infers Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='smallpati']Moli czyścioszek :???: :hmmmm: zdjęcia robione rok temu http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNTQ1NTU0&f=6.jpg http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNTQ1NTU0&f=Zdjecie004.jpg http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNTQ1NTU0&f=4.jpg http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNTQ1NTU0&f=Zdjecie002.jpg :diabloti: Jak pada deszcz albo jest mokro, to wychodze z biszkoptowym labem, a wracam już z czarnym:loveu::evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ach, jaka czyściutka księżniczka:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 smallpati napisał(a):a weterynarz nie może jakoś wyczyścić zębów chirurgicznie, pytałaś się? Moli lubi gryzaki, śmierdziele itd. uszy świńskie zwłaszcza ;) Noo bo ona to jest wielofunkcyjny pies, jaką chcesz rasę to tak ją obcinasz i gotowe :evil_lol: Wet stwierdzil ze jakby był kamien to było by co czyscic a to jest lekki nalot tylko zebiska zólte:shake: Quote
NightQueen Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 woow! :evil_lol: Jak pada deszcz albo jest mokro, to wychodze z biszkoptowym labem, a wracam już z czarnym:loveu::evil_lol: Ach, jaka czyściutka księżniczka:evil_lol: uroki jasnych psów ;) Wet stwierdzil ze jakby był kamien to było by co czyscic a to jest lekki nalot tylko zebiska zólte:shake: aha, ale jak jej to nie przeszkadza to nie ma się co martwic, w końcu nie wszyscy ludzie mają białe zęby :evil_lol: Quote
Illusion Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Jacie... :crazyeye: Tośka nigdy sama z siebie nie wlazłaby do takiego błotka :evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 RCookie napisał(a):Jacie... :crazyeye: Tośka nigdy sama z siebie nie wlazłaby do takiego błotka :evil_lol:. gram tym bardziej :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 RCookie napisał(a):Jacie... :crazyeye: Tośka nigdy sama z siebie nie wlazłaby do takiego błotka :evil_lol:. a Moli niegdy sama nie wyjdzie z takiego błotka, trzeba ją na siłę wyciągać :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Cheritka napisał(a):Już do nas nie wchodzicie :-( ??????? już się poprawiłam :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Cheritka napisał(a):Dobry wieczór, tak często do mnie wpadasz, że mnie już nawet nie poznajesz :-o:evil_lol: a bo tak się ciągle zmieniasz, tak jak fryzury twoich pudelków :evil_lol: Quote
Cheritka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 smallpati napisał(a):już się poprawiłam :evil_lol: Dobry wieczór, tak często do mnie wpadasz, że mnie już nawet nie poznajesz :-o:evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 posty skacza :angryy::angryy: Quote
NightQueen Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 chciałam dziś suczydłowi ubrać derkę bo padało i co się okazało :crazyeye: że jest już mała, w klatce nie przepuści jej :mad: no nic, musiałam zamówić coś przeciwdeszczowego :cool3: kupiłam jej kurtkę, o taką Kurtka w stylu militarnym ROZM 5 czarna (461643073) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Pestka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Bardzo fajna ;) Ja zastanawiam się czy Benkowi czegoś nie kupić na deszczowe dni, bo na zimne będzie mial najprawdopodobniej sweterek Quote
NightQueen Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 dziś wróciła cała mokra więc jej kupiłam coś na deszcz nie polecam na zimę sweterków, mam sweter i bluzę dla Moli ale nie nadają się na zimę bo szybko przemakają, powoli schną i trzymają zimno, pies marznie, lepiej kup kombinezon mu, ja już zamówiłam kombinezon i teraz kurtkę przeciwdeszczową ;) Quote
Pestka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 wiem dlatego na zimę chcę kurtkę/ kubraczek. na zimne dni bez deszczowe będzie sweterek. bo co za sens na zime sweterek jak przemoknie i będzie jeszcze gorzej zimno... Quote
NightQueen Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 no dokładnie, ja czasami w zimie ubieram sweterek jak np. śnieg jest suchy i nie pada, wtedy jest Moli ciepło ;) Quote
Tilia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Witam, zagladam tu ale dawno nic nie pisałam. Ciekawa jestem czy mój post się wyświetli... :roll: Quote
NightQueen Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Tilia napisał(a):Witam, zagladam tu ale dawno nic nie pisałam. Ciekawa jestem czy mój post się wyświetli... :roll: hej ;) wyświetlił się, wyświetlił :p Poszłam dziś do sklepu za rokiem mojego bloku, wchodzę, patrze na na ziemi szczenie shih-tzu na ziemi w sklepie, właścicielka stoi a jej synek, jakieś 3 latka drpata i ciągle niechcący to kopnie to posunie pieska :angryy: a właścicielka nic, maleństwo się cały czas trzęsło. Później wyszłyśmy w tym samym momencie, oni wychodzi przede mną, baba ciągła malucha (był w zadużych szelkach) a on biedny nie szedł bo się bał tylko jeżdził po płytkach w sklepie :shake: Jak wyszliśmy na zewnątrz, zagadałam do baby, okazało się że maluszek ma 9 tygodni i jest to sunia, zabrałam ją z ziemi na ręce bo taki biedactwo drżało, pewnie ze strachu :-( coś jeszcze z babą pogadałam i poradziłam jej żeby zabrała małą na ręce, posuchała mnie i poszli, ale co najgorsze to przypuszczam że pieska kupili dla dziecka żeby miał maskotkę, bo baba zero pojęcia o shih-tzu, powiedziałam że ja mam mixa tej rasy to pytała o siersc i czy linieje itd. :razz: kolejne biedne szczenie będzie męczone przez dziecko, a piesek przecudowny biało-czarny :loveu: Quote
NightQueen Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 psiulka napisał(a):Polska rzeczywistość.. to jest smutne :shake: Quote
Tilia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Wyświetla się, ale dopiero po jakimś czasie, pewnie znowu czeka na kliknięcie moderatora :angryy: tylko na bazarku wyświetla się od razu. Small, chciałam Cię o psie ciuszki zagadnąć ale tak to nie ma sensu- wyświetli się mój post np na drugi dzień i już dawno zniknie wśród nowszysch :placz: Quote
NightQueen Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 dogo coś ostatnio znów się psuje :mad: ee chyba nie ma aż tak źle z tymi postami, dochodzą w miarę szybko ;) Quote
Unbelievable Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 smallpati napisał(a):dogo coś ostatnio znów się psuje :mad: ee chyba nie ma aż tak źle z tymi postami, dochodzą w miarę szybko ;) a może tilia ma moderowane posty, jak niegdyś oluś?:razz: witamy :cool3: Quote
Recommended Posts