Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smallpati napisał(a):
ciesz sie ze chociaż tyle bo ja w ciągu całego swojego życia wygrałam tylko 2 razy, pierwszy raz na loterii na festynie, to były słuchawki do komputera, a drugi raz z krzyżówki, wygrałam reklamówki, naklejki, długopis i krzyżówki :evil_lol: więc się ciesz z tych 2 zł :eviltong:

a straciłam 6! :evil_lol:
łe, to ja mam lepsze osiągnięcia!
wygrałam kilka razy za rysunki w "Skarbkowych malowankach" czy jako tak:evil_lol: jak miałam 5 lat:roll:
A potem wygrałam na festynie 2 nagrodę - wizyte u kosmetyczki, książkę i 3h jazdy konnej - jeszcze jeden los pozniej i wygrałabym wycieczkę 2osobową do RZYMU!!:angryy:
i co jeszcze? ...
wylosowałam los za 2zł i wygrałam 50, też jak miałam z 7 lat:evil_lol:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jesteś lepsza ode mnie :evil_lol: ale mam nadzieje że dziś mi się uda coś wygrać :roll: jak wygram to stawiam wam wszystkim (odwiedzającym galerię) piwo :multi:albo rogza :diabloti: tylko trzymajcie kciuki hehe

kurcze dałam sobie maseczkę na twarz i wyglądam jak papa smerf, bo jest niebieska :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
to jesteś lepsza ode mnie :evil_lol: ale mam nadzieje że dziś mi się uda coś wygrać :roll: jak wygram to stawiam wam wszystkim (odwiedzającym galerię) piwo :multi:albo rogza :diabloti: tylko trzymajcie kciuki hehe

kurcze dałam sobie maseczkę na twarz i wyglądam jak papa smerf, bo jest niebieska :evil_lol:

obyś wygrała:evil_lol::evil_lol:
heh:)
ale wiesz jak juz będziesz milionerką to nie zapomnij o nas wszystkich odwiedzających was:eviltong:
wiesz jak tyle kasy bedziesz miała no to moze nawet ze 2 rogzy dla kazdego co to dla ciebie bedzie:evil_lol::evil_lol:
ja nie kupiłam totka bo i tak nie wygram:eviltong: jeszcze nigdy nie wygrałam kasy jak narazie jakies zestawy rózowe typu kubki, piórniki ,portfele, torebki, ramki na zdjecia itp:evil_lol: wszystko o dziwo różowe:diabloti:

Posted

Tinka:) napisał(a):
jak ja nie lubię takich maseczek :evil_lol::evil_lol:

fajne są :diabloti:
teraz tak stwardniała że nie mogę ryjem poruszać, nawet wargami :evil_lol:

Sweetaśna dostaniecie po rogzu jak wygram 40mln zł :evil_lol:
jak mogłaś nie puścić totka, przepuszczasz okazje na miliony :evil_lol:

dla przypominania mój ziom :loveu:

Posted

smallpati napisał(a):
f
Sweetaśna dostaniecie po rogzu jak wygram 40mln zł :evil_lol:
jak mogłaś nie puścić totka, przepuszczasz okazje na miliony :evil_lol:

ej no tylko po jednym?
ja mam małego psa to chce dwa bo obroze są tańsze niz na duze psy:evil_lol::evil_lol:
oj tam przepuszczam jak nikt dzisiaj nie wygra to wyobrażasz sobie ile bedzie w sobote do wygrania:cool3:
hehe:eviltong::eviltong:
sliczna moli:)

Posted

smallpati napisał(a):
ja wygram :mad::mad:

zobaczymy:) ale życze ci szczescia jednakże wolałabym zobaczyc jak bedzie 50 mln do wygrania w sobote:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

betty_labrador napisał(a):
czesc smalutku :calus: poprosze o kciuki dla mnie i tosi w sobote rano na wystawie w poznaniu :loveu:

wystawiacie sie?:D
na krótym ringu a której hali bedziecie?? przyjde wa obejrzec:)

Posted

Sweetaśna napisał(a):
wystawiacie sie?:D
na krótym ringu a której hali bedziecie?? przyjde wa obejrzec:)

ooo :multi: bede uradowana :cool3: w Hali 3A, ring jak dobrze pamietam 36. w kazdym badz razie flaty i tym podobne. :loveu: w sobote ok 10 :)

Posted

betty_labrador napisał(a):
ooo :multi: bede uradowana :cool3: w Hali 3A, ring jak dobrze pamietam 36. w kazdym badz razie flaty i tym podobne. :loveu: w sobote ok 10 :)

:) jak was znajde to poogladam:):) w kazdym razie jak nie to kciuki trzymac bede:):)

Posted

Witka:multi:
Jeśli mowa o wygranych to ja raz wygrałam na festynie opaske z materiału na włosy w kolorze odblakowo zielono żółtym:evil_lol: więcej nigdy nic nie wygrałam:eviltong: Mój brat zawsze co większe kulminacje obstawia:evil_lol:

Posted

zobaczymy:smile: ale życze ci szczescia jednakże wolałabym zobaczyc jak bedzie 50 mln do wygrania w sobote:evil_lol::diabloti:
NIE WYGRAŁAM :placz::placz:
przez ciebie bo mi wygadałaś :mad::evil_lol:

http://images50.fotosik.pl/27/1d55c53c8dedd98b.jpg
Ja myślałam, że to futerko z kaptura to nowa fryzurka Moli :-D:-D
:evil_lol:
nie fryzura, ale nowa kurtka Moli na zime ;)

czesc smalutku :calus: poprosze o kciuki dla mnie i tosi w sobote rano na wystawie w poznaniu :loveu:
TRZYMAM MOCNO KCIUKI :loveu::loveu:

No proszę, nie jeździła na wystawy,nie jeździła, pojechała zdobyła championa to teraz ciągle jeździć chce :evil_lol: rządne nagrody :eviltong:

nic nie wygrałam:-(
ja też :placz::placz:

ale mam nadzieje że nikomu się nie udało :diabloti:

Witka:multi:
Jeśli mowa o wygranych to ja raz wygrałam na festynie opaske z materiału na włosy w kolorze odblakowo zielono żółtym:evil_lol: więcej nigdy nic nie wygrałam:eviltong: Mój brat zawsze co większe kulminacje obstawia:evil_lol:
Noo to i tak sporo :evil_lol:
Ja też obstawiam jak tylko coś większego się szykuje :evil_lol:

mogę wam jeszcze pokazać nieudanego psa :razz: żeby nie było że wklejam tylko te ładniejsze prace :evil_lol:

Posted

Przyszłam wam powiedzieć że Moli jest chora :-( w sumie to nie wiem dokładnie co jej jest.
Rano obudziła mnie wcześniej niż zawsze wychodzimy, piszczała ciągle więc wstałam i ją zabrałam na spacer i zrobiła kupę, normalną ale strasznie dużo tego było jak na nią :razz: wróciliśmy do domu, ja poszłam jeszcze poleżeć bo wcześnie było, za chwile słyszę że wymiotuje, to lecę do drugiego pokoju, a ona zwymiotowała, ale nie samą wodą jak jej się coś zdarza, taką dziwną konsystencje to miało, ale pomyślałam że się zdarza. Później po 2h ja czesałam się żeby ją zabrać na kolejny spacer i słyszę w kuchni dziwny dźwięk, biegnę o ona biedulka nie wytrzymała bo dostała biegunki i zrobiła kupkę, właściwie to nawet kupa nie była tylko woda sama, na dywan :roll: nie pasowało mi to bo ona zawsze przecież wytrzymuje nawet jak ma biegunkę. Widziałam po niej że coś z nią nie tak, bo taka osowiała była, poszłam na spacer a ona co chwile próbowała zrobić kupę, ale leciała sama woda, więc postanowiłam że pójdę z nią do weterynarza. Poszłyśmy, zbadał jej temperaturę, poodtykał ją, dał jej antybiotyk i coś przeciw zapalnego, kazał jej zrobić dziś głodówkę, a jutro mam się zgłosić na kontrole, ona sobie teraz leży, ale nie ma w ogóle humoru :-( Oczywiście biedak myśli że to wszystko jej wina więc przeprasza i kuli się jak podchodzę. :placz:

Posted

no mam nadzieje, póki co nie ma biegunki i nie wymiotuje, ale jest strasznie osowiała, chodzi ze spuszczonymi uszami i ogonem :-( nie ma w ogóle humoru

od biegunki się nie umiera

jak to nie? dla niektórych zwierzaków biegunka jest śmiertelna, podobnie jak dla dzieci bo odwadnia organizm

Posted

Gdzie ten rysunek jest nieudany? Z której strony? Hę , piekny jest a co do Molli, jeśli mimo leku jest osowiała zmierz temperaturę, jeśli jeszcze ma gorączkę, w te pędy rób badania krwi na babesię, lepiej dmuchać na zimne!!!!!!Po 2 godzinach bedziesz mieć wynik!