salibinka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Od sasiada z mordowni - Senka - 10zł stałej dla Vigo. Quote
barb Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Kyioshi napisała, ze wyslala do Tiel numery telefonów osób zainteresowanych pieskiem podobnym do Oskara. Quote
Doda_ Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 salibinka napisał(a):Od sasiada z mordowni - Senka - 10zł stałej dla Vigo. dziekujemy ogromnie !!!! pozostalym rowniez dziekuje !!!! Quote
Till Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 (edited) Doda_ napisał(a):w hoteliku u angeliki , a jaki koszt utrzymania nie wiem, Till odpowie . .. wysłałam zapytanie . . .tylko nie wiem czy PW poszło, bo dogo bardzo mi zacina teraz . . . podniosę, prosimy o grosiki ! pierwszy post edytowałam. negocjuję koszt utrzymania Vigo i czekam na ostateczna decyzję, jak tylko będę ją mieć to oczywiście napiszę barb napisał(a):Kyioshi napisała, ze wyslala do Tiel numery telefonów osób zainteresowanych pieskiem podobnym do Oskara. dostałam numery, właśnie dzwoniłam, pani z Krakowa narazie nie odbiera, a pan z pod granicy ukraińskiej odebrał i mocno podbił mi ciśnienie:)pan chce psa tylko i wyłącznie na zewnątrz, mają już jednego w kojcu na innej działce, na swojej jamnika szorstkowłosego też na zewnątrz, tylko na noc brany jest do domu, chce psa w typie właśnie takiego jamnika bo.....jest myśliwym!!!:oops:i chce go szkolić do zabijania wiec szybko podziękowałam. KRETYN Edited January 31, 2014 by Szamanka Quote
barb Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Till napisał(a):dostałam numery, właśnie dzwoniłam, pani z Krakowa narazie nie odbiera, a pan z pod granicy ukraińskiej odebrał i mocno podbił mi ciśnienie:)pan chce psa tylko i wyłącznie na zewnątrz, mają już jednego w kojcu na innej działce, na swojej jamnika szorstkowłosego też na zewnątrz, tylko na noc brany jest do domu, chce psa w typie właśnie takiego jamnika bo.....jest myśliwym!!!:oops:i chce go szkolić do zabijania wiec szybko podziękowałam. KRETYN Przykro czytać. Spod granicy ukraińskiej to konkretnie skad ? Mozna wiedzieć ? Mam nadzieję, że Pani z Krakowa będzie sensowniejsza od tego Pana. Quote
Doda_ Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Till napisał(a):dostałam numery, właśnie dzwoniłam, pani z Krakowa narazie nie odbiera, a pan z pod granicy ukraińskiej odebrał i mocno podbił mi ciśnienie:)pan chce psa tylko i wyłącznie na zewnątrz, mają już jednego w kojcu na innej działce, na swojej jamnika szorstkowłosego też na zewnątrz, tylko na noc brany jest do domu, chce psa w typie właśnie takiego jamnika bo.....jest myśliwym!!!:oops:i chce go szkolić do zabijania wiec szybko podziękowałam. KRETYN jak wiesz coś wiecej o tym Panu to napisz, musimy ostrzec inne dziewczyny . . . Quote
barb Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 barb napisał(a):Przykro czytać. Spod granicy ukraińskiej to konkretnie skad ? Mozna wiedzieć ? Mam nadzieję, że Pani z Krakowa będzie sensowniejsza od tego Pana. Doda_ napisał(a):jak wiesz coś wiecej o tym Panu to napisz, musimy ostrzec inne dziewczyny . . . Masz rację Doda. Quote
Till Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 (edited) Doda_ napisał(a):jak wiesz coś wiecej o tym Panu to napisz, musimy ostrzec inne dziewczyny . . . telefon dostałam od kiyoshi,ona może coś wie o nim więcej bo chciał od nich Oskara, ale może też wiedzieć niewiele. Mi powiedział, ze nie jest z pod Warszawy tak jak myślała kiyoshi, ale z pod granicy z Ukrainą. Tylko tyle wiem. Podaję numer do niego więc na taki uważajcie 600 696 ... Edited January 8, 2014 by Till Quote
barb Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Till napisał(a):telefon dostałam od kiyoshi,ona może coś wie o nim więcej bo chciał od nich Oskara, ale może też wiedzieć niewiele. Mi powiedział, ze nie jest z pod Warszawy tak jak myślała kiyoshi, ale z pod granicy z Ukrainą. Tylko tyle wiem. Podaję numer do niego więc na taki uważajcie 600 696 445 Till może nie pisz calego numeru ? Może wystarczy sześć pierwszych cyfr ? I moze ostrzec Cioteczki od jamników ? Till, czy nadal ogłaszać Diego ? Quote
Doda_ Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Kochani, może spytajmy ocelot czy ma wolne miejsca? 150 zł , z karmą . Wygląda to tak,że jeden boks 300 zł i są w nim 2 pieski. Więc na pół się dzielą. . Nadal nie wiem ile kosztuje obecny hotelik Viga. Quote
ASTRA 126 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Mogę dać 10,00 zł stałej deklaracji dla Vigo, jeśli to mu pomoże. Poproszę o nr konta. Quote
Doda_ Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 ASTRA 126- baaardzo dziekujemy! :) Z wpłaceniem poczekajmy , ok ? Till - czekam na odpowiedź ile kosztuje hotelik psa i jakie jest jego saldo. Rozumiem, że ja mam zająć się rozliczeniem ? Na wątku olkuskim madziakato pisała o jakiejś osobie, że oferowała pomoc dla Viga, czy to aktualne? Quote
barb Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Doda_ napisał(a):Kochani, może spytajmy ocelot czy ma wolne miejsca? 150 zł , z karmą . Wygląda to tak,że jeden boks 300 zł i są w nim 2 pieski. Więc na pół się dzielą. . Nadal nie wiem ile kosztuje obecny hotelik Viga. A gdzie jest teraz Vigo ? Quote
ASTRA 126 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Jak będziecie zbierać kasę na Vigo, to proszę o przypomnienie na PW. Quote
Doda_ Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 barb - w hoteliku u angeliki, kolo Miechowa astra - tak przypomne, dziekuje bardzo ;) Quote
salibinka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Czy nadal ma problem z kręceniem się w kółko? Quote
Doda_ Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 salibinka napisał(a):Czy nadal ma problem z kręceniem się w kółko? o kim mowa? Quote
obiezyswiat75 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 jak już będziecie wiedziały co z hotelikiem, to dajcie znać, cosik stałej dorzucę Quote
salibinka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Doda_ napisał(a):o kim mowa? O Vigo. Pisano, że miał z tym problem, dlatego pytam. Kręcił się podobno w Olkuszu bez przerwy - problem neurologiczny, czy inny, czy stres i minęło po zabraniu? Quote
Sabina02 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Jestem i ja, deklaruje 15 zl stalej. Narazie nie dam rady wiecej. :( Czy maly ma wydarzenie na FB? Tam latwiej o deklaracje, bo tu juz wiekszosc dogomaniakow ma ich pelno. Quote
barb Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ciekawe czy Till dzwoniła jeszcze do Krakowa ? Quote
Nadziejka Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Zagladam do Vigunia :calus: Till-jak z tym kreceniem w koleczko? Quote
Doda_ Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 obiezyswiat75 napisał(a):jak już będziecie wiedziały co z hotelikiem, to dajcie znać, cosik stałej dorzucę Sabina02 napisał(a):Jestem i ja, deklaruje 15 zl stalej. Narazie nie dam rady wiecej. :( Czy maly ma wydarzenie na FB? Tam latwiej o deklaracje, bo tu juz wiekszosc dogomaniakow ma ich pelno. dziekujemy baaardzo jestescie kochane :multi::multi::multi: Co do wydarzenia na FB - nie mam pojęcia czy ma ehh . . .a Ty robisz wydarzenie? Jeśli tak, to Viga wrzuć . . salibinka napisał(a):O Vigo. Pisano, że miał z tym problem, dlatego pytam. Kręcił się podobno w Olkuszu bez przerwy - problem neurologiczny, czy inny, czy stres i minęło po zabraniu? Kurczę, nic o tym nie wiedziałam. . . Till-bardzo proszę o numer do Angeliki, musimy mieć bezpośredni kontakt do niej.... Mieć informacje na bieząco o piesku . . Quote
Till Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 (edited) barb napisał(a):Till może nie pisz calego numeru ? Może wystarczy sześć pierwszych cyfr ? I moze ostrzec Cioteczki od jamników ? Till, czy nadal ogłaszać Diego ? nie rób już Diego ogłoszeń, zostaje u mnie dożywotnio, dzięki barb napisał(a):Ciekawe czy Till dzwoniła jeszcze do Krakowa ? Pani już wybrała pieska z świętokrzyskiego, ma do niej przyjechać salibinka napisał(a):Czy nadal ma problem z kręceniem się w kółko? Vigo nie ma już problemów z kręceniem się w kółko, to energiczny piesek, ale zrównoważony Doda_ napisał(a):ASTRA 126- baaardzo dziekujemy! :) Z wpłaceniem poczekajmy , ok ? Till - czekam na odpowiedź ile kosztuje hotelik psa i jakie jest jego saldo. Rozumiem, że ja mam zająć się rozliczeniem ? Na wątku olkuskim madziakato pisała o jakiejś osobie, że oferowała pomoc dla Viga, czy to aktualne? Mail z hoteliku z rozliczeniem: "WYDATKI Vigo 01.01.2014 odpchlenie 15 zł 01.01.2014 hotel grudzień 10 x 12 zł = 120 zł 03.01.2014 dojazd do weta 10 zł 03.01.2014 szczepienie wścieklizna 20 zł jak trzeba to mogę wystawić rachunek w załączniku potwierdzenie zapłacenia za wściekliznę wet jeszcze nie ma kasy fiskalnej więc nie dał mi paragonu, ale jak trzeba to może wystawić fakturę" suma 165 zł będzie przelana do Angeliki z pieniędzy, które pozostały po wyadoptowanym psie. Pieniądze potrzebne są na hotelik od stycznia, płacone na koniec miesiąca. Jeśli chodzi o osobę, która chciała w jakiś sposób pomóc Vigo to nie mam żadnych informacji. Numer do Angeliki prześlę Ci na PW. W związku z tym, ze widzę jakąś nutę pretensji za każdym razem jak ktoś zadaje pytanie i nie otrzymuje odrazu żądanej odpowiedzi to CHCĘ PODKREŚLIĆ, ŻE NIE MAM WBUDOWANEGO INTERNETU W SWOJE CIAŁO I NIE SIEDZĘ NA DOGOMANII 24H. Mam pod opięką psy, koty, dużo różnych innych obowiązków, pracę i prawdopodobnie rozpocznę drugą bo ciężko mi utrzymać siebie i zwierzęta. W ciągu tygodnia pracuje poza domem i mam problem z dostępem do internetu. Zaraz Doda dostanie numer do hoteliku i będzie mogła na bieżąco przekazywać informację Doda_ napisał(a):Kochani, może spytajmy ocelot czy ma wolne miejsca? 150 zł , z karmą . Wygląda to tak,że jeden boks 300 zł i są w nim 2 pieski. Więc na pół się dzielą. . Nadal nie wiem ile kosztuje obecny hotelik Viga. jeśli jest to hotelik godny zaufania i są dobre warunki to myślę, że Vigo mógłby być tam przeniesiony. Chciałabym wiedzieć gdzie mieści się hotelik, czy pies miałby spacery i byłby uczony podstawowych rzeczy Edited January 31, 2014 by Szamanka Quote
salibinka Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Dobrze, że problem minął :) Bardzo proszę o przesłanie mi na maila zdjęcia Vigo w większej niż forumowa rozdzielczości: psywpotrzebie@gmail.com Quote
Recommended Posts