Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

obiezyswiat75 napisał(a):
A rozliczenia na wątku kto będzie prowadził?

ja mogę przesyłać potwierdzenia wpłat z hoteliku do Dody, lub hotelik może bezpośrednio przesyłać do niej. Tylko tak jak wspominałam wcześniej, hotelik będzie raz w tygodniu przesyłał listę osób, które wpłaciły i kwotę. Bardzo proszę dokonując przelewu wpisać swój nick z dogo i dopisać "dla Vigo"

ewa gonzales napisał(a):
Cudny piesio :iloveyou: Nie miejmy pretensji do siebe wspólnie , dziś taki swiat podly :shake:z każdej strony , chociaż tutaj moze być normalnie przeciez i z szacunkiem , jestemy tutaj dla nich -dla wszystkich skrzywdzonych , wiec dzalajmy razem , bez klotni , Doduniu jak dobrze ze watus zalozylas :buzi: num konta ja tez poproszę

zgadzam sie z Tobą, jak będę tu jakieś przepychanki to napewno nikt, do kogo wyśle się zaproszenie na wątek nie będzie chciał go ponownie odwiedzić bo zamiast wieści o Vigo będą jakieś bzdury, a przez co Vigo znów zostanie sam

Vigo na zdjęciach wygląda na dużego pieska ale jest nieco powyżej połowy łydki, jest mały i w rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej. Sierść ma trochę zaniedbaną bo widać, że długo nie był czesany, ale teraz jest wyczesany no i potrzebuje trochę czasu żeby dojść do siebie. Prawie roczny pobyt w takim schronie robi swoje, dobrze, że psychicznie całkiem nie podupadł i jest taki wesoły

Edited by Szamanka
Posted

cioteczki . . .jestem po pracy, ide sie myc, pospac godzinke i sie zabieram do szkoly
wieczorem bede wysylala dane i nr konta do przelewu
rozliczenia ja bede robila,
rozumiem ze na maila mi prześlecie potwierdzeni wplat ?

podniose vigo, bardzo prosze o rozsylanie watku . . . ja to zrobie wieczorem, ale niech inni wysla chociaz do 5 . 10 osob :(

Posted

Doda_ napisał(a):
cioteczki . . .jestem po pracy, ide sie myc, pospac godzinke i sie zabieram do szkoly
wieczorem bede wysylala dane i nr konta do przelewu
rozliczenia ja bede robila,
rozumiem ze na maila mi prześlecie potwierdzeni wplat ?

podniose vigo, bardzo prosze o rozsylanie watku . . . ja to zrobie wieczorem, ale niech inni wysla chociaz do 5 . 10 osob :(

tak, na maila hotelik raz w tygodniu przyśle potwierdzenie wpłat, a ja przeslę je Tobie. Hotelik moze też wysyłać to bezposrednio do Ciebie

Posted

w piątym poście wstawiłam tabelę
deklaracje które dojdą - wpiszę tam

potem zrobię rozliczenie - wpłaty i wydatki, oraz saldo.. . jak przyjdą pierwsze potwierdzenia z hoteliku . . .

Musimy zrobić bazarek, bo deklaracji mamy mało. Kto ma do przekazania fanty?

Posted (edited)

dziś miałam telefon o pieska, którego juz wyadoptowałam wiec przesłałam pani zdjecia Vigo, Bafika i Grafika, głównie nastawiała się na Vigo, ale narazie cisza...

Sabina02 napisał(a):
Dziekuje za dane do przelewu.

Ja pierdziele!!! :angryy: Gdzie jest ten schron????? Ale warunki! Az sie nóż w kieszeni otwiera!!! :2gunfire:

na zdjęciach to i tak luksus, rzeczywistosc jest o wiele gorsza. Biedny Vigo był w tej ciasnej klatce prawie rok bez ani jedno wyjścia :(

Edited by Szamanka
Posted

Till napisał(a):
na zdjęciach to i tak luksus, rzeczywistosc jest o wiele gorsza. Biedny Vigo był w tej ciasnej klatce prawie rok bez ani jedno wyjścia :(

Nie mow ze to Olkusz. :shake:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Cudny piesio :iloveyou: Nie miejmy pretensji do siebe wspólnie , dziś taki swiat podly :shake:z każdej strony , chociaż tutaj moze być normalnie przeciez i z szacunkiem , jestemy tutaj dla nich -dla wszystkich skrzywdzonych , wiec dzalajmy razem , bez klotni , Doduniu jak dobrze ze watus zalozylas :buzi: num konta ja tez poproszę

Święte słowa!

Dołożę od siebie 10 zł/mc. Poproszę o dane do przelewu.

Posted

Sabina02 napisał(a):
Nie mow ze to Olkusz. :shake:

Niestety. . . . .:(

rutta napisał(a):
Święte słowa!

Dołożę od siebie 10 zł/mc. Poproszę o dane do przelewu.

baaaardzo dziekuje !!!! :) już pw wysyłam.

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Wczoraj przelalam 10 zl , za dwa miesiące , sciskuniam za psinunia ciudnego :calus:

dziękujemy za wsparcie dla Vigo, narazie jest biedaczek, ale może jego los stanie się bezpieczniejszy

Posted

Doda_ napisał(a):
w piątym poście wstawiłam tabelę
deklaracje które dojdą - wpiszę tam

potem zrobię rozliczenie - wpłaty i wydatki, oraz saldo.. . jak przyjdą pierwsze potwierdzenia z hoteliku . . .

Musimy zrobić bazarek, bo deklaracji mamy mało. Kto ma do przekazania fanty?

Bazarek może być w takiej formie, ze osoby ktore mają jakieś fanty obfocą je i wyślą zdjęcia do kogoś kto wystawi i poprowadzi bazarek. Wysyłkę robi wystawiający.