Asia & Ginger Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 http://images47.fotosik.pl/40/688a95c9bb73c446.jpg Świetny pomysł na fotę. :cool3: Ciekawa jestem ile razy musiałaś psikać zanim fota wyszła. :cool3: :evil_lol: Pewnie cały dom przesiąkł perfumami. :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Ciekawa jestem ile razy musiałaś psikać zanim fota wyszła. :cool3: :evil_lol: Pewnie cały dom przesiąkł perfumami. :evil_lol: uuuu dużo razy, dużo :evil_lol: Pachnie? śmierdzi mi w pokoju nieziemsko, te perfumy kupiła specjalnie do zdjęcia za 15 zł, i tak walą że się oddychać nie da :razz: następnym razem jak będę kupowała rekwizyty to kupie porządne :eviltong: Nie wychodzi mi :placz: co ci nie wychodzi? Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 BBeta napisał(a):A możesz mi wytłumaczyć dlaczego nie nalałaś do flakonika zwykłej wody? :diabloti: z bardzo prostej przyczyny :diabloti: nie miałam buteleczki, musiałabym wylać swoje perfumy np. diora więc koszt był mniejszy jak kupiłam takie badziejstwo :evil_lol: po za tym woda nie miałaby takiego koloru w butelce :eviltong: Quote
BBeta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A możesz mi wytłumaczyć dlaczego nie nalałaś do flakonika zwykłej wody? :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 skaczą posty BBeta ty coś lepiej zrób z nimi zamiast wymyślać :diabloti::evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 BBeta napisał(a):A możesz mi wytłumaczyć dlaczego nie nalałaś do flakonika zwykłej wody? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 BBeta napisał(a):Trzeba było wylać perfumy do zlewu skoro i tak były spisane na straty, na zdjęciu nie widać czy w buteleczce są perfumy czy zwykła woda buteleczki od tego dziadostwa nie dało się odkręcić :razz: jak nie widać, widać, woda jest przeźroczysta, a to żółtawe, jak mocz :evil_lol: Quote
BBeta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 smallpati napisał(a):z bardzo prostej przyczyny :diabloti: nie miałam buteleczki, musiałabym wylać swoje perfumy np. diora więc koszt był mniejszy jak kupiłam takie badziejstwo :evil_lol: po za tym woda nie miałaby takiego koloru w butelce :eviltong: Trzeba było wylać perfumy do zlewu skoro i tak były spisane na straty, na zdjęciu nie widać czy w buteleczce są perfumy czy zwykła woda Quote
Mudik Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A nie nałyksłs się helu i nie szczekała cienkim głosikiem po nim?:evil_lol::evil_lol: Fotka Bombowa!:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='BBeta']Jesteś pewna, że próbowałaś? :diabloti: Wode można zabarwić na 1000 różnych kolorów :cool1: próbowałam, ale jak już miałam zdjęcia zrobione :eviltong: nie da się odkręcić, ale czego by się spodziewać więcej za 15 zł :evil_lol: Ja nie jestem taka inteligentna żeby farbic wodę, jedyne na czym się znam to zakupy :diabloti:, więc swoje zdolności wykorzystałam :eviltong: A nie nałyksłs się helu i nie szczekała cienkim głosikiem po nim?:evil_lol::evil_lol: Fotka Bombowa!:multi::loveu::loveu::loveu: nie szczekała, ale jak zrobiła dziurę to prosto nos w ten hel wsadziła i nie mogłam jej odciągnąć :roll: na szczęście to szybko się ulatnia ;) dzieki ;) Quote
BBeta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 smallpati napisał(a):buteleczki od tego dziadostwa nie dało się odkręcić :razz: jak nie widać, widać, woda jest przeźroczysta, a to żółtawe, jak mocz :evil_lol: Jesteś pewna, że próbowałaś? :diabloti: Wode można zabarwić na 1000 różnych kolorów :cool1: Quote
NightQueen Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 zamówiłam sobie gaz pieprzowy :diabloti: Quote
Kibaa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 smallpati napisał(a):zamówiłam sobie gaz pieprzowy :diabloti: A co to.? :crazyeye: A tak swoją drogą, Co tam u Molki.? ^^ Quote
NightQueen Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Kibaa napisał(a):A co to.? :crazyeye: A tak swoją drogą, Co tam u Molki.? ^^ Używa się go głównie do samoobrony, działa poprzez wywołanie uczucia silnego pieczenia, połączonego z trudnością oddychania i utrzymania otwartych oczu oraz dezorientację :diabloti: a ja go potrzebuje na agresywne psy które właściciele puszczają luzem po mieście :angryy: U zwierza w porządku, czeka ją fryzjer, ale ja jestem ostatnio leniwa i obiecuje sobie od 3 tyg że ją podetnę :evil_lol: Quote
Kibaa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 smallpati napisał(a):Używa się go głównie do samoobrony, działa poprzez wywołanie uczucia silnego pieczenia, połączonego z trudnością oddychania i utrzymania otwartych oczu oraz dezorientację :diabloti: a ja go potrzebuje na agresywne psy które właściciele puszczają luzem po mieście :angryy: U zwierza w porządku, czeka ją fryzjer, ale ja jestem ostatnio leniwa i obiecuje sobie od 3 tyg że ją podetnę :evil_lol: Ja też się zrobiłam leniwa. x_x A też chcę ten gaz pieprzowy. Oo'' Przydałby się jak Leja by miała cieczke. :lol: Quote
NightQueen Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 gaz to ostateczność jak pies się na ciebie rzuca, a nie jak chcesz odstraszyć inne psy przed lataniem za twoją suką podczas cieczki Quote
infers Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Lepszy jest paraliżująco-duszący:diabloti: Quote
Kibaa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 smallpati napisał(a):gaz to ostateczność jak pies się na ciebie rzuca, a nie jak chcesz odstraszyć inne psy przed lataniem za twoją suką podczas cieczki A no to wybaczcie, nie znam się na tych waszych gazach. xdd :lol: Quote
NightQueen Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Lepszy jest paraliżująco-duszący:diabloti: skąd wiesz? testowałeś na sobie? A no to wybaczcie, nie znam się na tych waszych gazach. xdd :lol: to lepiej nie kupuj takich bajerów :evil_lol: możesz skrzywdzić siebie i inne psy ;) Quote
Cheritka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Cześć dziewczynki Molinki, co tak u Was, jak przygotowania do Świąt ? Quote
NightQueen Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 po staremu u nas ;) Nie m przygotowań do świat, bo już wszystko zrobione :eviltong: prezenty już od list. leżą zapakowane w papier :evil_lol: muszę tylko okna umyć :razz: ale tylko dwa więc szybo pójdzie :) Kupiłam sobie nowy telefon :diabloti: Iphona :evil_lol: Quote
infers Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Bosze , iphone:shake: Za tą cene co on stoi mogłaś mieć dużo lepszego wielo-zadaniowca:cool1: Quote
NightQueen Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 infers1995 napisał(a):Bosze , iphone:shake: Za tą cene co on stoi mogłaś mieć dużo lepszego wielo-zadaniowca:cool1: jak będzie głupi to go sprzedam :eviltong: nie powiedziałabym że za tą cenę miałabym lepszy, jakby był to bym taki kupiła, ale nie ma takiego, który by mi odpowiadał Quote
infers Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 smallpati napisał(a):jak będzie głupi to go sprzedam :eviltong: nie powiedziałabym że za tą cenę miałabym lepszy, jakby był to bym taki kupiła, ale nie ma takiego, który by mi odpowiadał Iphone to jest ładnie wyglądające urządzenie, które ma wszytsko, a jak coś jest dpo wszytskiego to jest do...:evilbat:, jak za tą cene bym brał jakąś nokie n series:razz: Quote
Recommended Posts