Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zima przyszła, siła wyższa, trzeba było zrezygnować z kilku przyjemności, koniec latania za kamykami bo zasypało śniegiem, koniec zagryzania liści bo znikły, koniec pływania w rzece bo za zimno :razz: to co można robić? nic :roll: więc trzeba rekompensować psu to że zmieniła się pora roku i trzeba mu dostarczyć rozrywek. Więc dzisiaj zorganizowałam Moli namiastkę rzeki :evil_lol: do tego z wodospadem :diabloti:

wodospad podobał jej się najbardziej :evil_lol: aż nie mogła uwierzyć własnym oczom, bo woda leciała z takiej małej dziurki :eviltong:

nie obeszło się bez zabawek, tylko nam gumowej kaczuszki brakowało

Posted

smallpati napisał(a):
uparty pies, leniwy :mad::mad: ale jakbym kamykiem rzucała to by poleciała od razu :razz: koniec, robie odwyk na kamienie, dopóki się nie nauczy biegać za zabawkami :evil_lol:

i słusznie, bo po kamieniach to się zęby bardzo niszczą :shake:
i
potem będziesz jej mielić jedzenie :evil_lol:

Posted

W sumie to jej kamienie nie szkodzą, bo ona je łapie i wypluwa, nie gryzie ich więc kamień z zębem ma nie wiele kontaktu. Tylko mnie denerwuje że dla kamieni dałaby się pokroić, a na zabawki jak jesteśmy na zewnątrz to nawet się nie popatrzy

Dobra ściema to połowa sukcesu :diabloti: Przynajmniej piesa miała frajdę :evil_lol:

Posted

Ła.Ta twoja niuśka jest boska. :loveu: Taki słodziak, rudy[?]. <3 Ten wodospad mnie dobił. x3 :lol:No i jak Ci mówił zarąbiaszcze zdjęcia, jakośc i w ogóle. <33 A jak tam mała i śnieg.? Czekam na fotki ze śniegu, a i oczywiście codziennie głosuje na twoją suńke... i naokoło wszystkich zmuszam, aby głosowali. xD

Posted

Ła.Ta twoja niuśka jest boska. :loveu: Taki słodziak, rudy[?]. <3 Ten wodospad mnie dobił. x3 :lol:No i jak Ci mówił zarąbiaszcze zdjęcia, jakośc i w ogóle. <33 A jak tam mała i śnieg.? Czekam na fotki ze śniegu, a i oczywiście codziennie głosuje na twoją suńke... i naokoło wszystkich zmuszam, aby głosowali. xD
thx ;)
Ruda to ona nie jest, raczej jasny brąz, może troszkę morelowa ;)
Śnieg to uwielbia :evil_lol: zwłaszcza się w nim tarzać, ale obecnie nie ma na zew. ani odrobiny śniegu bo wszystko stopniało :razz:
heh dzięki za głosy :loveu:

No i nie wytrzymałam bez zakupów :razz::diabloti: zamówiłam Moli szampon i przy okazji petstagesa :evil_lol: i szelki do samochodu :eviltong:

Posted

infers1995 napisał(a):
Uzależniona :mad:
Co będzie jak i ta paczka nie dojdzie?:diabloti:

bo ja nie wiem co to wstrzemięźliwość :diabloti::eviltong:

Dojdzie, dojdzie, bo w tych paczkach nie ma rogza i nie będą czekać na dostawę :eviltong: