NightQueen Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 smallpati napisał(a):fajne, ale te wszystkie szelki są na moja za małe, ona ma prawie 50cm w klacie :evil_lol: chciałam jej takie sprawić ale nie ma dużych rozmiarów :roll: cytuje się bo posty skaczą :angryy: Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 smallpati napisał(a):cytuje się bo posty skaczą :angryy: zaraz się zdenerwuje Quote
infers Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Swoim robiłem zdjęcia przy -20 i nic mu nie było:roll: Quote
ariss Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 zobacz jakie fajne szeleczki dla twojej psicy znalazłam:diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 a nie chcesz niebieskich szelek w kwiatki? 2 cm ;p :evil_lol: mam na wyprzedaży . i się w 50cm w klacie mieszczą:evil_lol::evil_lol: eh, moją nic nie rusza jak ktoś wchodzi do domu, a żałuje, bo jak siedzę w swoim pokoju to nigdy nie słyszę dzwonka i nie raz sie zdarzyło,że ktoś był a ja nie otwarłam drzwi bo nie słyszałam:evil_lol::evil_lol: najczęściej poznaje po awizo w drzwiach:evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 nie chce, bo dopero co odkupiłam 2 obroże :evil_lol: nie żałuj tylko się ciesz, bo to uciążliwe jest :roll: Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Kasia&Rika napisał(a):hehe, każdy chce tego co nie ma:evil_lol::evil_lol: tak to już bywa :evil_lol: Właśnie dzwoniła do mnie znajoma bo jej znajoma chce adoptować psa, jak dobrze pójdzie to jutro któryś psiak pojedzie do nowego domu :multi: chcą onkowatego psa, mamy 2 takie, więc może się zdecydują na któregoś, chyba pojadę z nimi jutro do schroniska :multi: Quote
Kasia&Rika Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 smallpati napisał(a):nie chce, bo dopero co odkupiłam 2 obroże :evil_lol: nie żałuj tylko się ciesz, bo to uciążliwe jest :roll: hehe, każdy chce tego co nie ma:evil_lol::evil_lol: Quote
psiulka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ariss napisał(a):zobacz jakie fajne szeleczki dla twojej psicy znalazłam:diabloti: Skąd takie? :razz: Small, jakie znowu obroże odkupiłaś? :lol: Quote
ariss Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='psiulka']Skąd takie? :razz: Small, jakie znowu obroże odkupiłaś? :lol: a tu są takie różne gadzety:p obroże i smycze, piękne obróżki, designerskie smycze i obroże, obroże dla małych psów Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Small, jakie znowu obroże odkupiłaś? :lol: pomarańczowy łańcuszek z nitką rogza i green tarana :evil_lol: a tu są takie różne gadzety:p obroże i smycze, piękne obróżki, designerskie smycze i obroże, obroże dla małych psów ale mi tanie szelki znalazłaś :evil_lol: Quote
ariss Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 smallpati napisał(a):pomarańczowy łańcuszek z nitką rogza i green tarana :evil_lol: ale mi tanie szelki znalazłaś :evil_lol: oj tam:eviltong::evil_lol: ile Ty już masz tych obróżek? Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 ariss napisał(a):oj tam:eviltong::evil_lol: ile Ty już masz tych obróżek? yy 8 rogzów, froga, swarovskiego, i kilka innych które wystawie zaraz na bazarek :evil_lol: Quote
Kibaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 smallpati napisał(a):yy 8 rogzów, froga, swarovskiego, i kilka innych które wystawie zaraz na bazarek :evil_lol: To ty widzę zaopatrzona jesteś. :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Kibaa napisał(a):To ty widzę zaopatrzona jesteś. :evil_lol: tak troszeczkę :evil_lol: Quote
Kibaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 smallpati napisał(a):tak troszeczkę :evil_lol: Nie no... Toszeczke, odrobinke. :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Właśnie sama złożyłam i skręciłam łóżeczko dla mojego siostrzeńca/siostrzenicy :evil_lol: co prawda jeszcze jej nie ma ale przygotowania trwają Całe ręce mnie bolą od kręcenia imbusem :roll: Ale jak pięknie wygląda za to, to się wytnie że w domu 2 chłopy a ja sama kręciłam, no ale tacy to już dżentelmeni dzisiejsi :mad: Quote
NightQueen Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 infers1995 napisał(a):Tylko 8 rogzów, pf.:eviltong: i dwa w drodze :diabloti: Quote
Sweet Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Pokaż nam to twoje dzieło czy napewno wyszło ci łóżeczko:evil_lol::evil_lol: jak nie ma siostrzeńca/siostrzenicy to łózeczko w sam raz dla Moli:eviltong: Quote
NightQueen Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 jest łóżeczko, ba nawet Moli go przetestowała :evil_lol: nie mam zdjęc, zrobię MOŻE jutro :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Moli się położyła na deskach i nie chciała oddać :evil_lol: jak ją zrzuciłam to się obraziła i poszła sobie gdzieś, przyszła na koniec dopiero, przetestować :eviltong: Quote
ariss Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Sweetaśna napisał(a):Pokaż nam to twoje dzieło czy napewno wyszło ci łóżeczko:evil_lol::evil_lol: błahahahhaha:roflt: no właśnie żądamy dowodów:eviltong::diabloti: Quote
joanika Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 O proszę Smallpati majsterkowiczka :lol: a Moli z pewnością asystowała. Quote
NightQueen Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 O rany, jestem kompletnie wykończona :roll: Wczoraj zadzwoniła koleżanka czy jadę na narty, stwierdziłam że nie jadę bo po co jak jeździć nie potrafię, nart nigdy na nogach nie miałam, ale ona się uparła więc dla świętego spokoju powiedziałam że jadę. Zrobił się problem bo ja nie miałam kombinezonu, więc o 22 leciałam do innej koleżanki żeby pożyczyć sprzęt, całe szczęście miała ;) Dziś o 9 rano pojechaliśmy do Wisły :loveu: Dojechaliśmy, wypożyczyłam narty i instruktora :evil_lol: taki młody koleś :cool3: no i pojechałam, tragedia, tym się jeździć nie da, nigdy więcej tego na nogach nie chce :eviltong: zaliczyłam trzy gleby, fajnie było dopóki on mnie trzymał a później... :roll: Szybko zrezygnowałam i później siedziałam na ławeczce pod wyciągiem, przyszła koleżanka i kolega z którymi jechałam i powiedzieli że oni idą po deski snowboardowe i że się będą uczyć, ja cała obolała po nartach, powiedziałam nie dziękuje :evil_lol: ale kurcze, przyszedł taki fajny instruktor :cool3: im tak fajnie szło, więc w końcu poszłam do wypożyczalni po deskę :evil_lol: znów był problem bo jak to cos do butów przymocować, oczywiście na siedząco, dupa na ziemi i mocowanko, ok. założyłam, trzymało się :eviltong: i wstaje, jeszcze nie wstałam a już spadłam na 4 litery :roll: i tak kilka razy, dopiero mi powiedzieli że jak wstaje to murze pięty przyciskać, tak żeby deska bokiem stała i będzie ok, no to według zaleceń wstaję, patrzę o kurcze ja stoję :multi::multi: dobra stoję, ale co dalej :niewiem: stoję, stoję, przecież nie będę tak do wieczora, pomyślałam sobie skoro dociśnięte pięty działają jak hamulec to dociśnięte palce muszą działać na odwrót, no to dobra, stanęłam na palcach, a deska mi ze stoku w dół jedzie :crazyeye: równowagi złapać nie mogłam i jeb w śnieg na dupsko (to co już takie potłuczone było :placz:). Kilka razy próbowałam i coraz lepiej mi szło, łapie już równowagę i zjeżdżam na desce w dół :multi: ale mówię wam cuuuuudoooo :loveu::loveu::loveu::loveu: pomimo siniaków na tyłku, pogruchotanych nadgarstków (na których ciągle się podnosiłam), mimo bólu kolan, mimo przeziębienia :evil_lol: było super, za tydzień chyba znów pojadę, ale biorę deske od razu, narty są głupie, deska normalnie miodzio :loveu::loveu: Teraz tylko muszę sprawdzić sobie ładny kombinezon, bo póki co na nową deskę mnie nie stać, więc wypożyczam, ale kombinezon koniecznie, może jakiś różowy :loveu: muszę się porozglądać za czymś fajnym, ale muszę też zrobić wyprzedasz rogza żebym miała za co jeździć :evil_lol: idę spac już chyba, bo siedzieć na krześle nie mogę bo mój tyłek poobijany, pisze z trudnością bo nadgarstki potłuczone, trzęsę się cała bo jestem przemarznięta, wiec już idę pod kołderkę lepiej :evil_lol: ale jestem normalnie zakochana :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts