elik Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']Dziewczynki, dzięki Wam za odwiedziny w temacie, za troske o Vigo... Elik, dzięki za rozliczenia. Ja nie piszę za wiele, ale po przechorowaniu wiekszej części stycznia zlapalam tyły w pracy. :( Sporo już nadrobilam ale jeszcze wciąż ciężko mi się oderwać od pracy. Till obiecała podesłać zestawienie ogloszen. jak tylko dostanę to wrzucę na wątek.[/QUOTE] Kochana Ayame, pracuj, pracuj, a garb Ci ... :evil_lol: Żartuję oczywizda :) A w kwestii ogłoszeń to Vigo bardzo ich potrzebuje. Czy może liczyć na Waszą pomoc w robieniu ogłoszeń ? Plissss Quote
Sabina02 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='elik']Kochana Ayame, pracuj, pracuj, a garb Ci ... :evil_lol: Żartuję oczywizda :) A w kwestii ogłoszeń to Vigo bardzo ich potrzebuje. Czy może liczyć na Waszą pomoc w robieniu ogłoszeń ? Plissss[/QUOTE] Ja mogę mu zamówić pakiet ogłoszeń. :) Quote
Ayame Nishijima Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='elik']Kochana Ayame, pracuj, pracuj, a garb Ci ... :evil_lol:[/QUOTE] Hehe, garb nie, ale faktycznie chyba ciut przedobrzyłam ostatnio. Za to wyniki zachęcają do dalszej pracy i jak zawsze wiecej z nich nowych pytań niż odpowiedzi. [quote name='elik'] A w kwestii ogłoszeń to Vigo bardzo ich potrzebuje. Czy może liczyć na Waszą pomoc w robieniu ogłoszeń ? Plissss [/QUOTE] [quote name='Sabina02']Ja mogę mu zamówić pakiet ogłoszeń. :)[/QUOTE] Dzięki Sabino :) Czekam wciąz na listę ogłoszeń od kogoś, kto się nimi zajmuje, ale strzelimy też własne. Jak na razie wiem, że mamy miec wyróżnione ogloszonko na tablicy, więc tablicę omiajmy. Ale gdzie indziej dajemy :) Quote
elik Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Tylko tekst kto popełni ? Taki ujmujący :) Quote
Ayame Nishijima Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Spróbuję coś napisać ale to jutro. Dziś moj umysł odmawia współpracy. ;) Quote
Sabina02 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Ayame Nishijima'] Dzięki Sabino :) Czekam wciąz na listę ogłoszeń od kogoś, kto się nimi zajmuje, ale strzelimy też własne. Jak na razie wiem, że mamy miec wyróżnione ogloszonko na tablicy, więc tablicę omiajmy. Ale gdzie indziej dajemy :)[/QUOTE] Ja zamowie mu pakiet 50 ogloszen. Tekst fajny mozna napisac, a jak nie to moge cos pokombinowac z tym tekstem w pierwszym poscie. Potrzebuje jednak dane kontaktowe do ogloszen. :) Quote
Ayame Nishijima Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 (edited) Napisałam juz SMS z prośba o dane do ogłoszeń. Tekst ogłoszenia również skleciłam. Nie chwyta za serce, ale zawiera wszystkie konkrety. Można go oczywiście poprawić. :) [B][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Vigo– energiczny psiak w typie szpica[/FONT][/COLOR][/B] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Vigo nie miał szczęścia w swoim życiu. Juz jako szczeniak trafił doschroniska. Ponieważ był śliczny, ktoś w końcu go wybrał i Vigo znalazł swój dom. Jednak radość nie trwała długo. Vigo uciekł, zgubił się lub został wyrzucony i znów znalazł się w schronisku, tymrazem w Olkuszu. Nie umiał się tam odnaleźć. Stał się kłębkiem nerwów. By uwolnić się od strachu, napięcia, cały czas kręcił się w kółko. Takiego zachowania nie chciały tolerować inne psy... Na szczęście Vigo został w porę wypatrzony i wyciagnięty ze schroniskowej klatki. [/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Wystarczyło okazać mu trochę serca, dać poczucie bezpieczeństwa i ćwiczeń pod okiem doświadczonej osoby, aby Vigo odzyskał spokój. Przestał kręcić się w kółko, jego sierść odzyskała blask, a oczy radość. [/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Jedyne,czego Vigo teraz potrzebuje, to dom i własny Pan lub Pani, przyktórym poczuje się potrzebny i kochany. [/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Vigo jest radosnym i bardzo wdzięcznym psiakiem. Jest przyjazny dla inych psów i kotów. Wykastrowany, ma też komplet szczepień i został zachipowany. Lubi jazdę samochodem.[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Jest bardzo energiczny. Potrzebuje dużo ruchu i aktywności. telefon kontaktowy i mejla wysyłam na priv. [/FONT][/COLOR][/I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR] Edited February 9, 2014 by Ayame Nishijima Quote
elik Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 (edited) Dzisiaj dostałam informację, że bezpośrednio do hoteliku wpłynęły 2 wpłaty: [COLOR=#ffffff].........[/COLOR]5,00 - [B]żaba [/B]- bazarek - 5.02. [COLOR=#ffffff].........[/COLOR]5,00 - [B] milagros19853201 [/B]- deklaracja za luty - 10.02. Na moje konto wpłynęły także 2 wpłaty: [COLOR=#ffffff].......[/COLOR]10,00 - [B] rutta [/B]- deklaracja za luty - 10.02. [COLOR=#ffffff].......[/COLOR]20,00 - [B] cancer43 [/B]- bazarek Dody - 10.02. [CENTER][SIZE=4][COLOR=#800080]Vigo składa całuski w oba policzki :Rose: :Rose: [/COLOR][/SIZE][/CENTER] [SIZE=4][COLOR=#800080] [/COLOR][COLOR=#0000cd]Ponawiam prośbę o nie wpłacanie bezpośrednio do hoteliku. Starałam się posłać namiary na konto wszystkim, którzy o to prosili. Niestety nie mam możliwości wysłania PW więc żeby przesłać nowy nr konta muszę znać adres e-mail.[/COLOR][COLOR=#800080] [/COLOR][/SIZE] Edited February 10, 2014 by elik Quote
MALWA Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Moja deklaracja wraz z deklaracją Pani Anny GR poleci jutro. Quote
elik Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='MALWA']Moja deklaracja wraz z deklaracją Pani Anny GR poleci jutro.[/QUOTE] Super, dzięki :) Mam prośbę, czy byłabyś tak miła i posłała milagros19853201 namiary na nowe konto ? Bardzo proszę, ja nie dam rady z wiadomych już powodów :) Dziękuję :Rose: Quote
elik Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 (edited) [quote name='Sabina02']Ja zamowie mu pakiet 50 ogloszen. Tekst fajny mozna napisac, a jak nie to moge cos pokombinowac z tym tekstem w pierwszym poscie. Potrzebuje jednak dane kontaktowe do ogloszen. :)[/QUOTE] W ogłoszeniach, do których jest link na pierwszej stronie wątku znalazłam taki zapis: Mam nadzieję Ayame, że się na mnie nie pogniewasz, że nieco zmieniłam tekst ogłoszenia. Jeśli ktoś ma jakąś inną propozycje tekstu, to namawiam do produkowania się do woli ;) [CENTER][B]Vigo– energiczny psiak w typie szpica[/B] [/CENTER] Vigo to młodziutki, około półtoraroczny piesek w typie szpica. Niestety nie miał szczęścia w swoim życiu. Już jako szczeniak trafi do schroniska. Ponieważ był śliczny, ktoś w końcu go wypatrzył i Vigo trafił do domu. Jednak jego szczęście nie trwało długo. Vigo uciekł, zgubił się lub został wyrzucony i znów trafił do schroniska, tym razem w Olkuszu. Nie umiał się tam odnaleźć... Na szczęście Vigo został w porę zauważony przez wolontariuszkę i wyciągnięty ze schroniskowej klatki. Wystarczyło okazać mu trochę serca, dać poczucie bezpieczeństwa i Vigo odzyskał spokój. Jedyne, czego Vigo teraz potrzebuje, to dom i własny Pan lub Pani, przy którym poczuje się potrzebny i kochany. Vigo jest radosnym i bardzo wdzięcznym psiakiem. Jest przyjazny dla innych psów i kotów. Nadaje się zarówno do mieszkania, jak i domu z ogrodem. Jest zaszczepiony i wykastrowany. Lubi jazdę samochodem, jest bardzo energiczny. Warunkiem adopcji jest spotkanie przed-adopcyjne i podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: tel. xxx xxx xxx [COLOR=#0000cd][SIZE=3]Myślę, że przydałby się także adres e-mail. [SIZE=4]Ayame[/SIZE] czy mogłabyś uzgodnić z Till czy w ogłoszeniach podać Jej adres e-mail ?[/SIZE][/COLOR] W tych ogłoszeniach są bardzo ładne zdjęcia Vigo. Edited February 16, 2014 by elik Quote
MALWA Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='elik']Super, dzięki :) Mam prośbę, czy byłabyś tak miła i posłała milagros19853201 namiary na nowe konto ? Bardzo proszę, ja nie dam rady z wiadomych już powodów :) Dziękuję :Rose:[/QUOTE] Zaraz wysyłam. Quote
elik Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='MALWA']Zaraz wysyłam.[/QUOTE] Bardzo dziękuję :) Quote
Ayame Nishijima Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 (edited) elik, Namiar do adopcji faktycznie jest Till Fajnie przerobiony tekst, podoba mi się :) I to chyba na razie wszystko... Edited February 12, 2014 by Ayame Nishijima Quote
elik Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 (edited) [quote name='Ayame Nishijima']elik, Fajnie przerobiony tekst, podoba mi się :) I to chyba na razie wszystko...[/QUOTE] Dzięki :) Czyli mamy uzgodniony tekst ogłoszenia. [CENTER][B]Vigo– energiczny psiak w typie szpica[/B] [/CENTER] Vigo to młodziutki, około półtoraroczny piesek w typie szpica. Niestety nie miał szczęścia w swoim życiu. Już jako szczeniak trafi do schroniska. Ponieważ był śliczny, ktoś w końcu go wypatrzył i Vigo trafił do domu. Jednak jego szczęście nie trwało długo. Vigo uciekł, zgubił się lub został wyrzucony i znów trafił do schroniska, tym razem w Olkuszu. Nie umiał się tam odnaleźć... Na szczęście Vigo został w porę zauważony przez wolontariuszkę i wyciągnięty ze schroniskowej klatki. Obecnie przebywa w hoteliku dla psów i bardzo chciałby być przytulany i głaskany. Jedyne, czego Vigo teraz potrzebuje, to dom i własny Pan lub Pani, przy którym poczuje się potrzebny i kochany. Vigo jest radosnym i bardzo wdzięcznym psiakiem. Jest przyjazny dla innych psów i kotów. Nadaje się zarówno do mieszkania, jak i domu z ogrodem. Jest zaszczepiony i wykastrowany. Lubi jazdę samochodem, jest bardzo energiczny. Warunkiem adopcji jest spotkanie przed-adopcyjne i podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: Telefon: xxx xxx xxx E-mail: [EMAIL="lulka30@tlen.pl"]xxxxx@xxxxxx[/EMAIL] Sabina02 czy mogłabyś zamówić pakiet ogłoszeń, o którym pisałaś kilka postów wcześniej ? Plissssssssssssss Edited February 12, 2014 by elik Quote
Ayame Nishijima Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='elik']Dzięki :) Sabina02 czy mogłabyś zamówić pakiet ogłoszeń, o którym pisałaś kilka postów wcześniej ? Plissssssssssssss[/QUOTE] Wiem już od Sabiny, że zamówila pakiecik. Tak swięc już się robi/będzie się robił w najbliższym czasie. :) Quote
zozola77 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 zagladam do psiaka, fajny tekscik ......no to teraz pora do swojego domku piesku :) Quote
elik Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']Wiem już od Sabiny, że zamówila pakiecik. Tak swięc już się robi/będzie się robił w najbliższym czasie. :)[/QUOTE] A co ze zdjęciami ? Przydałoby się wybrać najładniejsze, bo 90% skuteczności ogłoszenia robią zdjęcia. Quote
*zaba* Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 :) pozdrowienia dla przystojniaka :) A teraz prosba, wiem, ze moja wplata to tylko 5 zl, ale poprosilabym o poprawne podanie mojego nicka :) czyli *zaba*. Juz kiedys oberwalo mi sie, ze nie wplacilam, bo tez nick byl niepoprawnie wpisany. Dziekuje. Quote
elik Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='*zaba*']:) pozdrowienia dla przystojniaka :) A teraz prosba, wiem, ze moja wplata to tylko 5 zl, ale poprosilabym o poprawne podanie mojego nicka :) czyli *zaba*. Juz kiedys oberwalo mi sie, ze nie wplacilam, bo tez nick byl niepoprawnie wpisany. Dziekuje.[/QUOTE] Przepraszam najmocniej, mea kulpa :oops: Nie widziałam Twojego nicku i powtórzyłam błędnie, a może pomyślałam, że to co widzę to nie tak i źle napisałam. Już poprawiam. I nie mów proszę, że to tylko 5 zł. 100 zł, to ileś tam pięciozłotówek, a 100 zł to kupa szmalu :fadein: Quote
Sabina02 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 (edited) Tak potwierdzam, ogloszonka beda wkrotce. :) Niektore beda wymagac aktywacji, e-maile aktywacyjne beda szly na: [COLOR=#4444ff]luka30@tlen.pl[/COLOR] , wiec prosze o uaktywnienie ich. Aha, na jakie miasto maja byc te ogloszenia? Edited February 12, 2014 by Sabina02 Quote
Ayame Nishijima Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 ogłoszenia na Kraków. Dziękujemy :) Quote
MALWA Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Miałam zrobić przelew i niestety nie zrobiłam........ Na wątku Azira (TM) : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244894-AZIR-Dziadzio-Staruszeczek-za-TM-żegnaj[/URL] napisałam, ze chciałabym kwotę, która po nim została - 70,07 zł przekazać na rzecz Vigo. Czekałam tydzień, nikt nie wyraził swojego sprzeciwu, wobec czego dzisiaj przelewam na konto elik kwotę 70,07 zł z wątku Azira, swoją deklarację 10 zł i deklarację Pani Anny GR 25 zł, łącznie 105,07 zł. Quote
Ayame Nishijima Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Dziękujemy. Szkoda, ze Azira juz z nami nie ma, ale dla Niego tak jest lepiej. To miło, ze Vigo może skorzystać z zebranych pieniędzy. Quote
Recommended Posts