NightQueen Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Malina.']To tanio nawet wyszło ;). A jaką długość grzbietu ma Moli? I jaki obwód klatki? :) długość grzbietu yyyy chyba nie wiem :evil_lol: klatkę ma na 45cm [quote name='psiulka']A u kogo tak tanio wylicytowałaś? Ten materiał to polarek? ;) nie pamiętam u kogo, a materiał z zewnątrz to taki "bluzowaty", a od środka polarek Wyzbywam się ubranka pooperacyjnego, majtek na cieczkę, części obroży i smyczy Moli, bo robię paczkę do schroniska ;) Quote
psiulka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 smallpati napisał(a):długość grzbietu yyyy chyba nie wiem :evil_lol: klatkę ma na 45cm Ile?! :-o Jak moja Czika ma 50cm. :-o Quote
NightQueen Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='psiulka']Ile?! :-o Jak moja Czika ma 50cm. :-o no 45cm i to dużo jak na jej wysokość ;) Moli zapolontana w lince śpiąca królewna Quote
BBeta Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='smallpati']wszystko ręcznie ustawiam (...) nie lubię robić zdjęć na automacie http://images38.fotosik.pl/3/42683ae311af8d85.jpg Digital Program - Portrait I co niby ręcznie ustawiasz? :diabloti: [SIZE="1"]Wiem, jestem wredna :cool3: Quote
Sweet Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 sliczna ta bluza:) ja mam dla mojego misiaka tylko jedną bluze:) Quote
moon_light Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='BBeta']http://images38.fotosik.pl/3/42683ae311af8d85.jpg Digital Program - Portrait I co niby ręcznie ustawiasz? :diabloti: Wiem, jestem wredna :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ahahahahahhaha Quote
psiulka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ojj BBeta :evil_lol: A jak myślicz czy ta bluzka rozciągnęłaby się czy ona raczej taka nierozciągliwa? ;) Quote
NightQueen Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='BBeta']http://images38.fotosik.pl/3/42683ae311af8d85.jpg Digital Program - Portrait I co niby ręcznie ustawiasz? :diabloti: Wiem, jestem wredna :cool3: to nie było na portrecie robione :razz: wszystko ręcznie, bo sprawdzam możliwości aparatu :eviltong: po za tym nie robiłabym takiego zdjęcia w opcji robienia portretu [quote name='Acctiually']Nooo jaka twarzowa bluza:loveu: [quote name='xxSweetGirl93xx']sliczna ta bluza:) ja mam dla mojego misiaka tylko jedną bluze:) dzięki ;) Quote
NightQueen Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='psiulka']Ojj BBeta :evil_lol: A jak myślicz czy ta bluzka rozciągnęłaby się czy ona raczej taka nierozciągliwa? ;) rozciąga się z tym że ona była do 40 w klacie :evil_lol:, a moja ma 45 i ma troszkę luzu, ale twoja by się już nie zmieściła raczej, musiałabyś mieć rozmiar większy Quote
BBeta Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 smallpati napisał(a):to nie było na portrecie robione :razz: wszystko ręcznie, bo sprawdzam możliwości aparatu :eviltong: po za tym nie robiłabym takiego zdjęcia w opcji robienia portretu Jak nie było jak było, specjalnie sprawdziłam Wszystko jest w exif, a exif nie kłamie Portrait, 1/800s, f/2.8, ISO 100, 38mm, WB auto, Auto focus :p Programy tematyczne to nic innego jak automat Quote
NightQueen Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 ej teraz to już zgupiałam :razz: nie przekręcałam tego kółeczka celowo, chyba że przez przypadek :shake: łups. aż idę sprawdzić na czym mam teraz kółeczko ustawione Quote
BBeta Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 http://i33.tinypic.com/e0sxlu.jpg Tutaj jest wszystko napisane, sama zobacz :cool3: Quote
NightQueen Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='BBeta']http://i33.tinypic.com/e0sxlu.jpg Tutaj jest wszystko napisane, sama zobacz :cool3: faktycznie, ale zrobiłam to chyba przez przypadek :grab: P.S miłośniczka simsów? :evil_lol: Quote
BBeta Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 smallpati napisał(a):P.S miłośniczka simsów? :evil_lol: Oczywiście, szczególnie biorąc pod uwage, że zajmują prawie 12GB, a to i tak podobno nie wszystkie :mdleje: Dzięki nim nie musze się przynajmniej bawić lalkami :diabloti: A te ikonki ciągle mi przypominają, że powinnam kupić nowy twardy dysk :loveu: Quote
NightQueen Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 też lubię simsy, chociaż widzę że mam spore zaległości bo mam tylko zwierzaki i własny biznes z 2, bo z 1 wszystkie :evil_lol: Mi nie sprawia różnicy ile miejsca zajmują bo mam 80GB na dysku, a drugi (60) leży niepodłączony ;) Heros tez lubię ;) _________________________________________________________ Zrobiłam zakupy dla schroniska, obroże, smycze, zabawki, leżanki, gryzaki, od siebie dam jeszcze obroże i smycze, jedzonko, stare spanko Moli, majtki i ubranko pooperacyjne ;) ale znając siebie to jeszcze pójdę i dokupię coś do teog :evil_lol: Quote
BBeta Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 smallpati napisał(a):też lubię simsy, chociaż widzę że mam spore zaległości bo mam tylko zwierzaki i własny biznes z 2, bo z 1 wszystkie :evil_lol: Mi nie sprawia różnicy ile miejsca zajmują bo mam 80GB na dysku, a drugi (60) leży niepodłączony ;) Heros tez lubię ;) Też mam 80, ale sam folder ze zdjęciami zajmuje jakieś 20 :cool1: Czasem strasznie mnie korci żeby wywalić te wszystkie simsy w chole... :diabloti: Heroes - Nekropolis :loveu: :cool3: Quote
NightQueen Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 ja tam dyską już nie wierze i zdjęcia zgrywam na płyty od razu, bo już straciłam raz wszystko z dysku, bo się komputer zepsuł więc wole nie ryzykować. A grałaś w twierdzę? :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ja tez lubie simsy :diabloti: mam cztery pory roku, zwierzaki, wlasny biznes i baza, wszystko oryginalne : p Quote
NightQueen Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 ja też mam wszystko oryginalne oczywiście :) Quote
infers Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja mam 16 dodatków i oczywiście oryginalne:eviltong::diabloti:. Quote
goldenka245 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 A mi się zepsuły dwójki i nie chcą się zainstalować (oryginały) No i nie mam od kogo pozyczyc tylko do wgrania, bo potem chce na to jakis dodatek wgrac:placz: Masakra normalnie:diabloti: A z jedynki mialam wszysciutenkie czesci;D Quote
NightQueen Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 ja przestałam kupować bo mi czasu brakuje żeby grac :roll: a po za tym wole wydać pieniądze na filmy niż na simsy :diabloti: A mi się zepsuły dwójki i nie chcą się zainstalować (oryginały) No i nie mam od kogo pozyczyc tylko do wgrania, bo potem chce na to jakis dodatek wgrac:placz: Masakra normalnie:diabloti: A z jedynki mialam wszysciutenkie czesci;D następna wariatka :P Quote
Recommended Posts