Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ajw - jeszcze Ci nie podziekowalam za ogloszenia ! ale gapa ze mnie . . .

wiec-bardzo bardzo DZIEKUJE rowniez w imieniu psiaka !

i zero telefonow??? ehh . . :(

Posted

napisałam sms-a do Angeliki, z prośba aby podala dokladna cene za dobe i jakby mogla-nowe zdjecia z hoteliku . . .
nie wie ktoś ile Vigo waży ? chodzi mi o jego wielkosc bo zdjecia roznie pokazuja.

Posted

Poszła moja deklaracja za styczeń :)

Ja również chciałabym poznać więcej szczegółów na temat tego, w jakich warunkach przebywa Vigo i jak się sprawuje.
Jaki ma charakter?

Posted

rutta napisał(a):
Poszła moja deklaracja za styczeń :)

Ja również chciałabym poznać więcej szczegółów na temat tego, w jakich warunkach przebywa Vigo i jak się sprawuje.
Jaki ma charakter?

poprosiłam Angelikę o nowe zdjecia, dostałam te co wrzuciłam i kilka innych, ale nie z hoteliku-nie wiemy jak wygląda jego miejsce
i doba w hoteliku kosztuje 12 zł
nie chcę być złośliwa ale jak dla mnie chyba za dużo jak na takiego psa, mam jedno zdjęcie na którym widać jakiej wielkości jest Vigo . . .zaraz wrzucę. On jest średniej wielkości.
za 400 zł przyjmują już spore psy w innych hotelach . .
Jesli sie zgadzaćie, moge popytać inne miejsca, może coś sie znajdzie chociaz za niewiele ponad 300zl. . ale tanie hotele sa przepelnione :(

Posted

Doda_ napisał(a):
poprosiłam Angelikę o nowe zdjecia, dostałam te co wrzuciłam i kilka innych, ale nie z hoteliku-nie wiemy jak wygląda jego miejsce
i doba w hoteliku kosztuje 12 zł
nie chcę być złośliwa ale jak dla mnie chyba za dużo jak na takiego psa, mam jedno zdjęcie na którym widać jakiej wielkości jest Vigo . . .zaraz wrzucę. On jest średniej wielkości.
za 400 zł przyjmują już spore psy w innych hotelach . .
Jesli sie zgadzaćie, moge popytać inne miejsca, może coś sie znajdzie chociaz za niewiele ponad 300zl. . ale tanie hotele sa przepelnione :(

Biorąc pod uwagę fakt, że żyjemy w czasach gospodarki wolnorynkowej, uważam, że to nawet wskazane zrobić rozeznanie w tej kwestii :)
Idealną sytuacją byłoby, gdyby Vigo mógł być w miejscu, do którego któraś ciotka mogłaby podjechać w odwiedziny.
Doda_, spytaj Lilutosi i ZuziaM - oba hoteliki są sprawdzone. Wieści są przekazywane na bieżąco, na forum również.
Lokalizacja to Dolny Śląsk - mój region ;)

Posted

PelasiaLala napisał(a):
rzeczywiście sliczny jest Viguś...
czy moja wpłata doszła?

Kochana, Angelika raz w tygodniu przesyla potwierdzenia, wiec czekam ;) bede tu pisala i aktualizowala pierwsza strone , dziekuje !

rutta napisał(a):
Biorąc pod uwagę fakt, że żyjemy w czasach gospodarki wolnorynkowej, uważam, że to nawet wskazane zrobić rozeznanie w tej kwestii :)
Idealną sytuacją byłoby, gdyby Vigo mógł być w miejscu, do którego któraś ciotka mogłaby podjechać w odwiedziny.
Doda_, spytaj Lilutosi i ZuziaM - oba hoteliki są sprawdzone. Wieści są przekazywane na bieżąco, na forum również.
Lokalizacja to Dolny Śląsk - mój region ;)

Masz rację
Ok, dowiem sie co do ceny u Lilutosi i Zuzi, dziekuje :)

Posted

Kochani, dostalam maila

Doszly nowe wplaty:
17.01.2014 PELASIALALA 10 zł
20.01.2014 Alla Chrzanowska bazarek 15 zł (cegielki)
20.01.2014 ASTRA126 10 zł
20.01.2014 milagros19853201 6 zł (bazarek cegielki)
20.01.2014 Doda_ bazarek 10 zł (cegielki)
20.01.2014 cisowianka bazarek 15 zł (cegielki)
21.01.2014 RUTTA styczeń 10 zł

WYDATKI
01.01.2014 odpchlenie 15 zł
01.01.2014 hotel grudzień 10 x 12 zł = 120 zł
03.01.2014 dojazd do weta 10 zł
03.01.2014 szczepienie wścieklizna 20 zł

na pierwszej stronie wszystko zaktualizowalam
psiak ma obecnie saldo 161 zl

wszystkim bardzo dziekuje!

Posted

Kochani . . .. wysłałam smsa do angeliki z zapytaniem, czy Vigo śpi w domu czy w kojcu, poczekajmy na odpowiedź.
Bo jeśli w kojcu, to u Lilutosi mielibyśmy troszke taniej.
A w tej samej cenie co teraz to u lilutosi spałby w domu.
I to jest zaufana osoba, z informacjami NAPEWNO nie byloby tak ciezko jak teraz . . . . .
nie wiem KTO ma zdecydowac, czy psa przenieść.
Ja jako prowadzaca rozliczenie czy ktoś inny ?

Posted

Kochani !!

Co myslicie o tym aby wyciagnac ta sunie z tczewa ze strony 7 , jakby sie dogadala z Vigo to poszlaby razem z nim do kojca (po sterylce oczywiscie) koszt bylby tanszy - rozmawialam z lilutosi. Co o tym myslicie, bo ja jestem za.

Posted

Doda_ napisał(a):
Kochani !!

Co myslicie o tym aby wyciagnac ta sunie z tczewa ze strony 7 , jakby sie dogadala z Vigo to poszlaby razem z nim do kojca (po sterylce oczywiscie) koszt bylby tanszy - rozmawialam z lilutosi. Co o tym myslicie, bo ja jestem za.

Dla Kulki tylko domowy DT wchodzilby w gre.

Posted

Doda_ napisał(a):
Kochani . . .. wysłałam smsa do angeliki z zapytaniem, czy Vigo śpi w domu czy w kojcu, poczekajmy na odpowiedź.
Bo jeśli w kojcu, to u Lilutosi mielibyśmy troszke taniej.
A w tej samej cenie co teraz to u lilutosi spałby w domu.
I to jest zaufana osoba, z informacjami NAPEWNO nie byloby tak ciezko jak teraz . . . . .
nie wiem KTO ma zdecydowac, czy psa przenieść.
Ja jako prowadzaca rozliczenie czy ktoś inny ?

jesli spałby domu to chyba lepiej dla niego