Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 aleb napisał(a):No, jeden kit... są podobne do siebie, o! :evil_lol: noo. jedno i to samo. :cool3::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 ja do siostry bo ona pierwsza była ;) Siedzę właśnie z farbą na głowie :evil_lol: eksperymentuje z koleżanką, miałam iśc do fryzjera ale stwierdziłyśmy że wymyślimy nowy kolor farby no i teraz czekam, ciekawe co z tego będzie :cool3: Quote
NightQueen Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 aleb napisał(a):A jak ci wyjdzie różowy? :diabloti: nie przesadzajmy, co najwyżej wściekły pomarańcz bo to jasna farba :diabloti::evil_lol: miałam już kiedyś różowe i fioletowe włosy :eviltong: ale nie całe tylko pasemka Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 smallpati napisał(a):nie przesadzajmy, co najwyżej wściekły pomarańcz bo to jasna farba :diabloti::evil_lol: miałam już kiedyś różowe i fioletowe włosy :eviltong: ale nie całe tylko pasemka mi się podobają takie eksperymenty... różowe, fioletowe... MM! :cool3: tylko kurczę, jestem za młoda! :angryy: Quote
betty_labrador Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 infers1995 napisał(a):Po co fantazjujesz Pati?:eviltong: bo jak kazda kobieta ma fantazje :P Quote
betty_labrador Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 pokazuj i nie marudz :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Pokaa co wyszło z tego farbowania ?? :loveu: Quote
Mudik Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 {Pewnie wyszła zielona i się teraz ogol na łyso:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Mudik napisał(a):{Pewnie wyszła zielona i się teraz ogol na łyso:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: uu... ale jaja by były... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
infers Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 betty_labrador napisał(a):ja bym sie cieszyla :evil_lol::evil_lol: Wredota:diabloti: Pati pokazuj:loveu::diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):uu... ale jaja by były... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja bym sie cieszyla :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):gdybyś miała włosy zielone? :-o:-o:evil_lol: a ja korzystając z tej sposobności ZAPRASZAM DO GALERII! :cool3::loveu: tak, !! jakby miala na jeżyka włosy zielone jak zgniła trawa :diabloti: i do tego przyprószone siwizna na skroniach :multi::multi::multi::lol::lol: :eviltong: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 betty_labrador napisał(a):ja bym sie cieszyla :evil_lol::evil_lol: gdybyś miała włosy zielone? :-o:-o:evil_lol: a ja korzystając z tej sposobności ZAPRASZAM DO GALERII! :cool3::loveu: Quote
NightQueen Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):mi się podobają takie eksperymenty... różowe, fioletowe... MM! :cool3: tylko kurczę, jestem za młoda! :angryy: ja też :evil_lol: Uff nie wyszły mi pomarańczowe włosy, wyszedł taki miodowy blond, ale nie takie jasne,podobają mi się :loveu: zdjęcia będę mieć ze spotkania (dziś byłam na spotkaniu klasowym z liceum) dopiero jak dziewczyny mi je pozrzucają i wtedy dodam, póki co nic nie mam ;) Quote
Aga&Ganja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 smallpati napisał(a):ja też :evil_lol: chyba tu miałaś na myśli, że lubisz eksperymenty, a nie, że jesteś za młoda? :lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 smallpati napisał(a)::roflt::roflt: no raczej :evil_lol::evil_lol: zrób sobie focie kłaków i wklejaj! :evil_lol::lol::cool3: Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):chyba tu miałaś na myśli, że lubisz eksperymenty, a nie, że jesteś za młoda? :lol: :roflt::roflt: no raczej :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 ........................................... Quote
Bartiśkowa_ Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Bardzo ładnie Ci w tym kolorze :loveu::loveu: Widzę że spotkanie chyba się udało co?? :razz: Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Bardzo ładnie Ci w tym kolorze :loveu::loveu: Widzę że spotkanie chyba się udało co?? :razz: a tak średnio, moich dziewczyn (tych z którymi bardziej się trzymałam w lic.) nie było :roll: posiedziałam do 24 i poszłam, nie najgorzej było, ale mogło być lepiej Quote
Sweet Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 fajny kolorek ci wyszedł:D a zdjęcia bardzo fajne:):) swoją droga masz konto na nk??:eviltong::p Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 bałam się tego koloru ale podoba mi się nawet ;) Mam Nk :cool3: Jestem przeszczęśliwa :multi::multi:uzbieraliśmy pieniądze dla suni z Oświęcimskiego schroniska i już nie długo będzie miała sterylkę (jutro będę znała termin) a później pojedzie do DT :multi::multi: wątek suni http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrzucona-na-ulice-bo-byla-szczenna-dt-ds-potrzebny-123664/ :loveu: Quote
Sweet Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='smallpati']bałam się tego koloru ale podoba mi się nawet ;) Mam Nk :cool3: Jestem przeszczęśliwa :multi::multi:uzbieraliśmy pieniądze dla suni z Oświęcimskiego schroniska i już nie długo będzie miała sterylkę (jutro będę znała termin) a później pojedzie do DT :multi::multi: wątek suni http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrzucona-na-ulice-bo-byla-szczenna-dt-ds-potrzebny-123664/ :loveu: fajny wyszedł:cool3::p znalazłam cie:evil_lol::evil_lol::diabloti: o no to super:multi: Quote
Recommended Posts