NightQueen Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='betty_labrador']smal jestem pod zwrazeniem :D pierwszy i ostatni raz :evil_lol: już mi takie cuś nie wyjdzie pewnie nigdy :eviltong: [quote name='Bonsai']Naprawdę bardzo ładny rysunek! Skąd się biora u Was te talenty? :eviltong: Każdy talent trzeba wycwiczyc, nikt nie rodzi sie geniuszem ;) (a tak między nami to ja nie jestem utalentowana w tej dziedzinie) [quote name='betty_labrador']z cwiczenia :eviltong: dokładnie [quote name='Bonsai']I tak uważam, że do tego trzeba się urodzić. Ja porzuciłam malarstwo w wieku jakiś 7 lat. Dla dobra ludzkości. :evil_lol: nikt się nie rodzi z talentem, po prostu trzeba coś lubić i to robić ;) [quote name='PositiveThought']ja też kiedyś próbowałam... swoimi ryunkami katowałam babcię, zmuszając ją do chwalenia i podziwiania, potem sie skończyło :evil_lol: bo już nawet babcia nie chciała tego oglądać... hehe biedna babcia :eviltong: U mnie w domu nikt nie ogląda moich rysunków, w ogóle ich to nie obchodzi :-( a jak ich przymuszę tu mówią że ładne nawet nie patrząc na to :roll: więc rysuje dla siebie, chociaż się przyznam że przez jakieś 3 lata zaprzestałam rysować bo nikt mi nic nie mówił, przestało mi się chcieć, dopiero wątek rysowników na dogomani rozbudził znów moje chęci i teraz nie mogę się oderwać od ołówka:evil_lol: hej:smile: http://images25.fotosik.pl/221/2f8b39052247e490med.jpg Moli- cud, miód i orzeszki:smile: sliczniasta księzniczka:smile: a kolezanka od rysunków naprawdę ma talent;-) dziękuje orzeszek za pochwalę :P Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 smallpati napisał(a): Każdy talent trzeba wycwiczyc, nikt nie rodzi sie geniuszem ;) (a tak między nami to ja nie jestem utalentowana w tej dziedzinie) nikt się nie rodzi z talentem, po prostu trzeba coś lubić i to robić ;) Jak widać wyćwiczyłaś to bardzo dobrze. :) A co do tego, że nie jesteś utalentowana w tej dziedzinie... Weź nie udawaj skromnej. :evil_lol: ;) Quote
NightQueen Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 hehe nie udaje :evil_lol: tu mało prac wklejam, ale na wątku rysunkowym łatwo prześledzić ze nie wszystko mi wychodzi, fakt ze szczeniak wyszedł fajnie ale to pierwsza moja udana praca ;) Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 smallpati napisał(a):hehe nie udaje :evil_lol: tu mało prac wklejam, ale na wątku rysunkowym łatwo prześledzić ze nie wszystko mi wychodzi, fakt ze szczeniak wyszedł fajnie ale to pierwsza moja udana praca ;) i beda kolejne prace bardzo udane <przytul> a w ogole co do talentu, to drzemie w kazdym z nas bardzo wiele sklonnosci do wielu fajnych rzeczy np rysowanie, ale tu w ich wyrobieniu i korzystaniu moze pomoc tylko ciezka pracaa :) a nie narzekanie ze jest sie lewym czy cos;) Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 siupelkowy :multi: ja ołówkiem tak nie umiem :roll: <zazdrość :cool1: > :evil_lol: Quote
aleb Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Pati coraz lepiej ci idzie! :-o Rewelacja! :loveu: Quote
NightQueen Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 dziękuje :loveu: Beti nie przejmuj się, ja nie umiem za to pastelami (jeszcze) :P mam jeszcze kicie :evil_lol: Dziś tata zawoził mnie do Krakowa, spakowałam się i już mamy wychodzić a tu ktoś puka, tata otwiera a tu policjant :razz: Okazało się że mój tata gdzieś jechał, na terenie zbudowanym jechał 70km/h zamiast 60, no i łapną go fotoradar :eviltong: Pan policjant przyniósł mu zdjęcie :evil_lol: No i mandacik 100zł plus 4ptk karne :roll: a co najgorsze to nie dostaliśmy zdjęcia :mad: Quote
anmi0 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ta sierść golda jest świetna!!! widać, że tak lśni jak ty to robisz? Quote
NightQueen Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 to był ukryty fotoradar, normalnie się uśmiechamy :evil_lol: lśniąca sierść ;) cieniuje, daje ras ciemną raz jaśniejszą kreskę ołówkiem, bawię się światłem i cieniem i tak wychodzi później ;) Quote
anmi0 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 czemu rozwaloną co się stało? ahh co do rysowania to mi do tego atapu jeszcze dużo brakuje:roll: Quote
Unbelievable Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cześć mandaciorze : P ładnie tata wyszedł? :evil_lol: w tym tygodniu mam 3 pokazy i turniej... do tego rozwaloną nogę : P Quote
NightQueen Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 hmm tata wyszedł taki skupiony :evil_lol: Późno mu mandat przynieśli bo miesiąc po zrobieniu zdjęcia ;) Pan policjant bał się mojego pitbulla :diabloti: zasłaniał się swoją teczką, tak jakby mu ona coś dała, gdyby Moli na prawdę była agresywna :diabloti::evil_lol: No to idź ćwiczyć ;) Quote
NightQueen Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 anmi0 napisał(a):czemu rozwaloną co się stało? ahh co do rysowania to mi do tego atapu jeszcze dużo brakuje:roll: co rozwalone? zgubiłam się :evil_lol: ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz, niech ręka cię tak boli że nie będziesz mogła złapać za nic :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 anmi0 napisał(a):czemu rozwaloną co się stało? ahh co do rysowania to mi do tego atapu jeszcze dużo brakuje:roll: no tak, ja zawsze coś sobie robie i mam to głęboko a ludzi się przejmują :evil_lol::evil_lol: mam poobdzierane stopy od tańca, ale w lewej to sobie taką robiłam ambitną dziurkę na 2cm : P plajster mi tego nie zasłania i w bandażu łażę. smallpati napisał(a):hmm tata wyszedł taki skupiony :evil_lol: Późno mu mandat przynieśli bo miesiąc po zrobieniu zdjęcia ;) Pan policjant bał się mojego pitbulla :diabloti: zasłaniał się swoją teczką, tak jakby mu ona coś dała, gdyby Moli na prawdę była agresywna :diabloti::evil_lol: No to idź ćwiczyć ;) To późno. Mój dziadek ostatnio mandat dostał, to dopiero komedia była :evil_lol::evil_lol: nie mam co ćwiczyć, układ już bezmyślnie robię, gorzej z przejściami. Ale mamy jeszcze wcześniej 3 pokazy i trening, więc coś się wykombinuje : P smallpati napisał(a):co rozwalone? zgubiłam się :evil_lol: LOST:cool1: :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 aaaaa noga twoja rozwalona :P skąd ja to znam :roll: taniec jest kontuzyjny nie wiesz :shake: ja zazwyczaj sobie wykręcałam kostki, albo przez kiki wiecznie kolana mnie bolały, już nie wspomnę o podeptanych palcach, jak uczyłam innych partnerów tańczyć :evil_lol: no ale za to ta przyjemność tańczenia :loveu: łoo ja pamiętam jak do jednego układu ćwiczyłyśmy cały miesiąc po kilka godzin w tygodniu, bleeee już mi się rzygać chciało tymi krokami, ale za to później szło nam automatycznie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 smallpati napisał(a):aaaaa noga twoja rozwalona :P skąd ja to znam :roll: taniec jest kontuzyjny nie wiesz :shake: ja zazwyczaj sobie wykręcałam kostki, albo przez kiki wiecznie kolana mnie bolały, już nie wspomnę o podeptanych palcach, jak uczyłam innych partnerów tańczyć :evil_lol: no ale za to ta przyjemność tańczenia :loveu: łoo ja pamiętam jak do jednego układu ćwiczyłyśmy cały miesiąc po kilka godzin w tygodniu, bleeee już mi się rzygać chciało tymi krokami, ale za to później szło nam automatycznie :evil_lol: teraz już wiem :evil_lol::evil_lol: nie wiem jakim cudem ja jeszcze nogi żadnej nie miałam skręconej, złamanej czy co tam jeszcze być może. Ale za to wszechobecne bąble i obtarcia... Uznałam, że w tym roku klapeczki to tylko na plażę i po ogrodzie :evil_lol::evil_lol: bo to wstyd :cool1: A z deptaniem to nie u mnie :evil_lol: zaliczyłam tylko parę lotów przez czyjeś nogi, bo jak się tańczy to nie patrzy się w ziemie, tylko na widownię. Zgubione buty, ściągnięte spodnie :evil_lol::evil_lol: i takie tam. Uroki tańczenia w formacji ; ) My też już rzygamy, Beatka jak może nam te zajęcia uatrakcyjnia :evil_lol: dzisiaj było już tylko 20 osób z... 40 :multi: Quote
betty_labrador Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 czeloł :* my dear :D super ze doszla juz Molinda do Ciebie i podziwiam kolejny piekny rysunek tygrysia :loveu: Quote
NightQueen Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Tinka:) napisał(a):teraz już wiem :evil_lol::evil_lol: nie wiem jakim cudem ja jeszcze nogi żadnej nie miałam skręconej, złamanej czy co tam jeszcze być może. Ale za to wszechobecne bąble i obtarcia... Uznałam, że w tym roku klapeczki to tylko na plażę i po ogrodzie :evil_lol::evil_lol: bo to wstyd :cool1: A z deptaniem to nie u mnie :evil_lol: zaliczyłam tylko parę lotów przez czyjeś nogi, bo jak się tańczy to nie patrzy się w ziemie, tylko na widownię. Zgubione buty, ściągnięte spodnie :evil_lol::evil_lol: i takie tam. Uroki tańczenia w formacji ; ) My też już rzygamy, Beatka jak może nam te zajęcia uatrakcyjnia :evil_lol: dzisiaj było już tylko 20 osób z... 40 :multi: ja nic złamanego ani skręconego na szczęście nie miałam, ale zwichniętą kostkę i owszem, potłuczone żebra :roll: i lekkie wstrząśnienie mózgu ale to po zabawie w dirty dancing z Tz :evil_lol: No ja inny styl to i inne kontuzje ;) ale masażystę fajnego mieliśmy na sali za to :diabloti::loveu: to fajnie, im mniej tym lepiej :eviltong: betty_labrador napisał(a):czeloł :* my dear :D super ze doszla juz Molinda do Ciebie i podziwiam kolejny piekny rysunek tygrysia :loveu: hello my honey Molinda wisi już na ścianie w antyramie :multi: a ja kiedy będę podziwiać całą Kome? P.S skończyłam kolejnego psa, ale wkleje dopiero w czwartek :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 smallpati napisał(a):ja nic złamanego ani skręconego na szczęście nie miałam, ale zwichniętą kostkę i owszem, potłuczone żebra :roll: i lekkie wstrząśnienie mózgu ale to po zabawie w dirty dancing z Tz :evil_lol: No ja inny styl to i inne kontuzje ;) ale masażystę fajnego mieliśmy na sali za to :diabloti::loveu: to fajnie, im mniej tym lepiej :eviltong: wstrząśnięcie mózgu to i ja miałam :evil_lol: ale to dlatego, że po stole latałam : P masażystę? : O :cool1: a mąż mojej trenerki ze swoją grupą(CTgroup) będzie promował w Polsce japoński film o BBoyingu:cool3: dodatkowo w piątek jada na casting do mam talent czy coś takiego : P Quote
Asia & Ginger Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://images32.fotosik.pl/272/046daf22b59c2800.jpg http://images34.fotosik.pl/273/4f60015ca181927fmed.jpg :-o Piękne, piękne i jeszcze raz piękne. :cool3: :loveu: :p Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Tinka:)']wstrząśnięcie mózgu to i ja miałam :evil_lol: ale to dlatego, że po stole latałam : P masażystę? : O :cool1: a mąż mojej trenerki ze swoją grupą(CTgroup) będzie promował w Polsce japoński film o BBoyingu:cool3: dodatkowo w piątek jada na casting do mam talent czy coś takiego : P heh ja chyba miałam bo bawiliśmy się w dirty D :evil_lol: a konkretnie w ten skok co swazye później trzymał grey nad sobą, no i ja też tak chciałam tylko że byliśmy lekko zakropieni no i się nam przewróciło trochę i przywaliłam łbem w lód :roll: masażystą był nasz przystojny kolega :loveu: no to nieźle się bawią :evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']http://images32.fotosik.pl/272/046daf22b59c2800.jpg http://images34.fotosik.pl/273/4f60015ca181927fmed.jpg :-o Piękne, piękne i jeszcze raz piękne. :cool3: :loveu: :p dziękuje ;) Quote
BBeta Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 http://images32.fotosik.pl/272/046daf22b59c2800.jpg Nie wiedziałam, że Ty taka utalentowana jesteś :loveu::loveu: :cool3: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Bbeta bo nie jestem utalentowana,tylko czasami uda mi się coś narysować :evil_lol: Quote
Recommended Posts