Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malina.']To tanio nawet wyszło ;).
A jaką długość grzbietu ma Moli? I jaki obwód klatki? :)

długość grzbietu yyyy chyba nie wiem :evil_lol:
klatkę ma na 45cm

[quote name='psiulka']A u kogo tak tanio wylicytowałaś? Ten materiał to polarek? ;)

nie pamiętam u kogo, a materiał z zewnątrz to taki "bluzowaty", a od środka polarek

Wyzbywam się ubranka pooperacyjnego, majtek na cieczkę, części obroży i smyczy Moli, bo robię paczkę do schroniska ;)

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BBeta']http://images38.fotosik.pl/3/42683ae311af8d85.jpg
Digital Program - Portrait

I co niby ręcznie ustawiasz? :diabloti: Wiem, jestem wredna :cool3:

to nie było na portrecie robione :razz:
wszystko ręcznie, bo sprawdzam możliwości aparatu :eviltong:
po za tym nie robiłabym takiego zdjęcia w opcji robienia portretu

[quote name='Acctiually']Nooo jaka twarzowa bluza:loveu:

[quote name='xxSweetGirl93xx']sliczna ta bluza:) ja mam dla mojego misiaka tylko jedną bluze:)

dzięki ;)

Posted

[quote name='psiulka']Ojj BBeta :evil_lol:

A jak myślicz czy ta bluzka rozciągnęłaby się czy ona raczej taka nierozciągliwa? ;)

rozciąga się
z tym że ona była do 40 w klacie :evil_lol:, a moja ma 45 i ma troszkę luzu, ale twoja by się już nie zmieściła raczej, musiałabyś mieć rozmiar większy

Posted

smallpati napisał(a):
to nie było na portrecie robione :razz:
wszystko ręcznie, bo sprawdzam możliwości aparatu :eviltong:
po za tym nie robiłabym takiego zdjęcia w opcji robienia portretu

Jak nie było jak było, specjalnie sprawdziłam
Wszystko jest w exif, a exif nie kłamie
Portrait, 1/800s, f/2.8, ISO 100, 38mm, WB auto, Auto focus :p
Programy tematyczne to nic innego jak automat

Posted

smallpati napisał(a):
P.S miłośniczka simsów? :evil_lol:

Oczywiście, szczególnie biorąc pod uwage, że zajmują prawie 12GB, a to i tak podobno nie wszystkie :mdleje: Dzięki nim nie musze się przynajmniej bawić lalkami :diabloti:
A te ikonki ciągle mi przypominają, że powinnam kupić nowy twardy dysk :loveu:

Posted

też lubię simsy, chociaż widzę że mam spore zaległości bo mam tylko zwierzaki i własny biznes z 2, bo z 1 wszystkie :evil_lol: Mi nie sprawia różnicy ile miejsca zajmują bo mam 80GB na dysku, a drugi (60) leży niepodłączony ;)

Heros tez lubię ;)

Zrobiłam zakupy dla schroniska, obroże, smycze, zabawki, leżanki, gryzaki, od siebie dam jeszcze obroże i smycze, jedzonko, stare spanko Moli, majtki i ubranko pooperacyjne ;) ale znając siebie to jeszcze pójdę i dokupię coś do teog :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
też lubię simsy, chociaż widzę że mam spore zaległości bo mam tylko zwierzaki i własny biznes z 2, bo z 1 wszystkie :evil_lol: Mi nie sprawia różnicy ile miejsca zajmują bo mam 80GB na dysku, a drugi (60) leży niepodłączony ;)

Heros tez lubię ;)

Też mam 80, ale sam folder ze zdjęciami zajmuje jakieś 20 :cool1:
Czasem strasznie mnie korci żeby wywalić te wszystkie simsy w chole... :diabloti:
Heroes - Nekropolis :loveu: :cool3:

Posted

ja tam dyską już nie wierze i zdjęcia zgrywam na płyty od razu, bo już straciłam raz wszystko z dysku, bo się komputer zepsuł więc wole nie ryzykować.

A grałaś w twierdzę? :loveu:

Posted

A mi się zepsuły dwójki i nie chcą się zainstalować (oryginały) No i nie mam od kogo pozyczyc tylko do wgrania, bo potem chce na to jakis dodatek wgrac:placz: Masakra normalnie:diabloti:
A z jedynki mialam wszysciutenkie czesci;D

Posted

ja przestałam kupować bo mi czasu brakuje żeby grac :roll: a po za tym wole wydać pieniądze na filmy niż na simsy :diabloti:

A mi się zepsuły dwójki i nie chcą się zainstalować (oryginały) No i nie mam od kogo pozyczyc tylko do wgrania, bo potem chce na to jakis dodatek wgrac:placz: Masakra normalnie:diabloti:
A z jedynki mialam wszysciutenkie czesci;D

następna wariatka :P