wandul 66 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 tez tak uwazam , tym barzdiej , że nie lubie wyadoptywac zwierzat na przystanku , na dworcu wsiadziecie w autobus 20 lub 169 i dojedziecie do Stolarzowic , to kwestia 20 minut , posiedzimy , poznamy sie , wypijemy kawkę !!! dzisiaj ide na nockę , w piątek i w sobote jestem w domu , mój numer tel 600 942 653 Quote
wandul 66 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 wszystkie kotki nadal szukaja domkow!!! Quote
Martinee Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Szukam rudego kociaka czy jest jakiś jak tak prosze o fotke i napisac do mnie na gg lub na pw Quote
wandul 66 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 rudego juz nie ma , jest tylko biało - rudy , tzn . ma białe futerko , rude uszy i ogon! Quote
supergoga Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Wandul, napidsałam Ci niedawno gg w sprawie kociaka - odpisałas może. Jeśli nie to prosze odpisz cos - bo nie wiem co odpisać? Quote
wandul 66 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 supergoga napisał(a):Wandul, napidsałam Ci niedawno gg w sprawie kociaka - odpisałas może. Jeśli nie to prosze odpisz cos - bo nie wiem co odpisać?juz odpisałam na ten adres! Quote
wandul 66 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 pani porządnicka poszła dzisiaj do domku w Katowicach Quote
wandul 66 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 i ta dziewczynka - ps . tylko kocia , ludzka to moja osobista córka Quote
wandul 66 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 jest jeszcze kicia buraska , przyniesiona przez moją córke z gospodarstwa!!! WSZYSTKIE KOTKI MAJĄ JUZ ZDROWIUTKIE OCZKA!!! Quote
Anecioreczek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Wandul,przepraszam nie miałam internetu przez 4 dni:angryy::angryy: Nadal jestem chętna na kicie!Utsalmy tylko date! Niestety dzisaj nie dam rady, i to jets równoznaczne z brakiem transporterka bo musze go dzisaj wysłać do Kielc:placz: Quote
wandul 66 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Anecioreczek napisał(a):Wandul,przepraszam nie miałam internetu przez 4 dni:angryy::angryy: Nadal jestem chętna na kicie!Utsalmy tylko date! Niestety dzisaj nie dam rady, i to jets równoznaczne z brakiem transporterka bo musze go dzisaj wysłać do Kielc:placz:nie ma problemu . Co do transporterka , zawsze możemy wymyślec cos w zastepstwie! Quote
wandul 66 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Anecioreczek napisał(a):Wandul,przepraszam nie miałam internetu przez 4 dni:angryy::angryy: Nadal jestem chętna na kicie!Utsalmy tylko date! Niestety dzisaj nie dam rady, i to jets równoznaczne z brakiem transporterka bo musze go dzisaj wysłać do Kielc:placz:nie ma problemu . Co do transporterka , zawsze możemy wymyślec cos w zastepstwie!:evil_lol: Quote
wandul 66 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 jutro przyjadą do mnie 4 slepe maluszki , znalezione na smietniku w Czeladzi , spróbujemy je podstawć TRI , co do Graffi , to byłabym pewna , z nią jeszcze nie próbowałam!!!! Quote
Anecioreczek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 w środe,napewno nie dam również rady:shake: załapałam sie teraz na prace... akurat teraz..:shake: Quote
jo_joanna Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Anecioreczek napisał(a):w środe,napewno nie dam również rady:shake: załapałam sie teraz na prace... akurat teraz..:shake: w niedziele 1go lipca będę w Dąbrowie G., tak przed 13stą pod Pałacem Kultury (mam obronę na wsb). Jeśli ktoś dowiezie kicię do mnie w niedzielę rano lub w sobotę (ale niedziela z rana byłoby lapiej bo w sobote nie wiem, o ktorej bede w domu...) to do Dąbrowy mogę ją zabrać a stamtąd do Sosnowca to już blisko. Quote
wandul 66 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 nie ma problemu , dowioze ją Joasiu !! Quote
jo_joanna Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 myśle, że nawet nie trzeba będzie aż do mnie. Musze odebrać kwiaty z kwiciarni w centrum bytomia, kwieciarnia obok aresztu, na początku wrocławskiej (blisko sądu). Byłabym tam tak ok 12stej. Jeśli będę z TŻtem to moglibysmy podjechać, ale on chyba będzie w szpitalu, zatem tata będzie kierowcą moim. A on wczesniej gdzieśtam jedzie i będziemy do tej dąbrowy na styk. Jeszcze Anecioreczek musi się wypowiedzieć czy tak przed 13stą moze być w Dąbrowie, inaczej mój ojciec będzie paradował z kotem, bo w aucie nie zostawimy ;d;d Quote
wandul 66 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 pozostały cztery kotki , pręgusek i biało - bury od Tri , czarna kotka z Dąbrowy Górniczej i kotka buraska bez fotki z gospodarstwa dwa domy dalej ode mnie , przyniesiona przez Olkę ( NIEDŁUGO KOTKA OD NICH BĘDZIE MIAŁA KOLEJNE MŁODE):mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts