Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 smallpati napisał(a): bez kredki wyglądam jak dziewczynka :P muszę się postarzać żebym nie wyglądała na 15 lat hehe i tak wyglądasz : P taką twarz masz i już ani to cię nie upiększa ani nie postarza... infers1995 napisał(a):Odezwała się specjalistka od wizerunku:eviltong: a to to co? jacyków? : P Quote
NightQueen Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 infers1995 napisał(a):Odezwała się specjalistka od wizerunku:eviltong: właśnie :diabloti::eviltong: Quote
NightQueen Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Tinka:) napisał(a):i tak wyglądasz : P taką twarz masz i już ani to cię nie upiększa ani nie postarza... a to to co? jacyków? : P a co ty tam wiesz, młoda, głupia jesteś jeszcze :diabloti::eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 smallpati napisał(a):a co ty tam wiesz, młoda, głupia jesteś jeszcze :diabloti::eviltong: a ić, tipsiaro:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Tinka:) napisał(a):a ić, tipsiaro:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wole pudernico albo pustaku :diabloti::eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 smallpati napisał(a):wole pudernico albo pustaku :diabloti::eviltong: dobra, tipsiara zarezerwowane dla mamy:loveu::evil_lol: będzie pudernico : P Quote
NightQueen Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 dla jakiej mamy? co ty gadasz? :razz: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 smallpati napisał(a):dla jakiej mamy? co ty gadasz? :razz: dla mojej, bo ona też tipsiara:evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Tinka:) napisał(a):dla mojej, bo ona też tipsiara:evil_lol: aaaaaaaa :evil_lol::evil_lol: mądra kobieta z niej :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 smallpati napisał(a):aaaaaaaa :evil_lol::evil_lol: mądra kobieta z niej :loveu: a ić:evil_lol::evil_lol: teraz ma niebieskie wtopione jakieś takie świecące papierki, bueh:razz: ale za to nie może się moim telefonem obsłużyć bo ma płaską klawiaturę:evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 też mam niebieskie teraz :evil_lol: tipsy są fajne bo nie trzeba malować paznokci :loveu: ja mam od roku tipsy bez przerw więc sie przyzwyczaiłam i robie z nimi wszystko ;) Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 smallpati napisał(a):też mam niebieskie teraz :evil_lol: tipsy są fajne bo nie trzeba malować paznokci :loveu: ja mam od roku tipsy bez przerw więc sie przyzwyczaiłam i robie z nimi wszystko ;) moja mama już drugi rok, ale miała przerwę z pół roku... ja bym sobie zrobiła, ale takie krótkie, do końcówki palca, bo swoje paznokcie mam krótkie ale nie teraz, bo po co mi:cool1: Quote
BBeta Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='smallpati']lubię mieć czarne oczy i będę się malować kredką od wew. i zew. oka :eviltong: Oczy Ci się przez to optycznie zmniejszają Tipsy bleee... :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 BBeta napisał(a):Oczy Ci się przez to optycznie zmniejszają Tipsy bleee... :diabloti: :loveu::loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Tinka:)']moja mama już drugi rok, ale miała przerwę z pół roku... ja bym sobie zrobiła, ale takie krótkie, do końcówki palca, bo swoje paznokcie mam krótkie ale nie teraz, bo po co mi:cool1: no jak to po co, żebyś miała dłuższe niż swoje, żebyś nie musiała malować, żeby zawsze paznokcie ładnie wyglądały, itd :evil_lol: [quote name='BBeta']Oczy Ci się przez to optycznie zmniejszają Tipsy bleee... :diabloti: teoretycznie Kretka w wew. oka zmniejsza, ale są wyjątki, tzn. jak pociągniesz makijaż inaczej, jak dobrze zrobisz kreskę nad okiem itd. wtedy powiększa ci oko, ( jestem po kursie kosmetycznym :diabloti:) ja np. mam optycznie mniejsze oczy bez kredki w wew., wyglądam jak kret :evil_lol: np. jak tutaj Quote
Unbelievable Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 smallpati napisał(a):no jak to po co, żebyś miała dłuższe niż swoje, żebyś nie musiała malować, żeby zawsze paznokcie ładnie wyglądały, itd :evil_lol: krótkie praktyczniejsze:evil_lol: Quote
BBeta Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Tinka:) napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Ja Ciebie też :diabloti: Quote
NightQueen Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Tinka:) napisał(a):krótkie praktyczniejsze:evil_lol: e tam, ja teraz jak ściągam tipsy to czuje się tak dziwnie, że nie potrafię nic zrobić bo mi łyso :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 smallpati napisał(a):e tam, ja teraz jak ściągam tipsy to czuje się tak dziwnie, że nie potrafię nic zrobić bo mi łyso :evil_lol: masz upośledzenie tipsowe:evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Tinka:) napisał(a):masz upośledzenie tipsowe:evil_lol::evil_lol: no chyba :evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Drodzy odwiedzający żegnam się z wami, bo wyjeżdżam znów na miesiąc :placz: do usłyszenia (około 5 paźdz.) :-( Idę się poprzytulać z Moli bo jej łezki lecą :placz: Quote
infers Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 smallpati napisał(a):Drodzy odwiedzający żegnam się z wami, bo wyjeżdżam znów na miesiąc :placz: do usłyszenia (około 5 paźdz.) :-( Idę się poprzytulać z Moli bo jej łezki lecą :placz: Będziemy czekać!:hand: Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 smallpati napisał(a):Drodzy odwiedzający żegnam się z wami, bo wyjeżdżam znów na miesiąc :placz: do usłyszenia (około 5 paźdz.) :-( Idę się poprzytulać z Moli bo jej łezki lecą :placz: paaa:hand: Quote
Recommended Posts