Doda_ Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 (edited) 1 i 5 post zaktualizowany z mojego bazarku przeleję ok. 40 zł jak przyjdą wpłaty ponownie pytam czy ktoś ma jakieś fanty do oddania?? psiakowi zrobie bazarek, ma bardzo malo pieniazków. jak wszyscy deklarowicze przeleją, to będzie miał 65 zł deklaracji na styczeń + 40 zł z mojego bazarku, co wychodzi 105 zł + jednorazowa od Pelasiala (jeszcze nie doszła) = 115 zł Edited January 31, 2014 by Szamanka Quote
salibinka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Ja chętnie przekażę rzeczy na bazarek, ale fizycznie - nie zdjęcia - mogę podrzucić w Krakowie lub okolicach. Także jeśli to wchodzi w grę, macie tu kogoś na miejscu do odbioru, to jak najbardziej :) Quote
Doda_ Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Ja jestem z Sosnowca . . . hmm . . nie dasz rady zrobić zdjęcia ?? W najbliższym czasie nie planuję w twoją stronę . . chyba że w połowie lutego jak będziemy się wybierali w góry (może) . . Quote
salibinka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Ze zdjęciami nie ma problemu, problem byłby z wysyłką tych rzeczy po bazarku ode mnie w najbliższym czasie. Dlatego chciałabym je przekazać komuś, kto potem je porozsyła. Quote
Doda_ Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='salibinka']Ze zdjęciami nie ma problemu, problem byłby z wysyłką tych rzeczy po bazarku ode mnie w najbliższym czasie. Dlatego chciałabym je przekazać komuś, kto potem je porozsyła. Hmm... no to daj zdjęcia na maila: doda_bmw91@wp.pl jak będę pewna na 100% że w lutym sie wybierzemy w góry to wtedy zrobię bazarek i rzeczy od Ciebie odbiorę po drodze chyba że ktoś z Krakowa podejmie się wysyłki . . (koszt za wysyłki bym na konto przelała) Quote
salibinka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Zrobimy tak, jak będziesz pewna na 100% ;), że zrobisz albo ktoś Ci pomoże i zajmie się wysyłka, daj mi znać - pomogę ze zdjęciami i dostarczę rzeczy. Quote
Sabina02 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Dziewczyny, nie moge znalesc pm z numerem konta dla Vigo, a chce w koncu zrobic ta wplate. Pewnie go przez pomylke skasowalam. Czy moge prosic ponownie o dane do przelewow? Oprocz numeru konta, potrzebuje tez nazwe banku, bo przelew bedzie zza granicy. Dziekuje! :) Quote
Doda_ Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 sabino, wyslalam ci pw ;) Salibinka, nie ma co czekać, Vigo potrzebuje pieniązkow, wyslij mi zdjecia i daj znac jak to zrobisz. Zrobie bazarek i pomyślę, jak odebrać te rzeczy . . popytam dziewczyny z Krakowa. Quote
Nadziejka Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 http://www.dogomania.pl/forum/threads/250326-Maluczki-dla-Vigunia-wyciagnetego-z-mordowni-dezodorant-i-cegielki-18-01-25-01g-22?p=21776146#post21776146 zapaszm naalutenki bazarus dla Vigunia ....mam ogr klopoty , wiec choć maluczki wyczynilam ... Quote
Till Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 zaglądam do Vigo, narazie żadnych telefonów, a myślałam, że się coś ruszy Quote
obiezyswiat75 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Till napisał(a):zaglądam do Vigo, narazie żadnych telefonów, a myślałam, że się coś ruszy Trzeba cierpliwie czekać Quote
Sabina02 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Doda_ napisał(a):sabino, wyslalam ci pw ;) Dostalam, dzieki! :) Wyslalam moja deklaracje z gory za 6 miesiecy, w sumie 90 zl. Pieniazki beda na koncie za pare dni. Nie mialam mozliwosci jednak dodac dopisku, wiec to 90 zl zza granicy to bedzie ode mnie. :) Quote
Nadziejka Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 http://www.dogomania.pl/forum/threads/250326-Maluczki-dla-Vigunia-wyciagnetego-z-mordowni-dezodorant-i-cegielki-18-01-25-01g-22 z bazareczku będzie 30 zl za cegieeczki :modla: :iloveyou: od kochanych cioteczek :iloveyou: 15zl od Alla Chrzanowska , 15 zl od cisiowianki :iloveyou: na konto :Angelika Nieduziak , u której jest Vigunio. Quote
Doda_ Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 ewa jak zwykle kochana kobitka o wielkim sercu !!!! dziekuje bardzo !!! z bazarku bedzie 40 zl, bo ja kupilam 3 cegieleczki ;) jaki klopot masz? wiesz ze mieszkamy w tej samej miejscowosci-możesz na mnie liczyć, pisz PW o co chodzi . . . musimy w koncu sie zobaczyc ;) Till- przekaż proszę hotelikowi o wpłacie od Sabiny02, że zza granicy 90 zl to jest dla Vigusia, bo wyslala bez dopiski. Sabino-przeeeogromnie dziekuje !!!! :) Kasa idzie na konto hoteliku, wiec nie mam mozliwosci aby dzielic te deklaracje przelane za 6 miesiecy po 10zl miesiecznie za styczen miejmy nadzieje ze sie uda zaplacic calosc za hotelik ;) ciezko bedzie od lutego, bazarki beda bardzo potrzebne. Quote
Sabina02 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='Doda_']ewa jak zwykle kochana kobitka o wielkim sercu !!!! dziekuje bardzo !!! z bazarku bedzie 40 zl, bo ja kupilam 3 cegieleczki ;) jaki klopot masz? wiesz ze mieszkamy w tej samej miejscowosci-możesz na mnie liczyć, pisz PW o co chodzi . . . musimy w koncu sie zobaczyc ;) Till- przekaż proszę hotelikowi o wpłacie od Sabiny02, że zza granicy 90 zl to jest dla Vigusia, bo wyslala bez dopiski. Sabino-przeeeogromnie dziekuje !!!! :) Kasa idzie na konto hoteliku, wiec nie mam mozliwosci aby dzielic te deklaracje przelane za 6 miesiecy po 10zl miesiecznie za styczen miejmy nadzieje ze sie uda zaplacic calosc za hotelik ;) ciezko bedzie od lutego, bazarki beda bardzo potrzebne. Doda_, moja deklaracja jest 15 zl miesiecznie. ;) Quote
Doda_ Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 kochana tak wiem:loveu: chodzilo mi o to ze nie mam mozliwosci podzielic obiezyswiat też przelala za pol roku (10zl miesiecznie) Quote
Nadziejka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Witam się dziś u Vigunia :bye: dziekuje :iloveyou: Doduniu :x-mas: jeszcze bedzie wplata od cioci milagros19853201 - 6 zl :iloveyou:dziekuje milagrosiu . Viguniu sciskamy za ciebie kochany psiuniu . Till - czy Angelika jest zalogowana na dogo? dobrze byłoby wiecej zdjęć z miejsca, gdzie mieszka Vigunio , Quote
Doda_ Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Niestety z tego co wiem to na dogo nie wchodzi . . . ja mam troche zdjec Vigusia . . . ale wszystkie sa prawie podobne . .. przydalyby sie jakies nowe . . . .wrzucę zaraz to co mam . . Till- moze poproś Angeliki o nowe zdjecia? chcemy wiedziec jak ma psinek w hoteliku . . . bo ja nie wiem nawet JAK TAM WYGLĄDA . . a skoro tam trzymamy psa i placimy - musimy i powinniśmy wiedzieć . . . Quote
Doda_ Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 (edited) Edited January 19, 2014 by Doda_ Quote
Doda_ Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 wiem że mialam wrzucić po kilka . . ale wszystkie są podobne, to wrzucilam wszystko co miałam. Niektóre są piękne, wykorzystajcie to do ogłoszeń . . . Till-poproś o nowe zdjęcia w hoteliku . . . Quote
Nadziejka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 :loveu::loveu:Cudne , bo ciudny ten Vigunio jest:buzi: i z innym psinunkiem zdj :buzi:sliczniosci. Doduniu wolno po 5 zdjęć w jednym poscie , musisz corciu przerobc na dwa posty te zdjateczka :wolfie: Quote
Doda_ Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 zaraz poprawię . . w pośpiechu nie pomyślałam o regulaminie :oops: Quote
Nadziejka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Onci jest przecudny ten niunio Vigunio :iloveyou: :iloveyou: Quote
Recommended Posts