Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ayame Nishijima napisał(a):
Mam nadzieję, że do tego czasu będzie mial już imię. :)

Bazarek trwa jeszcze tylko 4 dni i mam nadzieję, wyłoni imię dla psiurka :)

Edit.

Dzisiaj otrzymałam, wiadomość od Angeliki, że na Jej konto wpłynęła kwota 20,00 zł od ASTRA126. Ponieważ kwota ta wpłynęła bezpośrednio na konto hotelu, dodałam 20,00 zł do wpłat, a także do wydatków, jako zadatek za hotel na luty.

Edited by elik
Posted

milagros19853201 napisał(a):
hej hopkne i wroce poczytac poki co zalatana
ale czytajac ost stronke wow
Vigus ma szanse na domek?
jest juz cos pewnego?

ma szanse :) trzymaj kciuki mocno :)

Posted

zozola77 napisał(a):
no no..ale sie u Vigo dzieje..to już za kilka dni..ciekawe jak będzie ;) kciukam z CAŁYCH SIŁ !!!

elik napisał(a):
Vigo od pewnego czasu opuścił boks i wraz z innymi psiakami biega swobodnie po ogrodzie :)
Przyzwyczaja się do domowych warunków.

W sobotę :)

Wszystko wskazuje na to, ze sobota będzie waznym dniem dla dwóch super chłopaków :)

ania75 napisał(a):
no to już trzymamy kciuki :multi:

Też kciukuję

Posted

W sobotę prawdopodobnie odmieni się los dwóch bezdomniaków.
Na Vigo czeka jego osobisty DOM, a Bezimienny (na razie - bazarek trwa, z[SIZE=2]apraszamy) opuści koszmarny boks w olku i zamieszka w domowym hoteliku, gdzie będzie czekał na DS.
[SIZE=2]

Posted

No i stało się.
Vigo ma nowy domek.
Byłyśmy dziś z Angeliką. Parę spraw pani musi jeszcze dopracować - na początek ogrodzić obornik, bo Vigo zrobił mało pachnące pierwsze wrażenie: Pobiegł i się wytarzał... Trzeba też wymienić posłanie, bo jest za małe - Tu Igor, gdyż tak sie teraz wabi - stratny nie będzie. Na razie ma do spania skórę przyjemnie włochatą i ciekawie pachąncą.
Igor ma także koleżankę - starszą juz sunię podobnego co on rozmiaru. Może dziewczyna troszke go utemperuje. :)

Psiak odnalazł się w domu, w ogóle nie czuł potrzeby powrotu do ogródka. Próbuje sięgac na stół, ale chyba szybko zostanie tego oduczony.
Nie wiem co jeszcze.

Pani jest bardzo życzliwa, zasypywała nas pytaniami, widać, ze chce dla Niego dobrze.
Obiecałam, że w razie problemów wychowawczych pojadę pomóc. Ale nie przewiduję, by takie były. Vigo jest cudownie uległy, zna niekóre komendy.
Jest szansa, że wreszcie znalazł właściwe miejsce na świecie.

Mimo to poczekajmy jeszcze ze świętowaniem.

Posted

No i stało się.
Vigo ma nowy domek.
......
Mimo to poczekajmy jeszcze ze świętowaniem.

No to Igorku vel Vigo wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :)

A zdjątka zrobiły ?