wandul 66 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 w srode jestem niestety w pracy od 7 00 rano do 19 00 , oczka zakrapiam Gentamycyną ! Quote
Anecioreczek Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 czyli tym samym co my. kurcze a czwartek? Zalezy mi na ranku,bo wtedy jestem dostępna,popołudnia odpadają... No chyba że przez kogoś poda sie malutką. Quote
Anecioreczek Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ja tam moge nawet kota odebrać przez 7.00:roll: Tyle że w Katowicach... bo do Bytomia tak szybko nie dojade. Quote
wandul 66 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Anecioreczek']czyli tym samym co my. kurcze a czwartek? Zalezy mi na ranku,bo wtedy jestem dostępna,popołudnia odpadają... No chyba że przez kogoś poda sie malutką.[/quote]w czwartek jestem w domu do 18 00 , potem ide do pracy , nie mam narazie mozliwosci podrzucic kotkow do Katowic , jeżeli jestescie zmotoryzowane , to najlepiej zabrac je ode mnie , ps . czarna kicia od dzisiaj bierze jeszcze tabletki , Gentamycyna w kropelkach nie zawiele na oczka pomogła! Quote
wandul 66 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 zrobie mały bilans - rudy z tej fotki mieszka w Przyszowicach i nazywa sie Rudolf , ma kumpla , czarnego kocurka od Graffi - Felusia , biało rudy mieszka w Zabrzu , nazywa sie Puszek , jest u młodych ludzi , którym odszedl staruszek kocurek . Tygrysek nadal szuka domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wandul 66 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 ta koteczka juz wyszla z kk i tez szuka domku , o ironio , ma nawet ksiązeczke zdrowia , z której wynika , ze jest zaszczepiona , chciano za nia , za wykup extra 50 00 zł Quote
wandul 66 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 ja domku szukam - może znalazłem w Sosonowcu;) ;) ;) Quote
Mysia_ Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 wandul, ja narazie zostawie Twoje ogloszenia, bo może ktoś bedzie pytał o te kotki, ktore już poszły do domków, a weźmie jakiegoś z tych ktore nadal czekają ;) Quote
supergoga Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 To ile szuka domu, czy ten ostatni też - bo chciałam zrobić aukcje allegro, własnie robię a tu sie mi cusik zmienia. Najwyżej, będę nanosiła zmiany na bieżąco. Quote
wandul 66 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 mozesz go Gosiu wystawić , jakby co , podobne sa w piwnicy w Obrokach , pewno niedługo do mnie trafią !:cool3: :cool3: :cool3: Quote
wandul 66 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 ta kicia mieszka w Goczałkowicach , nazywa sie Bajka Quote
wandul 66 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 ogolnie domku szuka 6 kociąt - 3 kocurki - tygrysek , biało - rudy i biało - bury , koteczki - tygryska , biało - bura i czarna!!! Quote
halbina Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 No to tej reszty szukającej domków też foteczki poprosimy... A ciocia Wandul grilla obiecuje... Quote
wandul 66 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='halbina']No to tej reszty szukającej domków też foteczki poprosimy... A ciocia Wandul grilla obiecuje...[/quote]owszem , z kotow :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='wandul 66']w czwartek jestem w domu do 18 00 , potem ide do pracy , nie mam narazie mozliwosci podrzucic kotkow do Katowic , jeżeli jestescie zmotoryzowane , to najlepiej zabrac je ode mnie , ps . czarna kicia od dzisiaj bierze jeszcze tabletki , Gentamycyna w kropelkach nie zawiele na oczka pomogła![/quote] Biedna Kicia:( My zmotoryzowani nie jesteśmy:( czy ktos ewentualnie mógłby nam przywieść panne do Katowic? Im szybciej tym lepiej! Quote
jo_joanna Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 dziewczyny ale z Sosnowca do Bytomia to daleko nie jest.... Nawet jakiś jeździ autobus bezpośrednio, tyle, że długo. Jeżdżę w weekendy do Dąbrowy z Bytomia i nie jest tragicznie, własnie w weekendy, bo w tygodniu to wiadomo, korki itp A z Katowic do Bytomia pośpiesznym to ok 30-35 minut, skuuuuuście się ;-) Quote
Anecioreczek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ja wiem kochana,ale musiałby ktoś stać na dworcu żeby mi podac małą do Bytomia jeździ mi tylko 91 ;) to już zalezne jest od Wandul kiedy ma czas,ja mam tylko ranki.:shake: Quote
jo_joanna Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 stać z kicią to ja bym mogła ;-), gorzej z podwiezieniem jej na ten dworzec...... obecnie nie mam takiej możliwości, niestety:( Quote
Anecioreczek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 czy ktoś by mógł przywieść Kicie na dworzec?:-(w tygodniu?rano? Quote
supergoga Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 A jak z koteczką trikolorką. Czy ona bęzie ciachnięta, czy już jest. Nie wiem co pisac w ogłoszeniach. Quote
wandul 66 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 supergoga napisał(a):A jak z koteczką trikolorką. Czy ona bęzie ciachnięta, czy już jest. Nie wiem co pisac w ogłoszeniach.trikolorka jeszcze karmi stado głodomorow , zostamie wydana po sterylizacji!! Quote
wandul 66 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Anecioreczek napisał(a):czy ktoś by mógł przywieść Kicie na dworzec?:-(w tygodniu?rano?nie dam rady rano podrzucic kici na dworzec w Katowicach , jestem albo w pracy , albo po pracy .Najlepiej w tej chwili kontaktować sie ze mna pod komorka , wpadam na kompa w przerwie między czyszczeniem kuwet dla 12 kotow , pracą , gotowaniem obiadu i zajęciami z córką . Myslę , że na spokojnie możecie podjechać do mnie z transporterkiem , a Ty joasiu , daruj sobie podróze w tym upale autobusami , jeszcze zasłabniesz gdzies po drodze - no chyba , że chcesz , żeby Twoje dziecko urodziło sie w autobusie i miało darmowe bilety MPK:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo_joanna Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 wandul 66 napisał(a): Myslę , że na spokojnie możecie podjechać do mnie z transporterkiem , a Ty joasiu , daruj sobie podróze w tym upale autobusami , jeszcze zasłabniesz gdzies po drodze - no chyba , że chcesz , żeby Twoje dziecko urodziło sie w autobusie i miało darmowe bilety MPK:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hmmmm, Wandziu to niegłupi pomysł ;-) Pomyśl, teraz płacę prawie stówę za bilet m-czny a tak może jakiś rodzinny darmowy byłby ;-) A kasa mogłaby iść na szczytne cele!! I tak sobie myślę że dziewczyny skoro już będą na Dworcu w Bytomiu to dojazd do Wandy to nie jest już wielki klopot a kitka czeka................. Quote
Recommended Posts