńskie wypociny ostatnie :) Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 jejku jaki ten rysunek boski.. jak ty mozesz tak rysowac.. ja tez chce:( sliczne:loveu: Quote
Unbelievable Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 smallpati napisał(a):no coś ty, ciemno jest i musiałabym użyć lampy, a przecież nie będę błyskać mojemu słoneczkowi prosto w oczy :evil_lol: mam tam jakieś zdjęcie, to jak mi się będzie chciało to dodam później ;) marudzisz:cool1: wystarczy przysunąć lampkę małą:cool1: to czekam:mad: Quote
NightQueen Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Sweetaśna napisał(a):jejku jaki ten rysunek boski.. jak ty mozesz tak rysowac.. ja tez chce:( sliczne:loveu: ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz to będzie coraz lepiej ;) Tinka:) napisał(a):marudzisz:cool1: wystarczy przysunąć lampkę małą:cool1: to czekam:mad: to czekaj, tylko może to długo potrwać :diabloti: Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 heh:) bede próbowac:) daj tą fotke w koncu wstydzisz sie moli zarosniętej?? Quote
NightQueen Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 pewnie że się wstydzę, najchętniej bym ją w stodole zamknęła i nie wypuszczała :diabloti::evil_lol: po kolei bo mam sporo zdjęc więc muszę je pomnejszyc itd :P Quote
Recommended Posts