:: FiGa :: Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Boszzzz... a tu jak zwykle nagadane :diabloti: [quote name='NightQueen'] NIe, nie czytała, bo nie lubię czytać takich opowiadań, bo mi wizję bohaterów książkowych psują :evil_lol: Zaluj :diabloti: Wyobraz sobie Seva, ktory jest wampirem i gorszym skur*** niz w ksiazce :diabloti: :loveu: http://img847.imageshack.us/img847/9074/dsc0871q.jpg Nie bede tego komentowac :evil_lol: Macie puk :evil_lol: Mokra Moli jest mrr :loveu: Quote
NightQueen Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Dzięki za szczegółową odpowiedź:) Moje suczyny nie są duże. Mniejsza waży w porywach do 10 kg i ma niecałe 30 cm w szyjce. Ech jak na razie nie mogę się zdecydować jaką tasiemkę chce. Za dużo tego i wszystko ładne:) chodzi o to że są wyższe w kłębie, moja niby waży 9 kg i ma w szyi 30, ale jest mała, bo w kłębie ma niecałe 30 ;) oo tak.. wybrać coś to masakra, bo za dużo tego :p [quote name=':: FiGa ::']Boszzzz... a tu jak zwykle nagadane :diabloti: Zaluj :diabloti: Wyobraz sobie Seva, ktory jest wampirem i gorszym skur*** niz w ksiazce :diabloti: :loveu: http://img847.imageshack.us/img847/9074/dsc0871q.jpg Nie bede tego komentowac :evil_lol: Macie puk :evil_lol: Mokra Moli jest mrr :loveu: nagadane? gdzie? twojej galerii nikt nie pobije :evil_lol: Łooo by siał lepszy postrach od Voldiego :evil_lol: zarąbista byłaby taka wersja :loveu: i to duże puk :diabloti::eviltong: Ogłaszam wszem i wobec że galeria nie znajduje się już na Fotoblogach, tylko w galeri rasy X -kundelów, także posty tu pisane liczą się :diabloti::diabloti: a zrobiłam to z czystej troski, gdyż dog193 ma za mało ogników :evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 NightQueen napisał(a):Ogłaszam wszem i wobec że galeria nie znajduje się już na Fotoblogach, tylko w galeri rasy X -kundelów, także posty tu pisane liczą się :diabloti::diabloti: a zrobiłam to z czystej troski, gdyż dog193 ma za mało ogników :evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt: Widzę, że akcja "Ognik dla dog193" ruszyła pełną parą :diabloti: Quote
Avaloth Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ogłaszam wszem i wobec że galeria nie znajduje się już na Fotoblogach, tylko w galeri rasy X -kundelów, także posty tu pisane liczą się :diabloti::diabloti: a zrobiłam to z czystej troski, gdyż dog193 ma za mało ogników :evil_lol::evil_lol: :roflt: a tak poza tym, ona nie ma wcale ogników, ma łapki :diabloti: Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 haha akcję czas zacząć to prawie jak przygarnij kropka:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Haha :D Akcja dobra:D ja nie przenoszę galerii, bo i tak do mnie nie wchodziła :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 O, to tam się posty nie liczyły do tych łapek czy ogników? Od ilu postów jest ognik? od 3000? Chyba zacznę hurtowo pisać coby uzbierać;) Quote
Avaloth Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Kasi i Lena napisał(a):O, to tam się posty nie liczyły do tych łapek czy ogników? Od ilu postów jest ognik? od 3000? Chyba zacznę hurtowo pisać coby uzbierać;) Nie liczyły. Bodajże w fotoblogach i offtopach się nie naliczają. O ile dobrze kojarzę do pierwszego 1,5 tys, do drugiego chyba 5. Quote
Kasi i Lena Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 No to pozostaje mi tylko zasiąść przed klawiaturą i pisać, pisać, pisać....;) A tak serio to mi do głowy nie przyszło że tam się nie liczą. Quote
kavala Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='NightQueen'] http://img683.imageshack.us/img683/9871/dsc0799hi.jpg Świetne zdjęcie :) A te obroże to wszystkie twoje? Quote
NightQueen Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='C&B']:roflt::roflt: Widzę, że akcja "Ognik dla dog193" ruszyła pełną parą :diabloti: Wspierajmy Ewę :diabloti::diabloti: [quote name='DomixX']A ja czekam czekam na nowe fotki:cool3: fotki :hmmmm: [quote name='Avaloth']:roflt: a tak poza tym, ona nie ma wcale ogników, ma łapki :diabloti: to tym bardziej trzeba ją wesprzeć :evil_lol: ognik musi być [quote name='Tepes']haha akcję czas zacząć to prawie jak przygarnij kropka:evil_lol: dobrze że nie trzeba na telewizor naklejać :eviltong: [quote name='Sweet']Haha :D Akcja dobra:D ja nie przenoszę galerii, bo i tak do mnie nie wchodziła :diabloti: jak przeniesiesz to będzie miała pretekst ku temu :evil_lol: [quote name='Kasi i Lena']O, to tam się posty nie liczyły do tych łapek czy ogników? Od ilu postów jest ognik? od 3000? Chyba zacznę hurtowo pisać coby uzbierać;) [quote name='Avaloth']Nie liczyły. Bodajże w fotoblogach i offtopach się nie naliczają. O ile dobrze kojarzę do pierwszego 1,5 tys, do drugiego chyba 5. ja nie mam pojęcia jak to jest, kiedy i co się liczy, ja nawet nie zauważałam na to co mam, ale na zeszłorocznym zlocie mi to obłędnie uświadomiono, były piosenki plemienne - UUUŁAAA 6000 POSTÓW !!! :diabloti: [quote name='Kasi i Lena']No to pozostaje mi tylko zasiąść przed klawiaturą i pisać, pisać, pisać....;) A tak serio to mi do głowy nie przyszło że tam się nie liczą. koniecznie, ogników 5 musi być :evil_lol: [quote name='kavala']Świetne zdjęcie :) A te obroże to wszystkie twoje? dzięki Nie, te obroże to mojego psa są :evil_lol: ale tak, wszystkie nasze Quote
:: FiGa :: Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 NightQueen napisał(a): nagadane? gdzie? twojej galerii nikt nie pobije :evil_lol: Łooo by siał lepszy postrach od Voldiego :evil_lol: zarąbista byłaby taka wersja :loveu: i to duże puk :diabloti::eviltong:Tutaj nagadane! :eviltong: No przeciez u mnie nic sie nie dzieje :diabloti: :cool3: A ja czytalam takie wlasnie opowiadanko... :loveu: Sev wampir, ktory sie msci mrrr... Sprzedaj to... obiektyw sobie kupisz :lol: Quote
kavala Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 NightQueen napisał(a): Nie, te obroże to mojego psa są :evil_lol: ale tak, wszystkie nasze Jestem pod wrażeniem :) Kolekcjonujesz je tylko czy wszystkie używacie? Quote
Sweet Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 NightQueen napisał(a):jak przeniesiesz to będzie miała pretekst ku temu :evil_lol: Tylko gdzie ja go mam przenieść i jak? :evil_lol: Bo on pewnie do kundelków się bardziej zalicza niż do yorków... chociaż nie wiem :evil_lol: Quote
Avaloth Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 York wypisz wymaluj, tylko trochę za duży, z za dużymi uszami, inaczej zbudowaną głową i innym włosem, kto by tam zauważył :evil_lol::evil_lol: Ja osobiście nie widziałam na Moli różowego Lupina, części rogzów, hamiltona ani trixie. A no i svarowskiego :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Tutaj nagadane! :eviltong: No przeciez u mnie nic sie nie dzieje :diabloti: :cool3: A ja czytalam takie wlasnie opowiadanko... :loveu: Sev wampir, ktory sie msci mrrr... Sprzedaj to... obiektyw sobie kupisz :lol: no właśnie aż dziwne, bo to zazwyczaj mi się nie chce prowadzić swojej galerii :evil_lol: to nie głupia myśl :diabloti: ale najpierw muszę dozbierać obroży, bo jak bym teraz sprzedała to by mi brakło :eviltong: [quote name='kavala']Jestem pod wrażeniem :) Kolekcjonujesz je tylko czy wszystkie używacie? staram się używać, ale często zdarza mi się nie zmieniać obroży przez miesiąc, bo mi się nie chce :p [quote name='Sweet']Tylko gdzie ja go mam przenieść i jak? :evil_lol: Bo on pewnie do kundelków się bardziej zalicza niż do yorków... chociaż nie wiem :evil_lol: muszą nowy dział zrobić "yorkopodobne" :evil_lol:, też bym mogła M. tam upchać :diabloti: [quote name='Avaloth'] Ja osobiście nie widziałam na Moli różowego Lupina, części rogzów, hamiltona ani trixie. A no i svarowskiego :diabloti: a no nie możesz wszystkiego wiedzieć :diabloti: hamiltona nie mam żadnego, mam huntera :eviltong: Quote
Avaloth Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 To huntera, jeden pies, to na H i to na H :D Jak ona śmiesznie wygląda biegnąc, jakby nie miała nóg tylko taką jednostajną sukienkę:loveu: Quote
NightQueen Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Avaloth napisał(a):To huntera, jeden pies, to na H i to na H :D Jak ona śmiesznie wygląda biegnąc, jakby nie miała nóg tylko taką jednostajną sukienkę:loveu: ja to uwielbiam :loveu: albo jak wiatr wieje i jej włos rozwiewa :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 http://img339.imageshack.us/img339/871/dsc0815vs.jpg jak ona długa jest:) Ślicznotka:loveu: Quote
NightQueen Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Kasi i Lena']http://img339.imageshack.us/img339/871/dsc0815vs.jpg jak ona długa jest:) Ślicznotka:loveu: bo ona pewnie od jamników pochodzi :diabloti::evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 NightQueen napisał(a):bo ona pewnie od jamników pochodzi :diabloti::evil_lol: Tak, tak no przecież widać że to jamnik i na dodatek rasowy, na jamniczą wystawę ją zabierz, pierwsze miejsce zapewnione:diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 http://img12.imageshack.us/img12/9893/dsc0821z.jpg poduszkowiec :evil_lol: Quote
dog193 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 NightQueen napisał(a): Ogłaszam wszem i wobec że galeria nie znajduje się już na Fotoblogach, tylko w galeri rasy X -kundelów, także posty tu pisane liczą się :diabloti::diabloti: a zrobiłam to z czystej troski, gdyż dog193 ma za mało ogników :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Dziękuję ci dobra kobieto, czego to się czlowiek dowiaduje przypadkiem wchodząc do galerii :diabloti: A mokra Moli wgląda paskudnie :diabloti: Quote
dog193 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Swoją drogą dobry pretekst do przeniesienia galerii, żeby samemu nabić sobie postów :diabloti: Najlepiej zwalić na mnie, mimo że wcale często tu nie zaglądam :evil_lol: Quote
Recommended Posts