Doda_ Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Super wieści, ciesze sie bardzo :multi: ta druga psinka sliczna. Quote
Ayame Nishijima Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 LILUtosi napisał(a):Ayame ja nie daje rady z Opery przekleić ale na Firefoxa idzie ctrlC crtl V Tak, to powszechnie działające skróty. Tyle, ze z picassy po prostu u mnie ne wruca. Czekam na nowe konto imageshack, ale nie dostałam linka weryfikacyjnego i... chwilowo wrzucanie na forum kuleje. W każdym razie foty sa :) Quote
Malgoska Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):Tak, to powszechnie działające skróty. Tyle, ze z picassy po prostu u mnie ne wruca. Czekam na nowe konto imageshack, ale nie dostałam linka weryfikacyjnego i... chwilowo wrzucanie na forum kuleje. W każdym razie foty sa :) ja na pcassie otwieram Twoje zdjęcie robie kopiuj i wklej na wątku. Quote
elik Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 (edited) Igor, piękne imię, niech i Twoje życie będzie tak piękna, jak to imię. Myślę, że życie koleżanki Igora/Vigo nabierze przy nim wigoru ;) Dzięki za super fotki. Edited March 3, 2014 by elik Quote
Ayame Nishijima Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Malgoska napisał(a):ja na pcassie otwieram Twoje zdjęcie robie kopiuj i wklej na wątku. oooki. spróbuję. Quote
zozola77 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 cudnie .... to czekamy na wiesci jak sie ze sobą aklimatyzują wszyscy ..:) Quote
Ayame Nishijima Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Są pierwsze wieści. Pani zagrodzila obornik będący do teraz perfumerią Igora. Psiak wymaga ruchu, więc musi trochę poszaleć po ogródku pomiędzy spacerami. Pani uczy się sygnałow, jakie wysyła Jej Igor (raz niestety nie zrozumiała prośby o wypuszczenie), dopasowuje się z grafikiem swoich zajęć, z posiłkami... Czekamy na nowe informacje :) Quote
Ayame Nishijima Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Zawsze byłam dobra jeśli chodzi o eufemizmy :evil_lol: Quote
elik Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Doda_ napisał(a):Dobranoc, Igorze :) He he he może raczej dzień dobry ;) Quote
Doda_ Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 elik napisał(a):He he he może raczej dzień dobry ;) przecież była druga w nocy . . . . :eviltong: Quote
elik Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Doda_ napisał(a):przecież była druga w nocy . . . . :eviltong: Nooooo i Igor już dawno dobrze spał :) Quote
Doda_ Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 elik napisał(a):Nooooo i Igor już dawno dobrze spał :) Nie wiadomo, to taki energiczny pies :) moja kotka całą noc szaleje. śpi rano. :cool3: Quote
elik Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Doda_ napisał(a):Nie wiadomo, to taki energiczny pies :) moja kotka całą noc szaleje. śpi rano. :cool3: To normalka - koty to nocne stworzenia ;) Quote
zozola77 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 to nawet całkiem fajna ta Pani ..i oby dalej tak było :) Quote
Nadziejka Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 trzymam mocno kciuki za psinunia i znow się przypominam! ! po raz trzeci .... 46 zl mam z bazareczku dla Vigunia http://www.dogomania.pl/forum/threads/250326-Rozliczamy!-Vigunia-wyciagnetego-z-mordowni-dezodorant-i-cegielki-18-01-25-01g-22/page8 przyda się na pewno innemu pieskowi , jak zdecydujecie , prosze wreszcie o num konta ...... Quote
elik Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 ewa gonzales napisał(a):...znow się przypominam! ! po raz trzeci .... 46 zl mam z bazareczku dla Vigunia... przyda się na pewno innemu pieskowi , jak zdecydujecie , prosze wreszcie o num konta ...... Oczywiście, że się przyda innemu psiakowi. Zaraz zwołam gremium ;) Ale choć śledzę wątek Igorka, pierwszy raz widzę zapytanie o ten bazarek. No widocznie prawdą jest, żem ślepa jak kura. Quote
Ayame Nishijima Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 (edited) Wieści z domku Igora: Pani mówi, ze jest żywiołowy i bardzo mądry. No, to akurat wiedziałysmy ;) Zaczepia ją do zabawy. Kiedy zostaje sam, jest na werqndzie. Za pierwszym razem trochę nasikał, za drugim juz mniej. Ma apetyt i podjada sunie - łobuz! Ogólnie wszystko ok, widać, ze jest w nowym domu kochany :) DODANE: Z pieniążkami jest tak, ze decyduje Till. To Ona odpowiadała za psa (i ewentualne długi), więc Ona powinna decydowac co dalej. My z elik nei czujemy się kompetentne. Rozmawialam o tym z Till i poprosiła, zeby sie wstrzymac z przekazywaniem na jakiś miesiąc (jak u Baffiego). Tu nie ma alergii, ale jest chore dziecko. Nie mamy pewności, czy Pani da rade ze wszystkim sama. Nie mamy pwności, czy wnoszący radośc do domu Igor nie sprawi, ze chłopczyk poczuje sę odtrącony - do teraz miał mamę tylko dla siebie. Na razie jest dobrze, psiak zyskuje miejse w sercach rodziny, ale wszystko jest na rozruchu i może się jeszcze się skomplikować, mimo najlepszych chęci i wielkich starań Pani. Till boi się, by psiak nei został wtedy bez grosza przy futerku. Później zapewne wszystko zostanie rozdysponowane na inne potrzebujące psy. Rozliczenie jest dostępne cały czas. Edited March 6, 2014 by Ayame Nishijima Quote
Nadziejka Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) [/HR] 02-02-2014, 20:15 #324 ewa gonzales Odwiedź profil Zobacz posty Prywatna wiadomość Proszę o num konta napw , do wplaty z bazarku zakończonego mojego,mam 46 zl dla niunia , majla nie posiadam . ,, mój wpis z 2 go lutego , prosze o num konta , chce rozliczyć wkoncu bazarek , czy to jest problem ?:shake: Edited March 6, 2014 by ewa gonzales Quote
Recommended Posts