Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):
hahahah small, jakie opisy- całkiem realistyczne :diabloti: trochę manipulacji i wszystko pod ręką :eviltong:

bo z chłopem to jak z telefonem, jak przestaje funkcjonować to rzucasz o ścinę albo wymieniasz na lepszy model :diabloti:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
od razu widać że ty tylko na wygląd patrzysz :shake::evil_lol:
oczywiście że może mieć bajery :cool3: np. opcja "kierowca na zawołanie" lub "bankomat", czy nawet "opcja milczenie" :eviltong: już nie wspomnę o bajerach między nogami :diabloti::evil_lol:

:roflt::roflt:
Ja mam motorole już trzeci rok i jest w porządku a też dużo przeszła:evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
no mój był na gwarancji :loveu: :diabloti:

haha, moja stara:loveu: ulubiona :loveu: 5300:loveu: tak nie miała, ale za to zasięgu nigdzie nie ma, i rozmowę można było prowadzić 5s :diabloti:

Był i nic? :razz:

Pokaż nam wszystkie moliśkowe prezenty. :lol:

Posted

hahaha tak, faceta trzeba wymienic na nowy model :P :eviltong:

Eee Bephar? to slaba firma :/ :diabloti: takie badziwie tanie jej kupujesz? nie pieniące sie? :evil_lol: po ktorym jest łupież? :eviltong:

no właśnie kupiłam na próbę, nie miałam tego nigdy, przedtem Dr seida ciągle używałam

Posted

smallpati napisał(a):
no właśnie kupiłam na próbę, nie miałam tego nigdy, przedtem Dr seida ciągle używałam

e daj spokoj :P badziew total. Juz dr. Seidla lepszy :) i nie kupuj Gottlieba.
co moge polecic z tych dostepnych to KW, Champion jest super(do wyboru-sierść długa,gładka, siersc szorstka i siersc jak chow-chow i dla yorków(jak stwierdzil moj szef-szampony dla potargańców :evil_lol: bo nie ma dla krotkowlosych :P).

Posted

hmm :roll: zobaczę jak się sprawdzi, jak będzie nie fajny to zamówię inny następnym razem.
Generalnie ja kąpie rzadko Moli więc z szamponami ma mało kontaktu :evil_lol: siersc ma taką jaką ma dzięki żarciu a nie kosmetykom, no ale zobaczymy ;) Ja kąpie ją w ostateczności w szamponie, za to prawie codziennie muszę płukać ją wodą po spacerach :evil_lol:

Posted

e daj spokoj :P badziew total. Juz dr. Seidla lepszy :) i nie kupuj Gottlieba.
co moge polecic z tych dostepnych to KW, Champion jest super(do wyboru-sierść długa,gładka, siersc szorstka i siersc jak chow-chow i dla yorków(jak stwierdzil moj szef-szampony dla potargańców :evil_lol: bo nie ma dla krotkowlosych :P).

Ja już długo stosuję Iv San Bernard. I jest ok. :razz:

small, chodziło mi o zdjęcie. Jakoś lepiej to zobaczyć, niż tylko przeczytać. :razz:

Posted

beaphear używałam na początku czyli dawno temu i nie specjalnie mi przypadł nawet zapachu nie miał ładnego..:roll:
teraz używam Bea natur Daktari i uważam ze jest fajny:)

co u molci??

Posted

smallpati napisał(a):
hmm :roll: zobaczę jak się sprawdzi, jak będzie nie fajny to zamówię inny następnym razem.
Generalnie ja kąpie rzadko Moli więc z szamponami ma mało kontaktu :evil_lol: siersc ma taką jaką ma dzięki żarciu a nie kosmetykom, no ale zobaczymy ;) Ja kąpie ją w ostateczności w szamponie, za to prawie codziennie muszę płukać ją wodą po spacerach :evil_lol:

wiesz ja nie chce nic gadac bo niektorzy sa zadowoleni z bephara czy tam gottlieba ;) tylko mowie jak jest jakosciowo :)

Posted

wiesz ja nie chce nic gadac bo niektorzy sa zadowoleni z bephara czy tam gottlieba ;) tylko mowie jak jest jakosciowo :)

pożyjemy, zobaczymy ;)

Wywalcie mnie z dogo, bo muszę iśc spać a nie mogę się oderwać od klawiatury :evil_lol:

Posted

:evil_lol:

smallpati napisał(a):
zobaczymy, okaże się co to będzie za szampon

Jak nie zapomnę to zrobię jutro zdjęcia jej prezentów, bo jeszcze nie są zapakowane ;)

Moli obecnie wietrzy sobie pisie i chrapie :evil_lol:

No to pakuj, bo jak Molinka zwietrzy prezenty,
to nie będziesz miała co pakować :eviltong::evil_lol:

Posted

No to pakuj, bo jak Molinka zwietrzy prezenty,
to nie będziesz miała co pakować :eviltong::evil_lol:
spakowane więc już nie znajdzie :diabloti:

Tinka:)
z tym że ja nie chce białego psa :evil_lol: więc wybielacza nie kupię. A tak w ogóle to odwidziały mi się białe i jasne psy, w życiu już bym nie chciała, jak widzę jak Moli ciągle chodzi uciorana to mam dość :razz:

Russellka nie miałam czasu zdjęć robić, bo trzeba było okna umyć i ogólnie posprzatac, ale teraz mam jakieś i zaraz pokaże ;)

Kibaa prezęty to ja już w listopadzie miałam :evil_lol:

Zaniedbałam galerię ale nie miałam czasu na zdjęcia itd. ale teraz nadrobię :evil_lol:

szpony jak u niedźwiedzia :evil_lol: