Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']Moli czyścioszek :???: :hmmmm:

zdjęcia robione rok temu
http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNTQ1NTU0&f=6.jpg
http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNTQ1NTU0&f=Zdjecie004.jpg
http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNTQ1NTU0&f=4.jpg
http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNTQ1NTU0&f=Zdjecie002.jpg

:diabloti:

Jak pada deszcz albo jest mokro, to wychodze z biszkoptowym labem, a wracam już z czarnym:loveu::evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
a weterynarz nie może jakoś wyczyścić zębów chirurgicznie, pytałaś się?
Moli lubi gryzaki, śmierdziele itd. uszy świńskie zwłaszcza ;)

Noo bo ona to jest wielofunkcyjny pies, jaką chcesz rasę to tak ją obcinasz i gotowe :evil_lol:

Wet stwierdzil ze jakby był kamien to było by co czyscic a to jest lekki nalot tylko zebiska zólte:shake:

Posted

woow! :evil_lol:

Jak pada deszcz albo jest mokro, to wychodze z biszkoptowym labem, a wracam już z czarnym:loveu::evil_lol:

Ach, jaka czyściutka księżniczka:evil_lol:

uroki jasnych psów ;)

Wet stwierdzil ze jakby był kamien to było by co czyscic a to jest lekki nalot tylko zebiska zólte:shake:

aha, ale jak jej to nie przeszkadza to nie ma się co martwic, w końcu nie wszyscy ludzie mają białe zęby :evil_lol:

Posted

RCookie napisał(a):
Jacie... :crazyeye: Tośka nigdy sama z siebie nie wlazłaby do takiego błotka :evil_lol:.

a Moli niegdy sama nie wyjdzie z takiego błotka, trzeba ją na siłę wyciągać :evil_lol:

Posted

dziś wróciła cała mokra więc jej kupiłam coś na deszcz

nie polecam na zimę sweterków, mam sweter i bluzę dla Moli ale nie nadają się na zimę bo szybko przemakają, powoli schną i trzymają zimno, pies marznie, lepiej kup kombinezon mu, ja już zamówiłam kombinezon i teraz kurtkę przeciwdeszczową ;)

Posted

wiem dlatego na zimę chcę kurtkę/ kubraczek.
na zimne dni bez deszczowe będzie sweterek.
bo co za sens na zime sweterek jak przemoknie i będzie jeszcze gorzej zimno...

Posted

Tilia napisał(a):
Witam, zagladam tu ale dawno nic nie pisałam. Ciekawa jestem czy mój post się wyświetli... :roll:

hej ;)
wyświetlił się, wyświetlił :p

Poszłam dziś do sklepu za rokiem mojego bloku, wchodzę, patrze na na ziemi szczenie shih-tzu na ziemi w sklepie, właścicielka stoi a jej synek, jakieś 3 latka drpata i ciągle niechcący to kopnie to posunie pieska :angryy: a właścicielka nic, maleństwo się cały czas trzęsło. Później wyszłyśmy w tym samym momencie, oni wychodzi przede mną, baba ciągła malucha (był w zadużych szelkach) a on biedny nie szedł bo się bał tylko jeżdził po płytkach w sklepie :shake: Jak wyszliśmy na zewnątrz, zagadałam do baby, okazało się że maluszek ma 9 tygodni i jest to sunia, zabrałam ją z ziemi na ręce bo taki biedactwo drżało, pewnie ze strachu :-( coś jeszcze z babą pogadałam i poradziłam jej żeby zabrała małą na ręce, posuchała mnie i poszli, ale co najgorsze to przypuszczam że pieska kupili dla dziecka żeby miał maskotkę, bo baba zero pojęcia o shih-tzu, powiedziałam że ja mam mixa tej rasy to pytała o siersc i czy linieje itd. :razz: kolejne biedne szczenie będzie męczone przez dziecko, a piesek przecudowny biało-czarny :loveu:

Posted

Wyświetla się, ale dopiero po jakimś czasie, pewnie znowu czeka na kliknięcie moderatora :angryy: tylko na bazarku wyświetla się od razu.

Small, chciałam Cię o psie ciuszki zagadnąć ale tak to nie ma sensu- wyświetli się mój post np na drugi dzień i już dawno zniknie wśród nowszysch :placz: