Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich pudlomaniaków :)

Od 2 czerwca zostałam szczęśliwą właścicielką przepięknego,białego toyka z hodowli P.Anety Cisowskiej- FORTUNO MIO AMORE Bi-Bi.Chociaż piesek ma już 9 miesięcy szybko się zaklimatyzował,prezentowałam go w konkurencji Mlodego Prezentera 3 czerwca - szedł piękne z ogonkiem w górze :loveu:
Rodzicami Unka są:
O:Int.Ch.,Mł.Ch.Pl,Ch.Pl.,Zw.Pl - DEIMOS BLACK BOY Besin Poklad
M:Mł.Ch.Pl - NORIKA Bruzovske Udoli

Niedługo powstanie strona internetowa Una :) Zdjęcia wstawie gdy naładują mi się baterie od aparatu :]

Pozdrawiam
Martyna Sapała

Posted

Witam wśród szczęśliwych posiadaczy pudla:loveu: :loveu: :loveu:
Ja również bardzo się cieszę, że pomimo takiego wieku tak szybciutko się zaklimatyzował i już na drugi dzień miał udany debiut z nową Pańcią;) :lol:
Z niecierpliwością czekamy na nowe wieści;)

Guest Reyes
Posted

Martyna - ciesze sie z twojego szczęścia ale nieukrywam jak bardzo zazdroszcze - u mnie miną co najmiej jeszcze dwa dobre lata bez pudla.
Ciesze sie że macie już za sobą udany występ - mam przeczucie że będziecie świetnym duetem.
Danka i Krówcia

Posted

Bardzo się cieszę się Martyna 2006, że dołączyłaś do pudlomaniaków ;) :multi: i bardzo się cieszę, że Uno tak szybko was polubił i że tak szybko złapałaś z nim kontakt :thumbs:
Czekamy na zdjęcia Uno :smile:
A ja na razie wstawię swoje ulubione

Guest Reyes
Posted

A co to? Pudlomaniak to musi mieć pudla?Martyna była pudlomaniakiem dużo wcześniej. :diabloti:
Ps. Ja też się za pudlomaniaka uważam i na pojedynek wyzwę każdego męża co mi zakwestionuje to mienie. :boom:

Posted

Witam:)
Jeszcze raz dziękuje za miłe przywitanie mnie :) Niestety zdjęcie wyszło tylko jedno :( Ale dzisiaj ładna pogoda więc jakieś fotki :)
Sonya-Nero, to zdjęcie mam na pulpicie :]
A oto Unek 3 czerwca :)

Pozdrawiam
Martyna

Posted

Możliwe,ze w tej chwili ma wzrost Uno,tyle ,że mała jeszcze rośnie,a Uno już raczej nie.
Tatusiek Kim też niewielki,geny przodków przekazał córci. :)

Guest Reyes
Posted

A mnie to Uno, cwaniak jeden, nie chciał się ustawić :evil_lol:.
Super razem wyglądacie - przewiduje że na tegorocznych mistrzostwach dacie klasę - nie mylę się?

Posted

Reyes napisał(a):

Super razem wyglądacie - przewiduje że na tegorocznych mistrzostwach dacie klasę - nie mylę się?

Dzieki :) No zobaczymy,wszystko moze sie zdarzyc...A za rok wystartujemy w gr.starszej :P
Ide robic fotki Unkowi :)
Pozdr,