Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NightQueen napisał(a):

Ja prowokator? oj tam...
po prostu się z chłopakiem pobawić chciałam :evil_lol: a ty nam bezczelnie przeszkadzałaś :mad:
Przyjadę na parę dni do Ciebie i Czesia się nauczy komendy "bije mnie" :diabloti: tylko ja go nauczę tak że będzie bronił mnie a nie ciebie :eviltong:

No ja nie wiem jak ja będę żyła w tym nudnym mieście, bez takich ciekawych osobowości jak w Krk :placz:

widzę właśnie ... avek za*** :cool3:
Ja chciałam dziś zdjęcia zrzucić na photobucketa, ale mi instalacja w domu padła :mdleje: wybiło korki, bo włączone było za dużo urządzenie, później korki nie chciały się włączyć, a jak się już udało okazało się że kontakt w moim pokoju - do niego podłączony był komputer, kontakty w kuchni - w tym jeden od lodówki, przestały działać :-? i nie idzie, był elektryk ale na blokach mamy w taki dziwny sposób instalację zrobioną że nie wiadomo co do czego i gdzie jest podłączone, więc mamy przedłużki po całym domu porozkładane, do lodówki, prąd ciągniemy z łazienki

Spotkałam dziś zaj*** joreczka :loveu::diabloti: był wyższy od Moli :roflt:

Bo mi się nakręcał, jakby Ci potem odgryzł rękę to jeszcze na mnie by było :evil_lol:
Dobra, zapraszam. A potem se go weź ze sobą :diabloti:
U Ciebie nie ma żadnych fajnych wróżek ani ludzi którzy szukają partnerki życia? xd
No tak, za mało przygód ostatnio to prąd Ci niespodziankę zrobił. Ja Ci linka na fejsie wysłałam do moich. Ale Wy macie więcej, bo tylko ja nie miałam mani pt. 'moim też zrób' i efekt tego taki że nie mam ani pół mojego zdjęcia :eviltong:

Hiohio to jorek jak się patrzy :loveu: ciekawe czy był jorkiem czy psem xd

Posted

Jakie ładnie zdjęcia:D
Ja czekam na wszystkie:D
A koty bardzo ładnie ci wyszły :evil_lol: :diabloti:
Nie chce mi się nic ;P
Prawie 8 godzin podróży miałam do domu.. :O

Posted

Avaloth napisał(a):
Ada Ty już w domu? Pochwal się swoimi kotami :diabloti: ode mnie zdjęcia macie obie na fejsie, teraz czekam na Wasze :razz:

Tak już w domu:) wczoraj po 22 byłam w domu już :D
Pochwalę się o to się nie martw:D
Wiem dostałam:D Ja moje zaraz też wgram :D

Posted

[quote name='bianka19']ale na serio, twój kolor włosów jest bardzo podobny. :eviltong:

ja właśnie prawie u każdego widzę fotki z zoo. ;)

czysty przypadek :p

[quote name='Marta_Ares']oo tu też fotki z zoo co tak wszystkich na odwiedziny wzieło:diabloti:

kotki śliczne:loveu: :loveu:

mi się tam najbardziej kucyk podobał, może dlatego że Iśke ugryzł :diabloti::evil_lol:

[quote name='Avaloth']Bo mi się nakręcał, jakby Ci potem odgryzł rękę to jeszcze na mnie by było :evil_lol:
Dobra, zapraszam. A potem se go weź ze sobą :diabloti:
U Ciebie nie ma żadnych fajnych wróżek ani ludzi którzy szukają partnerki życia? xd
No tak, za mało przygód ostatnio to prąd Ci niespodziankę zrobił. Ja Ci linka na fejsie wysłałam do moich. Ale Wy macie więcej, bo tylko ja nie miałam mani pt. 'moim też zrób' i efekt tego taki że nie mam ani pół mojego zdjęcia :eviltong:

Hiohio to jorek jak się patrzy :loveu: ciekawe czy był jorkiem czy psem xd

pfff.... na własną odpowiedzialność go prowokowałam :evil_lol:
No niestety, u mnie żadnych tak rozrywkowych ludzi nie ma :placz:

york był psem :loveu: pan pozwolił mu się powąchać z M., nie zabrał go w panice na ręce :evil_lol: ale różową kokardkę miał :diabloti:

[quote name='Sweet']Jakie ładnie zdjęcia:D
Ja czekam na wszystkie:D
A koty bardzo ładnie ci wyszły :diabloti:
Nie chce mi się nic ;P
Prawie 8 godzin podróży miałam do domu.. :O

dziękuje, tobie również :diabloti:

[quote name='vege*']http://img708.imageshack.us/img708/5426/hkjkh.jpg
:loveu::loveu: jakie cudne świnki, tylko szkoda, że kiedyś muszą urosnąć :lol:

noo, te dorosłe już nie były takie słodkie niestety

Wróciłam do domu, bo na wsi byłam i nic nie robiłam :cool3:
Dla odmiany zdjęcia M. teraz dodam

M. testuje nowy szarpak od dogstyle

w stylu deer :diabloti:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Ale to nudne :scream_3::diabloti:

ja tylko przypomnę że odwiedzanie galerii nie jest obowiązkowe :diabloti:

deer mnie bawi i przyprawia o dobry humor, więc będę się tego trzymać :eviltong:

Posted

gops napisał(a):
jak patriotycznie an ostatnich zdjęciach :lol:
a szarpak fajny , jak się sprawuję ?
a zoo jakoś nie lubię :roll:

no ba, jeszcze jej tylko obroży z flagą brakuje :evil_lol:

fajnie się sprawuje, pływa i to jest ważne, jest mocny, lekki i można sobie rozmiar wykombinować jaki się chce ;)

Kasi i Lena napisał(a):
Wiem że nie jest obowiązkowe, ale bardzo mi się Moli podoba i nie mogę się powstrzymać żeby popatrzeć:diabloti:. Jest piękna:loveu:

ja nie wyganiam, wręcz odwrotnie, ale wchodząc tu musisz się liczyć z moim nastawieniem do pewnych spraw którego nie ukrywam ;)

Posted

NightQueen napisał(a):

ja nie wyganiam, wręcz odwrotnie, ale wchodząc tu musisz się liczyć z moim nastawieniem do pewnych spraw którego nie ukrywam ;)

Ja się jak najbardziej z tym liczę, w końcu to Twoja galeria no ale to nieładnie nabijać się z innych:diabloti:

Posted

http://img825.imageshack.us/img825/2476/dsc2399p.jpg i ten wzrok :evil_lol::loveu: Moli po polsku xd

york był psem :loveu: pan pozwolił mu się powąchać z M., nie zabrał go w panice na ręce :evil_lol: ale różową kokardkę miał :diabloti:
szaleństwo :cool3: a psem był czy suką? kokardka mnie nie dziwi, Kabi pewnie też w takich chadza :evil_lol:

mi się tam najbardziej kucyk podobał, może dlatego że Iśke ugryzł :diabloti::evil_lol:
hahaha, bardzo śmieszne..:diabloti:

Posted

[quote name='Molowe']http://img825.imageshack.us/img825/2476/dsc2399p.jpg

To zdjęcie jest świetne :loveu: Twoja sunia jest cudna:Cool!:

Pozdrawiam imienniczkę mojej suni:p

cieszę się że się podoba ;)

my również pozdrawiamy

[quote name='Kasi i Lena']Ja się jak najbardziej z tym liczę, w końcu to Twoja galeria no ale to nieładnie nabijać się z innych:diabloti:

uwierz mi - daleka jestem od wyśmiewania się z innych, ale człowieka tak durnego za przeproszeniem, który ma nie zna pojęcia samokrytyki, który nałogowo szpieguje, wymusza wręcz, pozytywne komentarze na swój/swoich zwierząt/swoich zdjęć, a do tego jest homofobem, to ja od 23 lat jak żyję, nie widziałam. :diabloti: A że banowanie, pisanie wprost do tej osoby nie pomaga, to nie zostało nic innego jak strojenie sobie żartów, które nie ukrywam, ogromną przyjemność mi sprawiają.
Także jeśli wiążą cię jakiekolwiek pozytywne bądź chociażby neutralne relację z deer to zalecam olewanie moich docinków ;)

Posted

[quote name='Avaloth']http://img825.imageshack.us/img825/2476/dsc2399p.jpg i ten wzrok :evil_lol::loveu: Moli po polsku xd

szaleństwo :cool3: a psem był czy suką? kokardka mnie nie dziwi, Kabi pewnie też w takich chadza :evil_lol:

hahaha, bardzo śmieszne..:diabloti:

dżonderowy pies to był :diabloti::evil_lol: nieco gejowaty z tą kokardką, ale co tam, jak Kabi może... :evil_lol:

prawda że śmieszne ? na Ady zdjęciach nawet widać moment jak icę upierniczył :evil_lol::evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
dżonderowy pies to był :diabloti::evil_lol: nieco gejowaty z tą kokardką, ale co tam, jak Kabi może... :evil_lol:

prawda że śmieszne ? na Ady zdjęciach nawet widać moment jak icę upierniczył :evil_lol::evil_lol:

Kabi już nie nosi kokardek :diabloti: :eviltong::eviltong:

A no widać:D Ma się to wyczucie chwili :razz::razz:

A ja chcę do jutra twoje zdjęcia bo chciałam je powstawiać :diabloti::eviltong:
I proszę ładnie o trzymania kciuków przez sen bo o 8 pewnie będziesz jeszcze spać :evil_lol::eviltong:

Posted

Unbelievable napisał(a):
Jakie ładne fociaszki :loveu: zapraszam do mojej galerii bo właśnie wstawiłam zdjęcia ze spacerku na polach i są takie supermega foty że koniecznie musisz wejść i skomciać :)

:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Unbelievable']Jakie ładne fociaszki :loveu: zapraszam do mojej galerii bo właśnie wstawiłam zdjęcia ze spacerku na polach i są takie supermega foty że koniecznie musisz wejść i skomciać :)
C and B mi ukradła reakcję na ten post :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widzę że obie z Patrycją macie tego samego idola :diabloti:

Haha no cóż, lepszy pies z kokardką, niż jorecek bez kokardki.

Następnym razem śpisz w budzie. Wiem, widziałam, małpa jedna zamiast mnie ratować to jeszcze zdjęcia robi:roll:

Kabi już nie nosi kokardek :diabloti: :eviltong::eviltong:

A no widać:-D Ma się to wyczucie chwili :razz::razz:

A ja chcę do jutra twoje zdjęcia bo chciałam je powstawiać :diabloti::eviltong:
I proszę ładnie o trzymania kciuków przez sen bo o 8 pewnie będziesz jeszcze spać :evil_lol::eviltong:

Jasne, pewnie do zdjęć ściągasz żeby nie było, a tak to Kabutek z kokardami lata :cool3:

Ja również, domagam się.
Ada, nie śpię od pół h, trzymam kciuki ;)