Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='infers1995']Robisz na pełnym manualu?:razz:

wszystko ręcznie ustawiam (dlatego sporo im brakuje do ideału) ;) w końcu po to chciałam lustro, nie lubię robić zdjęć na automacie

dzisiejszy spacer ;)
wiem, wiem ostrość do bani :roll:

pies jednym uchem :diabloti:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak byłyśmy na spacerze to Molindzie coś sie stało w powiekę :-( coś ją chyba ugryzło albo pokrzywa pokuła bo do krzaków wchodziła :roll: już jest mniejsza opuchlizna

a wyglądało to tak (dolna i górna powieka)

Posted

ona te uszy to ma chyba zamocowane na nitce, bo jest tak dziwnie potrafi wykręcać :evil_lol: nie dość że duże to jeszcze obrotowe :eviltong:

Dobra wiadomość, opuchlizna z oka zeszłą :multi:

Posted

[quote name='psiulka']Super że opuchnięcie już zlazło :loveu:

A te zdjęcia jeszcze obrabiasz czy dajesz tu "czyste"? :cool3:

musiało ja coś upierniczyc jak niuchała w trawsku

nic nie ulepszam, daje takie prosto z aparatu ;)

Posted

smallpati napisał(a):
manualnie, nic nie robie automatem ;) wszystko ręcznie

Ja bym tylko af ustawił, a reszta manualnie.
Z af lepiej by Ci zdjęcia wychodziły:roll:.

Posted

infers1995 napisał(a):
Ja bym tylko af ustawił, a reszta manualnie.
Z af lepiej by Ci zdjęcia wychodziły:roll:.

chce sie sama nauczyć robić zdjecia, nie na automacie, metoda prób i błędów ;)

Posted

smallpati napisał(a):
chce sie sama nauczyć robić zdjecia, nie na automacie, metoda prób i błędów ;)

Ale nie oto mi chodzi:roll:
Niekiedy nawet profesjonalny fotograf korzysta z af, bo w danej sytuacji lepiej się sprawdzi:razz:.
Popróbuj robienie też na af, w moim aparacie też jest funkcja mf, ale i tak nie korzystam.

Posted

Przybywam ponownie, tym razem w celu obejrzenia wdzianek Moli :cool3:.
Moja Tosia też ma podszerstek, ale i tak zastanawiałam się nad jakimś ciuszkiem, co by jej cieplej było, jednak doszłam do wniosku, że kupi się takie coś jak okaże się, że Tosik rzeczywiście nie najlepiej znosi mrozy.

Posted

już wklejam zdjęcia ;)
Moli ma ubranka, ale nie ma kombinezonu bo jest niewymiarowa, ale ktoś na dogo robił takie kombinezony na zamówienie więc się chyba głoszę. ona też nie najlepiej znosi niskie temperatury, do tego nie lubi jak śnieg jej się wbija w sierść i robią się ogromne kule które są ciężkie.

derka moro, nie przemaka, ale brzuch jest odkryty :roll: zdjęcia telefonem robione więc są ciemne

to jej sweterek, praktyczny jak nie pada i nie ma dużego śniegu

Posted

Malina. napisał(a):
Dzięki za zdjęcia ;).
Tośka miejscami ma dłuższą sierść, więc śnieg pewnie też jej się będzie przylepiać :roll:.

pewnie tak ;)
jeszcze dodam zdjęcia w bluzie nowej ;) ale ona jest na jesień, nie na zimę

Zamówiłam właśnie cow patch rogza, obrożę i smycz :multi::loveu:

Posted

smallpati napisał(a):
pewnie tak ;)
jeszcze dodam zdjęcia w bluzie nowej ;) ale ona jest na jesień, nie na zimę

Ja na jesień wolałabym jej kupić jakiś kombinezon, bo bluza/sweterek może przemakać i w rezultacie psu będzie zimno.

smallpati napisał(a):
Zamówiłam właśnie cow patch rogza, obrożę i smycz :multi::loveu:

Gratuluję :cool3:. Do nas właśnie krowia smyczka idzie :loveu:.

Posted

powiem ci że derka na deszcz jest dobra, nie przemaka, od spodu jest polarowa. Moli nie marznie, sweter przemaka, ale jest fajny na mroźne dni, sweter to sweter, cieplutki jest. Bluza podobnie jak sweter :)
Zamówię jej coś typowo zimowego, to co ma teraz to jest takie jesienne wszystko, ale ona na jesień jest bardzo aktywna i dużo wychodzimy, dlatego potrzebowała coś ciepłego co nie krępowałoby jej ruchów, bo kombinezon jednak jest cały zabudowany. Zimą ona robi się leniwa i znacznie rzadziej wychodzimy, ale kombinezon chce bo zależy mi właśnie na tym żeby nie robiły jej się kulki od śniegu, bo jej później z tym nie wygodnie i trzeba szybko wracać do domu. ;)

a tu proszę ziomal w bluzie :evil_lol:

to zdjęcie nadaje się do reklamy blenda-med :evil_lol: a tak serio to chyba już miała dośc sesji zdjęciowej

nie mogłam zrobic lepszego zdjęcia bluzy bo mi modelka padła :roll:

Posted

[quote name='Malina.']Mimo, że zdjęcia nie wyszły chyba tak jak chciałaś, to bluza wydaje się całkiem fajna :cool3:. I ten kolor! :loveu:

Modelka mi odmówiła współpracy :evil_lol:
kupiłam ją bo ten kolor mi się spodobał. Licytowałam na allegro i ostatecznie zapłaciłam 20zł :cool3: