Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boszzzz... a tu jak zwykle nagadane :diabloti:

[quote name='NightQueen']
NIe, nie czytała, bo nie lubię czytać takich opowiadań, bo mi wizję bohaterów książkowych psują :evil_lol:
Zaluj :diabloti:
Wyobraz sobie Seva, ktory jest wampirem i gorszym skur*** niz w ksiazce :diabloti: :loveu:

http://img847.imageshack.us/img847/9074/dsc0871q.jpg
Nie bede tego komentowac :evil_lol: Macie puk :evil_lol:

Mokra Moli jest mrr :loveu:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Dzięki za szczegółową odpowiedź:) Moje suczyny nie są duże. Mniejsza waży w porywach do 10 kg i ma niecałe 30 cm w szyjce. Ech jak na razie nie mogę się zdecydować jaką tasiemkę chce. Za dużo tego i wszystko ładne:)

chodzi o to że są wyższe w kłębie, moja niby waży 9 kg i ma w szyi 30, ale jest mała, bo w kłębie ma niecałe 30 ;)

oo tak.. wybrać coś to masakra, bo za dużo tego :p

[quote name=':: FiGa ::']Boszzzz... a tu jak zwykle nagadane :diabloti:

Zaluj :diabloti:
Wyobraz sobie Seva, ktory jest wampirem i gorszym skur*** niz w ksiazce :diabloti: :loveu:

http://img847.imageshack.us/img847/9074/dsc0871q.jpg
Nie bede tego komentowac :evil_lol: Macie puk :evil_lol:

Mokra Moli jest mrr :loveu:

nagadane? gdzie?
twojej galerii nikt nie pobije :evil_lol:

Łooo by siał lepszy postrach od Voldiego :evil_lol: zarąbista byłaby taka wersja :loveu:

i to duże puk :diabloti::eviltong:

Ogłaszam wszem i wobec że galeria nie znajduje się już na Fotoblogach, tylko w galeri rasy X -kundelów, także posty tu pisane liczą się :diabloti::diabloti: a zrobiłam to z czystej troski, gdyż dog193 ma za mało ogników :evil_lol::evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
Ogłaszam wszem i wobec że galeria nie znajduje się już na Fotoblogach, tylko w galeri rasy X -kundelów, także posty tu pisane liczą się :diabloti::diabloti: a zrobiłam to z czystej troski, gdyż dog193 ma za mało ogników :evil_lol::evil_lol:

:roflt::roflt:
Widzę, że akcja "Ognik dla dog193" ruszyła pełną parą :diabloti:

Posted

:roflt:
a tak poza tym, ona nie ma wcale ogników, ma łapki :diabloti:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
O, to tam się posty nie liczyły do tych łapek czy ogników? Od ilu postów jest ognik? od 3000? Chyba zacznę hurtowo pisać coby uzbierać;)

Nie liczyły. Bodajże w fotoblogach i offtopach się nie naliczają.
O ile dobrze kojarzę do pierwszego 1,5 tys, do drugiego chyba 5.

Posted

[quote name='C&B']:roflt::roflt:
Widzę, że akcja "Ognik dla dog193" ruszyła pełną parą :diabloti:

Wspierajmy Ewę :diabloti::diabloti:

[quote name='DomixX']A ja czekam czekam na nowe fotki:cool3:

fotki :hmmmm:

[quote name='Avaloth']:roflt:
a tak poza tym, ona nie ma wcale ogników, ma łapki :diabloti:

to tym bardziej trzeba ją wesprzeć :evil_lol: ognik musi być

[quote name='Tepes']haha akcję czas zacząć to prawie jak przygarnij kropka:evil_lol:

dobrze że nie trzeba na telewizor naklejać :eviltong:

[quote name='Sweet']Haha :D Akcja dobra:D
ja nie przenoszę galerii, bo i tak do mnie nie wchodziła :diabloti:

jak przeniesiesz to będzie miała pretekst ku temu :evil_lol:

[quote name='Kasi i Lena']O, to tam się posty nie liczyły do tych łapek czy ogników? Od ilu postów jest ognik? od 3000? Chyba zacznę hurtowo pisać coby uzbierać;)

[quote name='Avaloth']Nie liczyły. Bodajże w fotoblogach i offtopach się nie naliczają.
O ile dobrze kojarzę do pierwszego 1,5 tys, do drugiego chyba 5.

ja nie mam pojęcia jak to jest, kiedy i co się liczy, ja nawet nie zauważałam na to co mam, ale na zeszłorocznym zlocie mi to obłędnie uświadomiono, były piosenki plemienne - UUUŁAAA 6000 POSTÓW !!! :diabloti:

[quote name='Kasi i Lena']No to pozostaje mi tylko zasiąść przed klawiaturą i pisać, pisać, pisać....;)
A tak serio to mi do głowy nie przyszło że tam się nie liczą.

koniecznie, ogników 5 musi być :evil_lol:

[quote name='kavala']Świetne zdjęcie :) A te obroże to wszystkie twoje?

dzięki

Nie, te obroże to mojego psa są :evil_lol: ale tak, wszystkie nasze

Posted

NightQueen napisał(a):

nagadane? gdzie?
twojej galerii nikt nie pobije :evil_lol:

Łooo by siał lepszy postrach od Voldiego :evil_lol: zarąbista byłaby taka wersja :loveu:

i to duże puk :diabloti::eviltong:
Tutaj nagadane! :eviltong:
No przeciez u mnie nic sie nie dzieje :diabloti: :cool3:

A ja czytalam takie wlasnie opowiadanko... :loveu: Sev wampir, ktory sie msci mrrr...

Sprzedaj to... obiektyw sobie kupisz :lol:

Posted

NightQueen napisał(a):

Nie, te obroże to mojego psa są :evil_lol: ale tak, wszystkie nasze

Jestem pod wrażeniem :) Kolekcjonujesz je tylko czy wszystkie używacie?

Posted

NightQueen napisał(a):
jak przeniesiesz to będzie miała pretekst ku temu :evil_lol:

Tylko gdzie ja go mam przenieść i jak? :evil_lol:
Bo on pewnie do kundelków się bardziej zalicza niż do yorków... chociaż nie wiem :evil_lol:

Posted

York wypisz wymaluj, tylko trochę za duży, z za dużymi uszami, inaczej zbudowaną głową i innym włosem, kto by tam zauważył :evil_lol::evil_lol:

Ja osobiście nie widziałam na Moli różowego Lupina, części rogzów, hamiltona ani trixie. A no i svarowskiego :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Tutaj nagadane! :eviltong:
No przeciez u mnie nic sie nie dzieje :diabloti: :cool3:

A ja czytalam takie wlasnie opowiadanko... :loveu: Sev wampir, ktory sie msci mrrr...

Sprzedaj to... obiektyw sobie kupisz :lol:

no właśnie aż dziwne, bo to zazwyczaj mi się nie chce prowadzić swojej galerii :evil_lol:

to nie głupia myśl :diabloti: ale najpierw muszę dozbierać obroży, bo jak bym teraz sprzedała to by mi brakło :eviltong:

[quote name='kavala']Jestem pod wrażeniem :) Kolekcjonujesz je tylko czy wszystkie używacie?

staram się używać, ale często zdarza mi się nie zmieniać obroży przez miesiąc, bo mi się nie chce :p

[quote name='Sweet']Tylko gdzie ja go mam przenieść i jak? :evil_lol:
Bo on pewnie do kundelków się bardziej zalicza niż do yorków... chociaż nie wiem :evil_lol:

muszą nowy dział zrobić "yorkopodobne" :evil_lol:, też bym mogła M. tam upchać :diabloti:

[quote name='Avaloth']

Ja osobiście nie widziałam na Moli różowego Lupina, części rogzów, hamiltona ani trixie. A no i svarowskiego :diabloti:

a no nie możesz wszystkiego wiedzieć :diabloti:
hamiltona nie mam żadnego, mam huntera :eviltong:

Posted

Avaloth napisał(a):
To huntera, jeden pies, to na H i to na H :D
Jak ona śmiesznie wygląda biegnąc, jakby nie miała nóg tylko taką jednostajną sukienkę:loveu:

ja to uwielbiam :loveu: albo jak wiatr wieje i jej włos rozwiewa :loveu:

Posted

NightQueen napisał(a):
bo ona pewnie od jamników pochodzi :diabloti::evil_lol:

Tak, tak no przecież widać że to jamnik i na dodatek rasowy, na jamniczą wystawę ją zabierz, pierwsze miejsce zapewnione:diabloti::evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):

:evil_lol:
Dziękuję ci dobra kobieto, czego to się czlowiek dowiaduje przypadkiem wchodząc do galerii :diabloti:

A mokra Moli wgląda paskudnie :diabloti:

Posted

Swoją drogą dobry pretekst do przeniesienia galerii, żeby samemu nabić sobie postów :diabloti: Najlepiej zwalić na mnie, mimo że wcale często tu nie zaglądam :evil_lol: