Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amber napisał(a):
iPad jest fajny ale ma jedną potężną wadę - nie można z niego dzwonić :diabloti:

bo to zamiennik komputera (choć nie jestem pewna ale chyba się da, jak dokupisz przejściówkę do karty sim), próbowałaś kiedyś dzwonić ze stacjonarnego? :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
E tam, nie ma jak jego mniejszy ale dużo bardziej funkcjonalny brat iPhone :grins:

miałam :diabloti: nie zauroczył mnie
zresztą ja mam kilka gadżetów apple :evil_lol: ipoda, iphona i ipada :diabloti: lubię literkę "i" z przodu w nazwie :evil_lol:

Posted

Mam iPhone & iPoda tylko, jak zostałam szczęśliwą posiadaczką tego pierwszego to ten drugi poszedł w odstawkę, no bo po co mi uboższy brat? ;) iPada mogłam mieć ale nie potrzebuje. Do tych celów mam iPhona albo po prostu laptopa. Co kto lubi i potrzebuje, mnie do tabletów nie ciągnie. Mam to wszystko tylko w wersji mini i mi wystarcza :)

A w ogóle to z nas obrzydliwi wyznawcy Apple. A fuj :diabloti: :lol:

Posted

u mnie też pojawił się pierwszy ipod i aktualnie leży i się na niego kurzy :-( iphone nie przypadł mi do gustu, wole mojego samsunga. I o ile nie lubię laptopów i tabletów to muszę przyznać że ipod fajnie się sprawdza, na wyjazdy jak znalazł :loveu:

niech apple lepiej myśli nad kolejnym bajerem do kolekcji :diabloti::evil_lol:

a swoją drogą to my głupie bo są tańsze odpowiedniki a mają to samo, ale nie ma to jak logo jabłuszka :diabloti:

Posted

iPoda używałam jeszcze tylko jak jeździłam autobusem, bo był wygodniejszy do operowania z kieszeni, ale teraz też leży i się kurzy.

niech apple lepiej myśli nad kolejnym bajerem do kolekcji :diabloti::evil_lol:

:evil_lol:

Posted

obroża stara, ma już parę miesięcy ;)

A jeśli chodzi o zdjęcia to nie ma czego zazdrościć bo rewelacyjne nie są :roll:

Ostatnio Moli wyszła trzecia powieka, pojawił się jej pęcherz "w oku", już byłam przerażona że czeka ją kolejny zabieg, ale na szczęście na drugi dzień, powieka znikła.

Posted

[quote name='Amber']U mnie jest białe, a miejscami po bokach szaro-niebieskie.[/QUOTE]

u mnie na stacjonarnym śnieżno białe, na laptopie żółte, a na ipadzie zielonkawe :evil_lol:
ale ze mnie kiepski fotograf i jeszcze gorszy grafik więc na więcej ni ma co liczyć :diabloti: