NightQueen Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Izabela124. napisał(a):To teraz nie uzywasz tego progarmu? moj nr gg 11852740 kozystam ale nie wszystko jeszcze potrafie robic ja nie siedze wogole na gg, wiec jak chcesz cos wiedziec konkretnego to pisz w PW Quote
ariss Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wesołych świąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
NightQueen Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 gassira napisał(a):Wesołych świąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: dziekujemy :) swiat i tak nie lubie, ale Moli chyba tak bo od 2 dni stoi pod choinka i czeka na prezet :D:D Quote
ariss Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 smallpati napisał(a):dziekujemy :) swiat i tak nie lubie, ale Moli chyba tak bo od 2 dni stoi pod choinka i czeka na prezet :D:D wie co dobre:eviltong: Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Niech ten czas świątecznej zadumy pozwoli Ci zapomnieć na chwilę o troskach dnia codziennego, przysporzy wiele radości i chwil szczęścia w gronie rodzinnym.Wesołych Świąt!! Quote
NightQueen Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 gassira napisał(a):wie co dobre:eviltong: noo :P sama jestem ciekawa co jej mama przywiozla :P wiem tylko ze ma opakowanie svarowskiego :D:D:D ale juz nie moge sie doczekac jutra, ona zreszta chyba tez :P Quote
ariss Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 smallpati napisał(a):noo :P sama jestem ciekawa co jej mama przywiozla :P wiem tylko ze ma opakowanie svarowskiego :D:D:D ale juz nie moge sie doczekac jutra, ona zreszta chyba tez :P opakowanie svarowskiego :crazyeye: To chyba nie jest nic do jedzenia:evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Kasia_zg']Niech ten czas świątecznej zadumy pozwoli Ci zapomnieć na chwilę o troskach dnia codziennego, przysporzy wiele radości i chwil szczęścia w gronie rodzinnym.Wesołych Świąt!! dziekujemy i rowniez zyczymy wesolych swiat [quote name='gassira']opakowanie svarowskiego :crazyeye: To chyba nie jest nic do jedzenia:evil_lol: no tez wlasnie nie wiem co to moze byc :diabloti: rodzice spia chyba ide podgladnac :evil_lol: w jednym prezecie juz chodzi :D ma rozowy sweterek :D:D Quote
ariss Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 smallpati napisał(a):dziekujemy i rowniez zyczymy wesolych swiat no tez wlasnie nie wiem co to moze byc :diabloti: rodzice spia chyba ide podgladnac :evil_lol: w jednym prezecie juz chodzi :D ma rozowy sweterek :D:D i już wiesz co tam jest-na pewno mocno śpią;) Quote
NightQueen Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 gassira napisał(a):i już wiesz co tam jest-na pewno mocno śpią;) pj ty :evil_lol: mialas mnie powstrzymywac a nie podpuszczac :diabloti: heh okazalo sie ze tata filmy oglada jeszcze :P ale ciii... jakby co to tam nie bylam :evil_lol::evil_lol: dzis juz opuszczam progi dogo :D trzeba wstac rano z mala koza, o ile laskawa dama wstanie zeby sie wysiusiac :mad: no wiec DOBRANOC :P jutro napisze co bylo pod ta choinka heh Quote
ariss Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 smallpati napisał(a):pj ty :evil_lol: mialas mnie powstrzymywac a nie podpuszczac :diabloti: heh okazalo sie ze tata filmy oglada jeszcze :P ale ciii... jakby co to tam nie bylam :evil_lol::evil_lol: dzis juz opuszczam progi dogo :D trzeba wstac rano z mala koza, o ile laskawa dama wstanie zeby sie wysiusiac :mad: no wiec DOBRANOC :P jutro napisze co bylo pod ta choinka heh ja podpuszczać!?co Ci przyszło do głowy:evil_lol: czekam na wieści;) Quote
NightQueen Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 narazie nie wiem jeszcze co to za prezet :P ale mam nowe zdjecia w nowym ubranku :D rozowy sweterek :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Kochaan ja wogle nic nie umiem robic w tym programie, jestem kompletny laik A sweterek cudny Quote
katik Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Świetnie wygląda w nowym sweterku. :loveu: Chyba jej się prezent podobał, bo ma taką zadowoloną minkę. :) Quote
NightQueen Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 katik napisał(a):Świetnie wygląda w nowym sweterku. :loveu: Chyba jej się prezent podobał, bo ma taką zadowoloną minkę. :) ona lubi sie ubierac :D a mine ma zadowolona bo ja trzymalam patyk w rece :evil_lol: Izabela124 jak bede miala czas to ci napisze na gg co bedziesz chciala :p Quote
NightQueen Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 gassira napisał(a):i już wiadomo co to za prezent był? wiadomo, wiadomo :D:D obrozw svarowskiego z jej imieniem :P tylko mama kupowala i pasek okazal sie za maly i trzeba wymienic :D ale jest boskaaa :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 gassira napisał(a):a gdzie fotka:mad: yyy nie ma :diabloti::diabloti::diabloti: nie chcialo mi sie zrobic :) poprawie sie Quote
ariss Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 smallpati napisał(a):yyy nie ma :diabloti::diabloti::diabloti: nie chcialo mi sie zrobic :) poprawie sie no ja myślę,bo ciekawa jestem ;) a teraz kolorowych i mizianko dla sucz:lol: Quote
NightQueen Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 gassira napisał(a):no ja myślę,bo ciekawa jestem ;) a teraz kolorowych i mizianko dla sucz:lol: dopsze dopsze :D:D wymiziam :P Quote
Kasia_zg Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Georgia]Witamy sie poświątecznie :)[/FONT] [FONT=Georgia]Foteczki są piekna a Moili jest uroczą panieką:loveu::loveu:[/FONT] Quote
NightQueen Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 jezor tak pokazuje sie jak ktos kto robi zdjecie ma dropsa w rece :P PODLIZYWALA sie poprostu :d Quote
Recommended Posts