Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smallpati napisał(a):
ja przestałam kupować bo mi czasu brakuje żeby grac :roll: a po za tym wole wydać pieniądze na filmy niż na simsy :diabloti:

To może mi pożyczysz zwykłe tylko do wgrania?:diabloti::grin:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

goldenka245 napisał(a):
To może mi pożyczysz zwykłe tylko do wgrania?:diabloti::grin:

nie ma sprawy :evil_lol:
podam ci adres i podjedziesz sobie do Danii :diabloti::eviltong: bo moja siostra je zabrała żeby zainstalować na swój komputer :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
nie ma sprawy :evil_lol:
podam ci adres i podjedziesz sobie do Danii :diabloti::eviltong: bo moja siostra je zabrała żeby zainstalować na swój komputer :evil_lol:

:errrr: Nikt mnie nie kocha:placz: Czuje się jak imoł:placz:

Posted

goldenka245 napisał(a):
:errrr: Nikt mnie nie kocha:placz: Czuje się jak imoł:placz:

o przepraszam, ja chciałam ci pożyczyć ale to ty nie chcesz po nie przyjechać :diabloti:

dobra, uciekam na jakiś czas bo TZ przyjechał i idziemy na wieczorny spacerek, ale szybko go oddeleguje :diabloti: więc szybko wrócę :evil_lol:

Posted

A ja mam wszystkie części do jedynki :eviltong:, ale w nią nie gram, bo mało opcji jest i w ogóle jakoś mało ciekawa gra, wolę dwójkę :cool3:.
Do dwójki mam tylko nocne życie i coś tam ze studiami, ale nie mogę zainstalować, bo jakiś plik nie chce się wrzucić na dysk :angryy:, więc od kilku miesięcy już nie próbuję ich zainstalować i nie dokupuję kolejnych części, poza tym strasznie mi to dysk zapychało. W ogóle to ja muszę zacząć wszystko na płyty zgrywać, bo coś mi się z komputerem psuje, a to zgrywanie zawsze odkładam na później :roll:.
A są jakieś simy online? :cool3:

Posted

smallpati napisał(a):
o przepraszam, ja chciałam ci pożyczyć ale to ty nie chcesz po nie przyjechać :diabloti:

Jak do Ciebie wrócą to mi wyślesz pocztą, albo ja Cię odwiedzę:diabloti: Tylko w B-czach:diabloti:

Ić se stont :diabloti:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Wiesz jak już nie chcesz simsów to mi możesz pożyczyć:diabloti::evil_lol:

Tylko ciekawe skąd je wezme :diabloti:
To nie moje, ja nie wyrzucam pieniędzy w błoto :cool3:

Posted

BBeta napisał(a):
Pogralibyście w coś porządnego, a nie w jakieś simsy :shake: Np. w Tomb Raidera :loveu:

Z simami można robić takie fajne rzeczy, np. zamykać je w ogrodzeniu bez wyjścia z kuchenką albo wsadzać do basenu i zabierać drabinkę :diabloti:. Ja tak robiłam jak mi się już dana "rodzina" znudziła :evil_lol:.

Posted

[quote name='BBeta']Pogralibyście w coś porządnego, a nie w jakieś simsy :shake: Np. w Tomb Raidera :loveu:

ee nie lubię takich gier :roll: ja tylko strategie albo symulację :loveu: chociaż ostatnio gram w GTA, dziwne to ale jak nie mam co robic to gram :evil_lol:

[quote name='piciminikas']Piękne to twoje ...

wiem :cool3:

[quote name='goldenka245']Wiesz jak już nie chcesz simsów to mi możesz pożyczyć:diabloti::evil_lol:

http://images49.fotosik.pl/4/fade118b39043517med.jpg
Ojej:loveu:

przestań nudzić ludzi :eviltong:

[quote name='BBeta']Tylko ciekawe skąd je wezme :diabloti:
To nie moje, ja nie wyrzucam pieniędzy w błoto :cool3:

heh cwaniak :diabloti:

[quote name='Malina.']Z simami można robić takie fajne rzeczy, np. zamykać je w ogrodzeniu bez wyjścia z kuchenką albo wsadzać do basenu i zabierać drabinkę :diabloti:. Ja tak robiłam jak mi się już dana "rodzina" znudziła :evil_lol:.

to się nazywa selekcja naturalna :diabloti: też tak robię :eviltong:

[quote name='Kati16']http://images49.fotosik.pl/4/fade118b39043517med.jpg :loveu:

;)

[quote name='Anka_ZG']hej:) ja to nawet nie zauwazylam kiedy wrocilyscie:oops:

ale juz jestem u was i zaleglosci nadrobilam;)
http://images49.fotosik.pl/4/fade118b39043517med.jpg ech co za slodziachne spojrzenie:loveu::loveu: pozdrawiam

my już tydzień tu jesteśmy :p tzn ja nie my :)

Posted

[quote name='smallpati']rozciąga się
z tym że ona była do 40 w klacie :evil_lol:, a moja ma 45 i ma troszkę luzu, ale twoja by się już nie zmieściła raczej, musiałabyś mieć rozmiar większy

To u kogo zamawiałaś, mów :mad:

[quote name='BBeta']Oczywiście, szczególnie biorąc pod uwage, że zajmują prawie 12GB, a to i tak podobno nie wszystkie :mdleje: Dzięki nim nie musze się przynajmniej bawić lalkami :diabloti:
A te ikonki ciągle mi przypominają, że powinnam kupić nowy twardy dysk :loveu:

BBeta, jak ja to zobaczyłam to mi szczena opadła! :-o Ludzie, nie pomyślałabym, że z Ciebie taka maniaczka. :evil_lol: Ja mam Sims 2 i Cztery Pory Roku, ale strasznie mi zamulają i przycinają to nie ma jak grać. :shake:
Skąd Ty je bierzesz? :lol:

[quote name='smallpati']
Zrobiłam zakupy dla schroniska, obroże, smycze, zabawki, leżanki, gryzaki, od siebie dam jeszcze obroże i smycze, jedzonko, stare spanko Moli, majtki i ubranko pooperacyjne ;) ale znając siebie to jeszcze pójdę i dokupię coś do teog :evil_lol:

Super!! Wiesz, jak to się tam przydaje? :loveu:

[quote name='BBeta']Też mam 80, ale sam folder ze zdjęciami zajmuje jakieś 20 :cool1:
Czasem strasznie mnie korci żeby wywalić te wszystkie simsy w chole... :diabloti:
Heroes - Nekropolis :loveu: :cool3:

Którą masz częśc Heroesów? Ja III + Armageddon's Blade :cool3:

Posted

To u kogo zamawiałaś, mów :mad:

nie pamiętam bo to 2 miesiące temu, ale chyba u york avenue czy coś takiego

Ja mam Sims 2 i Cztery Pory Roku, ale strasznie mi zamulają i przycinają to nie ma jak grać. :shake:

to musisz sprawić sobie nowy komputer :) mi na starym pudle simsy 2 szły tragicznie, jak się je uruchomiało to ładowały się 30min :evil_lol: a teraz mam nowy i szybko wszystko idzie ;)

Super!! Wiesz, jak to się tam przydaje? :loveu:

To jest schronisko w Oświęcimiu ;) wpadnij, chociaż troszkę będziesz miała daleko jak jesteś z Rzeszowa (jakieś 4h jazdy) :evil_lol:
Wiem, brakuje im wszystkiego, chociaż teraz jest mało psów, ale za to jest mase kotów, brakuje wszystkiego, a schronisko jest prywatne :-( pieniędzy brakuje więc pomagam jak mogę ;)

Którą masz częśc Heroesów? Ja III + Armageddon's Blade :cool3:

ja mam III, IV, V ale najbardziej lubię III :loveu:

Posted

[quote name='smallpati']nie pamiętam bo to 2 miesiące temu, ale chyba u york avenue czy coś takiego

to musisz sprawić sobie nowy komputer :) mi na starym pudle simsy 2 szły tragicznie, jak się je uruchomiało to ładowały się 30min :evil_lol: a teraz mam nowy i szybko wszystko idzie ;)

To jest schronisko w Oświęcimiu ;) wpadnij, chociaż troszkę będziesz miała daleko jak jesteś z Rzeszowa (jakieś 4h jazdy) :evil_lol:
Wiem, brakuje im wszystkiego, chociaż teraz jest mało psów, ale za to jest mase kotów, brakuje wszystkiego, a schronisko jest prywatne :-( pieniędzy brakuje więc pomagam jak mogę ;)

ja mam III, IV, V ale najbardziej lubię III :loveu:

A możesz sprawdzić w historii? ;)

Tyle, że on jest nowy :mad: Za dużo mam zdjęć :diabloti:

Wiem jak jest, bo jestem wolontariuszką w naszym rzeszowskim Kundelku i też tam zawsze się przydają takie rzeczy :loveu:

Ja też III najbardziej, kiedyś miałam jeszcze II - słaba była, tylko 4 zamki. :evil_lol: