Arlene Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Tak, tak, rodzice bywają problemem dla "zwierzomaniaków" :shake: Apropos podrapań, zadrapań, drapnięć i innych niedogodności związanych z pazurkami - przerobiłam je w wersji króliczej i nic ani nikt już mnie chyba bardziej nie podrapie :diabloti: Quote
syla00 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 A co ja miałam ze swoją mamą...kot bleee, w domu absolunie nie!!! Rok temu dwa dni przez wyjazdem mamy na urlop przyniosłam małe, czarne i wystraszone kociaątko (oczywiście mówiąc, że bezdomne i będę domu szukać;)). Mama codziennie smsy przysyłała z pytaniem czy kot ma już dom. Ja,że TAk...tylko bez informacji że u nas:evil_lol: Dziś moja mama zakochana w Filipie po uszy, kot śpi z nią a ona na wszystko mu pozwala - ta co kotów nie lubi. A z tego małego brzydactwa wyrósł taki kocur: a tak sobie śpie: Quote
wandul 66 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 ale z Filipa zrobił sie piejny kocur!!!! SLICZNOTA!!!! Quote
syla00 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 wandul 66 napisał(a):ale z Filipa zrobił sie piejny kocur!!!! SLICZNOTA!!!! a ja myślałam, że piękny...ale piejny też może być Quote
Arlene Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Piękne kocisko, czarne jak noc, a ja strasznie lubię czarne koty, nie wiedzieć czemu. Chyba mi szczęście przynoszą :lol: Quote
halbina Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 a może natura czarownicy się w Tobie odzywa?... :evil_lol: Quote
syla00 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Psiara&Nusia napisał(a):Piękne kocisko, czarne jak noc, a ja strasznie lubię czarne koty, nie wiedzieć czemu. Chyba mi szczęście przynoszą :lol: czarny to on jest z pewnym wyjątkiem...prawie rudą końcówką ogona - od cyckania Quote
Rawa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hyhy :evil_lol: A kotek z niego bardzo "piejny" :loveu: Quote
wandul 66 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Dianeczka napisał(a):Hyhy :evil_lol: A kotek z niego bardzo "piejny" :loveu: A CO MI TAM , NIECH BĘDZIE PIEJNY:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Arlene Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 halbina napisał(a):a może natura czarownicy się w Tobie odzywa?... :evil_lol: Kto wie :diabloti::lol: Quote
wandul 66 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 wszytkie kicie juz sa w domkach , ale mam nowa dostawę , barzdzo podobną - uczestnicy pielgrzymki z Częstochowy!!! Quote
Recommended Posts