Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smallpati napisał(a):
O przepraszam bardzo, teoria mnie kierowcą nie uczyni tylko praktyka :eviltong:

Akurat z tym się z Tobą zgodze!
Chodziłam jak głupek, na prawie wszystkie teorie i co, wyjechałam na miasto to stwierdziłam, że teoria a rzeczywistość to są dwie różne rzeczy:shake:napewno coś tam się przyda z tej teorii, ale mój chłopak był tylko na jednej godzinie teorii a zdał za 1 razem:lol:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
ee teraz mam nową misję :eviltong: zdobyć wszystkie wzorki rogza :diabloti:

Najlepiej wszystkie we wszystkich rozmiarach, co się będziesz ograniczać :diabloti:

Posted

small NIEEEEEEEEEE !!! lepiej tego nie rób!! Chyba ze chcesz nosic okulary ze wzorkami rogza :evil_lol:

faktycznie przynudzacie na fb Moli :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pa :hand:

hehe rogza nigdy za mało :diabloti:

jakie przynudzamy :mad: jakie przynudzamy ? :mad::evil_lol:

Akurat z tym się z Tobą zgodze!
Chodziłam jak głupek, na prawie wszystkie teorie i co, wyjechałam na miasto to stwierdziłam, że teoria a rzeczywistość to są dwie różne rzeczy:shake:napewno coś tam się przyda z tej teorii, ale mój chłopak był tylko na jednej godzinie teorii a zdał za 1 razem:lol:

ja byłam na dwóch, bo wczoraj mnie na siłę wyciągnęła koleżanka :evil_lol: ale uciekłam po godzinie bo nie mogłam wysiedzieć dłużej już :eviltong: ale już więcej nie pójdę chyba bo to jest nudne jak nie wiem. A żeby było śmiesznie to wczoraj gadali o przepisach dotyczących kierowców tirów itp. więc po co mi taka wiedza :eviltong:

Najlepiej wszystkie we wszystkich rozmiarach, co się będziesz ograniczać :diabloti:

pomyślimy :diabloti:
póki co zbieram tylko w jednym rozmiarze, tylko nie wiem czy dozbieram wszystkie bo jest parę wzorów co mi się wybitnie nie podobają, ale zawsze można się przerzucić na RD i lupine :evil_lol:

Byłam u babci, przed chwilą wróciłam, dostałam pieniążki na Mikołaja i trzeba je wydać, tylko jaki wzorek rogza kopić teraz? :hmmmm::evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
no co :diabloti: mówiłam że mam misję :evil_lol:

chociaż faktycznie chyba ostatni za dużo kupuje :roll:

Nie kupuj na siłe :shake: Po co Ci wszystkie wzory skoro część Ci się nie podoba?

Posted

[quote name='BBeta']Nie kupuj na siłe :shake: Po co Ci wszystkie wzory skoro część Ci się nie podoba?

żartowałam przecież :evil_lol: nie kupie tego co mi się nie podoba, ale zostało jeszcze kilka takich co chcę mieć ;)

gnioty :razz: ale nie ma lepszych

Posted

Kibaa napisał(a):
Te fotyyy są boskowatee. *-* A twoja Moli jeszcze lepsza. :loveu: Nauczyłaś ją czegoś nowego poprzez klikera.? :cool3:

nie, mamy zastój bo ona mnie denerwuje ostatnio :eviltong:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']jak to? jak możesz tak o Moli mówić ...:shake:

od wczoraj się rozleniwiła, nic nie robi tylko za mną łazi i piszczy, dziś u babci zamiast biegać i się bawić, rzucałam jej piłkę itd. stała, patrzyła na mnie i piszczał :mad: ona ma takie napady co jakiś czas i mnie w tym czasie bardzo denerwuje i właśnie teraz tak jest :eviltong:

Śliczna psinka. :loveu:
Pozdrawiam. ;-)

Witamy ;)

Posted

smallpati napisał(a):
od wczoraj się rozleniwiła, nic nie robi tylko za mną łazi i piszczy, dziś u babci zamiast biegać i się bawić, rzucałam jej piłkę itd. stała, patrzyła na mnie i piszczał :mad: ona ma takie napady co jakiś czas i mnie w tym czasie bardzo denerwuje i właśnie teraz tak jest :eviltong:

Buntuje się, a może coś jej się stało.? Zbliż się do niej i spróbuj poczuć się jak pies, jak Moli, przypomnij sobie od kiedy jest taka... i co jej się mogło stać. Gdy zamienisz się może tak jakby w jej ciało dowiesz się co się stało. ;)

Posted

Cze Pati:diabloti:

bry ;)

Dobry wieczór,
przepiękne Słoneczko na słoneczku
http://images31.fotosik.pl/413/0181389508407545.jpg

dzień dobry :p

Buntuje się, a może coś jej się stało.? Zbliż się do niej i spróbuj poczuć się jak pies, jak Moli, przypomnij sobie od kiedy jest taka... i co jej się mogło stać. Gdy zamienisz się może tak jakby w jej ciało dowiesz się co się stało. ;-)

nie, nic się nie stało, ona ma czasami takie napady i nie wie co ma z sobą zrobić to piszczy :mad: dziś już jej przeszło :multi: Ona jest humorzasta i czasami robi takie numery, albo się obrazi na cały dzień, albo piszczy albo szczeka, czasami tak ma :evil_lol:

Mamy z Moli dziś plan przeleżenia cały dzień w łóżku :evil_lol:, tylko chyba nie wypali bo już mam dośc leżenia :eviltong: idę ją wyprowadzić to może znów najdzie mnie ochota na leżenie :evil_lol:

Posted

[quote name='Russellka']u nas też jest brzydko :roll: ale na szczęście nie pada :lol:

u mnie pada cały dzień :razz:

Kupiłam sobie płaszcz ale chyba mi się nie podoba i chyba go sprzedam :roll:

kurczaczek ;)

Posted

smallpati napisał(a):
u mnie pada cały dzień :razz:

Kupiłam sobie płaszcz ale chyba mi się nie podoba i chyba go sprzedam :roll:

u mnie nie:eviltong:

pokaz nam to ci powiemy czy ci sie podoba jak nie wiesz:evil_lol::evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
nie chce mi się robić zdjęć
Kupiłam szary w kratkę ale jak przyjechałam do domu to stwierdziłam że mi się nie podoba :razz:

pewnie ładny teraz wmów sobie że ci sie podoba:diabloti::p
jak ci sie zachce robic zdjecia to nam pokaz:)

Posted

OMG dinozaur w upierzeniu :diabloti: :eviltong:

:loveu::loveu: kury są fajne, takie głupkowate :evil_lol:
ale zapewne ta już nie żyje :-(

to jak ci sie nie podoba to po co go kupiłas??:eviltong:
czerwony płaszcz?:-o mi mama chciała kupić ostatnio czerwone kozaki ale w zyciu bym nie załozyła czerwonych:evil_lol:

żartujesz :crazyeye: czerwony jest świetny :loveu::loveu:
były czerwone ale takie nie fajne kroje :razz: