NightQueen Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 betty_labrador napisał(a):hahahah small, jakie opisy- całkiem realistyczne :diabloti: trochę manipulacji i wszystko pod ręką :eviltong: bo z chłopem to jak z telefonem, jak przestaje funkcjonować to rzucasz o ścinę albo wymieniasz na lepszy model :diabloti: Quote
groszek83 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 smallpati napisał(a):od razu widać że ty tylko na wygląd patrzysz :shake::evil_lol: oczywiście że może mieć bajery :cool3: np. opcja "kierowca na zawołanie" lub "bankomat", czy nawet "opcja milczenie" :eviltong: już nie wspomnę o bajerach między nogami :diabloti::evil_lol: :roflt::roflt: Ja mam motorole już trzeci rok i jest w porządku a też dużo przeszła:evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 przyszła paczka dla Moli z jej wędzonymi dziadostwami na gwiazdkę (kolejny prezent :cool3:) :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 infers1995 napisał(a):Ile ona ma już prezentów?:diabloti: a kto by to zliczył :evil_lol: w każdym bądź razie choinka będzie stała na prezentach Moli zamiast na podłodze :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 jeszcze nie wszystkie przyszły :diabloti: na razie ma dwie zabawki petstages, rogza, szampon bephear, wędzone śmierdziele ale czekam jeszcze na zabawki ;) Quote
psiulka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Tinka:) napisał(a):no mój był na gwarancji :loveu: :diabloti: haha, moja stara:loveu: ulubiona :loveu: 5300:loveu: tak nie miała, ale za to zasięgu nigdzie nie ma, i rozmowę można było prowadzić 5s :diabloti: Był i nic? :razz: Pokaż nam wszystkie moliśkowe prezenty. :lol: Quote
betty_labrador Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 hahaha tak, faceta trzeba wymienic na nowy model :P :eviltong: Eee Bephar? to slaba firma :/ :diabloti: takie badziwie tanie jej kupujesz? nie pieniące sie? :evil_lol: po ktorym jest łupież? :eviltong: Quote
NightQueen Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 betty_labrador napisał(a):hahaha tak, faceta trzeba wymienic na nowy model :P :eviltong: Eee Bephar? to slaba firma :/ :diabloti: takie badziwie tanie jej kupujesz? nie pieniące sie? :evil_lol: po ktorym jest łupież? :eviltong: no właśnie kupiłam na próbę, nie miałam tego nigdy, przedtem Dr seida ciągle używałam Quote
betty_labrador Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 smallpati napisał(a):no właśnie kupiłam na próbę, nie miałam tego nigdy, przedtem Dr seida ciągle używałam e daj spokoj :P badziew total. Juz dr. Seidla lepszy :) i nie kupuj Gottlieba. co moge polecic z tych dostepnych to KW, Champion jest super(do wyboru-sierść długa,gładka, siersc szorstka i siersc jak chow-chow i dla yorków(jak stwierdzil moj szef-szampony dla potargańców :evil_lol: bo nie ma dla krotkowlosych :P). Quote
NightQueen Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 hmm :roll: zobaczę jak się sprawdzi, jak będzie nie fajny to zamówię inny następnym razem. Generalnie ja kąpie rzadko Moli więc z szamponami ma mało kontaktu :evil_lol: siersc ma taką jaką ma dzięki żarciu a nie kosmetykom, no ale zobaczymy ;) Ja kąpie ją w ostateczności w szamponie, za to prawie codziennie muszę płukać ją wodą po spacerach :evil_lol: Quote
psiulka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 betty_labrador napisał(a):e daj spokoj :P badziew total. Juz dr. Seidla lepszy :) i nie kupuj Gottlieba. co moge polecic z tych dostepnych to KW, Champion jest super(do wyboru-sierść długa,gładka, siersc szorstka i siersc jak chow-chow i dla yorków(jak stwierdzil moj szef-szampony dla potargańców :evil_lol: bo nie ma dla krotkowlosych :P). Ja już długo stosuję Iv San Bernard. I jest ok. :razz: small, chodziło mi o zdjęcie. Jakoś lepiej to zobaczyć, niż tylko przeczytać. :razz: Quote
Sweet Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 beaphear używałam na początku czyli dawno temu i nie specjalnie mi przypadł nawet zapachu nie miał ładnego..:roll: teraz używam Bea natur Daktari i uważam ze jest fajny:) co u molci?? Quote
NightQueen Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 zobaczymy, okaże się co to będzie za szampon Jak nie zapomnę to zrobię jutro zdjęcia jej prezentów, bo jeszcze nie są zapakowane ;) Moli obecnie wietrzy sobie pisie i chrapie :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 smallpati napisał(a):hmm :roll: zobaczę jak się sprawdzi, jak będzie nie fajny to zamówię inny następnym razem. Generalnie ja kąpie rzadko Moli więc z szamponami ma mało kontaktu :evil_lol: siersc ma taką jaką ma dzięki żarciu a nie kosmetykom, no ale zobaczymy ;) Ja kąpie ją w ostateczności w szamponie, za to prawie codziennie muszę płukać ją wodą po spacerach :evil_lol: wiesz ja nie chce nic gadac bo niektorzy sa zadowoleni z bephara czy tam gottlieba ;) tylko mowie jak jest jakosciowo :) Quote
NightQueen Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 betty_labrador napisał(a):wiesz ja nie chce nic gadac bo niektorzy sa zadowoleni z bephara czy tam gottlieba ;) tylko mowie jak jest jakosciowo :) pożyjemy, zobaczymy ;) Wywalcie mnie z dogo, bo muszę iśc spać a nie mogę się oderwać od klawiatury :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 smallpati napisał(a):pożyjemy, zobaczymy ;) Wywalcie mnie z dogo, bo muszę iśc spać a nie mogę się oderwać od klawiatury :evil_lol: idz stad!! (powiedzialabym dobitniej ale dzis dzien bez przekleństw) :evil_lol: Quote
Cheritka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 :evil_lol:smallpati napisał(a):zobaczymy, okaże się co to będzie za szampon Jak nie zapomnę to zrobię jutro zdjęcia jej prezentów, bo jeszcze nie są zapakowane ;) Moli obecnie wietrzy sobie pisie i chrapie :evil_lol: No to pakuj, bo jak Molinka zwietrzy prezenty, to nie będziesz miała co pakować :eviltong::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A ja Gramcia kąpię dr. seidlem, teraz dla wrażliwych, wcześniej champion i champion jest lepszy ;) plus hry do białego na biełe miejsca, i zbieram same pochwały za piękną, błyszczącą sierść :cool3: Quote
Russellka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Cześć Patiku :multi: Co słychać u jakże uroczej Moli? :cool3: I gdzie są fotencje? :loveu: Quote
Kibaa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Jak idzie psie życie Molce.? :razz: A tobie jak ludzkie.? :lol: :cool3: Pokupowałaś prezenty.? ;) Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 No to pakuj, bo jak Molinka zwietrzy prezenty, to nie będziesz miała co pakować :eviltong::evil_lol:spakowane więc już nie znajdzie :diabloti: Tinka:) z tym że ja nie chce białego psa :evil_lol: więc wybielacza nie kupię. A tak w ogóle to odwidziały mi się białe i jasne psy, w życiu już bym nie chciała, jak widzę jak Moli ciągle chodzi uciorana to mam dość :razz: Russellka nie miałam czasu zdjęć robić, bo trzeba było okna umyć i ogólnie posprzatac, ale teraz mam jakieś i zaraz pokaże ;) Kibaa prezęty to ja już w listopadzie miałam :evil_lol: Zaniedbałam galerię ale nie miałam czasu na zdjęcia itd. ale teraz nadrobię :evil_lol: szpony jak u niedźwiedzia :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ble brzydka kosc :D Moli też nie smakuje ;) Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Kasia&Rika']http://images41.fotosik.pl/42/4d9ad1b24e18d3dc.jpg wspaniałe:loveu: po popstrykaniu jej zdjęć Moli się zdenerwowała i poszła do drugiego pokoju spać :evil_lol: Quote
Recommended Posts