Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anecioreczek']czyli tym samym co my.
kurcze a czwartek?
Zalezy mi na ranku,bo wtedy jestem dostępna,popołudnia odpadają...
No chyba że przez kogoś poda sie malutką.[/quote]w czwartek jestem w domu do 18 00 , potem ide do pracy , nie mam narazie mozliwosci podrzucic kotkow do Katowic , jeżeli jestescie zmotoryzowane , to najlepiej zabrac je ode mnie , ps . czarna kicia od dzisiaj bierze jeszcze tabletki , Gentamycyna w kropelkach nie zawiele na oczka pomogła!

Posted

zrobie mały bilans - rudy z tej fotki mieszka w Przyszowicach i nazywa sie Rudolf , ma kumpla , czarnego kocurka od Graffi - Felusia , biało rudy mieszka w Zabrzu , nazywa sie Puszek , jest u młodych ludzi , którym odszedl staruszek kocurek . Tygrysek nadal szuka domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ta koteczka juz wyszla z kk i tez szuka domku , o ironio , ma nawet ksiązeczke zdrowia , z której wynika , ze jest zaszczepiona , chciano za nia , za wykup extra 50 00 zł

Posted

wandul, ja narazie zostawie Twoje ogloszenia, bo może ktoś bedzie pytał o te kotki, ktore już poszły do domków, a weźmie jakiegoś z tych ktore nadal czekają ;)

Posted

[quote name='halbina']No to tej reszty szukającej domków też foteczki poprosimy...
A ciocia Wandul grilla obiecuje...[/quote]owszem , z kotow :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='wandul 66']w czwartek jestem w domu do 18 00 , potem ide do pracy , nie mam narazie mozliwosci podrzucic kotkow do Katowic , jeżeli jestescie zmotoryzowane , to najlepiej zabrac je ode mnie , ps . czarna kicia od dzisiaj bierze jeszcze tabletki , Gentamycyna w kropelkach nie zawiele na oczka pomogła![/quote]
Biedna Kicia:(
My zmotoryzowani nie jesteśmy:(
czy ktos ewentualnie mógłby nam przywieść panne do Katowic? Im szybciej tym lepiej!

Posted

dziewczyny ale z Sosnowca do Bytomia to daleko nie jest.... Nawet jakiś jeździ autobus bezpośrednio, tyle, że długo. Jeżdżę w weekendy do Dąbrowy z Bytomia i nie jest tragicznie, własnie w weekendy, bo w tygodniu to wiadomo, korki itp
A z Katowic do Bytomia pośpiesznym to ok 30-35 minut, skuuuuuście się ;-)

Posted

supergoga napisał(a):
A jak z koteczką trikolorką. Czy ona bęzie ciachnięta, czy już jest. Nie wiem co pisac w ogłoszeniach.
trikolorka jeszcze karmi stado głodomorow , zostamie wydana po sterylizacji!!

Posted

Anecioreczek napisał(a):
czy ktoś by mógł przywieść Kicie na dworzec?:-(w tygodniu?rano?
nie dam rady rano podrzucic kici na dworzec w Katowicach , jestem albo w pracy , albo po pracy .Najlepiej w tej chwili kontaktować sie ze mna pod komorka , wpadam na kompa w przerwie między czyszczeniem kuwet dla 12 kotow , pracą , gotowaniem obiadu i zajęciami z córką . Myslę , że na spokojnie możecie podjechać do mnie z transporterkiem , a Ty joasiu , daruj sobie podróze w tym upale autobusami , jeszcze zasłabniesz gdzies po drodze - no chyba , że chcesz , żeby Twoje dziecko urodziło sie w autobusie i miało darmowe bilety MPK:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wandul 66 napisał(a):
Myslę , że na spokojnie możecie podjechać do mnie z transporterkiem , a Ty joasiu , daruj sobie podróze w tym upale autobusami , jeszcze zasłabniesz gdzies po drodze - no chyba , że chcesz , żeby Twoje dziecko urodziło sie w autobusie i miało darmowe bilety MPK:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hmmmm, Wandziu to niegłupi pomysł ;-) Pomyśl, teraz płacę prawie stówę za bilet m-czny a tak może jakiś rodzinny darmowy byłby ;-) A kasa mogłaby iść na szczytne cele!!

I tak sobie myślę że dziewczyny skoro już będą na Dworcu w Bytomiu to dojazd do Wandy to nie jest już wielki klopot a kitka czeka.................