martyna. Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Witam wszystkich pudlomaniaków :) Od 2 czerwca zostałam szczęśliwą właścicielką przepięknego,białego toyka z hodowli P.Anety Cisowskiej- FORTUNO MIO AMORE Bi-Bi.Chociaż piesek ma już 9 miesięcy szybko się zaklimatyzował,prezentowałam go w konkurencji Mlodego Prezentera 3 czerwca - szedł piękne z ogonkiem w górze :loveu: Rodzicami Unka są: O:Int.Ch.,Mł.Ch.Pl,Ch.Pl.,Zw.Pl - DEIMOS BLACK BOY Besin Poklad M:Mł.Ch.Pl - NORIKA Bruzovske Udoli Niedługo powstanie strona internetowa Una :) Zdjęcia wstawie gdy naładują mi się baterie od aparatu :] Pozdrawiam Martyna Sapała Quote
BiBi Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Witam wśród szczęśliwych posiadaczy pudla:loveu: :loveu: :loveu: Ja również bardzo się cieszę, że pomimo takiego wieku tak szybciutko się zaklimatyzował i już na drugi dzień miał udany debiut z nową Pańcią;) :lol: Z niecierpliwością czekamy na nowe wieści;) Quote
Guest Reyes Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Martyna - ciesze sie z twojego szczęścia ale nieukrywam jak bardzo zazdroszcze - u mnie miną co najmiej jeszcze dwa dobre lata bez pudla. Ciesze sie że macie już za sobą udany występ - mam przeczucie że będziecie świetnym duetem. Danka i Krówcia Quote
Pudelka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Witaj Martyna ciesze sie , ze juz masz pudelka :) Quote
martyna. Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Witam:) Dziękuję za miłe przywitanie :) Miło mi Was poznać :) Pozdrawiam Quote
Sonya-Nero Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Bardzo się cieszę się Martyna 2006, że dołączyłaś do pudlomaniaków ;) :multi: i bardzo się cieszę, że Uno tak szybko was polubił i że tak szybko złapałaś z nim kontakt :thumbs: Czekamy na zdjęcia Uno :smile: A ja na razie wstawię swoje ulubione Quote
Guest Reyes Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A co to? Pudlomaniak to musi mieć pudla?Martyna była pudlomaniakiem dużo wcześniej. :diabloti: Ps. Ja też się za pudlomaniaka uważam i na pojedynek wyzwę każdego męża co mi zakwestionuje to mienie. :boom: Quote
Sonya-Nero Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 OK :lol: miałam na myśli pudlomaniaka z własnym pudlem :eviltong: Quote
martyna. Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Witam:) Jeszcze raz dziękuje za miłe przywitanie mnie :) Niestety zdjęcie wyszło tylko jedno :( Ale dzisiaj ładna pogoda więc jakieś fotki :) Sonya-Nero, to zdjęcie mam na pulpicie :] A oto Unek 3 czerwca :) Pozdrawiam Martyna Quote
Alfa1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Bardzo się cieszę,że tak szybko nawiązaliście kontakt,a UNO tak ładnie się pokazał,powodzenia :) :) Quote
PATIszon Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Martyna2006 napisał(a): A oto Unek 3 czerwca :) Pozdrawiam Martyna Rany, to moja miniatura chyba pod Toye bardziej pasuje rozmiarem....:evil_lol: Quote
Alfa1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Możliwe,ze w tej chwili ma wzrost Uno,tyle ,że mała jeszcze rośnie,a Uno już raczej nie. Tatusiek Kim też niewielki,geny przodków przekazał córci. :) Quote
Guest Reyes Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 A mnie to Uno, cwaniak jeden, nie chciał się ustawić :evil_lol:. Super razem wyglądacie - przewiduje że na tegorocznych mistrzostwach dacie klasę - nie mylę się? Quote
martyna. Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Reyes napisał(a): Super razem wyglądacie - przewiduje że na tegorocznych mistrzostwach dacie klasę - nie mylę się? Dzieki :) No zobaczymy,wszystko moze sie zdarzyc...A za rok wystartujemy w gr.starszej :P Ide robic fotki Unkowi :) Pozdr, Quote
Sonya-Nero Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 PATIszon napisał(a):Rany, to moja miniatura chyba pod Toye bardziej pasuje rozmiarem....:evil_lol: No, Uno ma 26 cm wzrostu :smile: Quote
Recommended Posts