Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tez tak uwazam , tym barzdiej , że nie lubie wyadoptywac zwierzat na przystanku , na dworcu wsiadziecie w autobus 20 lub 169 i dojedziecie do Stolarzowic , to kwestia 20 minut , posiedzimy , poznamy sie , wypijemy kawkę !!! dzisiaj ide na nockę , w piątek i w sobote jestem w domu , mój numer tel 600 942 653

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Wandul, napidsałam Ci niedawno gg w sprawie kociaka - odpisałas może. Jeśli nie to prosze odpisz cos - bo nie wiem co odpisać?
juz odpisałam na ten adres!

Posted

Wandul,przepraszam nie miałam internetu przez 4 dni:angryy::angryy:
Nadal jestem chętna na kicie!Utsalmy tylko date!
Niestety dzisaj nie dam rady, i to jets równoznaczne z brakiem transporterka bo musze go dzisaj wysłać do Kielc:placz:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Niestety dzisaj nie dam rady, i to jets równoznaczne z brakiem transporterka bo musze go dzisaj wysłać do Kielc:placz:
nie ma problemu . Co do transporterka , zawsze możemy wymyślec cos w zastepstwie!

Posted

Anecioreczek napisał(a):
nie ma problemu . Co do transporterka , zawsze możemy wymyślec cos w zastepstwie!:evil_lol:

Posted

jutro przyjadą do mnie 4 slepe maluszki , znalezione na smietniku w Czeladzi , spróbujemy je podstawć TRI , co do Graffi , to byłabym pewna , z nią jeszcze nie próbowałam!!!!

Posted

Anecioreczek napisał(a):
w środe,napewno nie dam również rady:shake:
załapałam sie teraz na prace...
akurat teraz..:shake:

w niedziele 1go lipca będę w Dąbrowie G., tak przed 13stą pod Pałacem Kultury (mam obronę na wsb). Jeśli ktoś dowiezie kicię do mnie w niedzielę rano lub w sobotę (ale niedziela z rana byłoby lapiej bo w sobote nie wiem, o ktorej bede w domu...) to do Dąbrowy mogę ją zabrać a stamtąd do Sosnowca to już blisko.

Posted

myśle, że nawet nie trzeba będzie aż do mnie. Musze odebrać kwiaty z kwiciarni w centrum bytomia, kwieciarnia obok aresztu, na początku wrocławskiej (blisko sądu). Byłabym tam tak ok 12stej. Jeśli będę z TŻtem to moglibysmy podjechać, ale on chyba będzie w szpitalu, zatem tata będzie kierowcą moim. A on wczesniej gdzieśtam jedzie i będziemy do tej dąbrowy na styk. Jeszcze Anecioreczek musi się wypowiedzieć czy tak przed 13stą moze być w Dąbrowie, inaczej mój ojciec będzie paradował z kotem, bo w aucie nie zostawimy ;d;d

Posted

pozostały cztery kotki , pręgusek i biało - bury od Tri , czarna kotka z Dąbrowy Górniczej i kotka buraska bez fotki z gospodarstwa dwa domy dalej ode mnie , przyniesiona przez Olkę ( NIEDŁUGO KOTKA OD NICH BĘDZIE MIAŁA KOLEJNE MŁODE):mad: :mad: :mad: