Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkoda, że to tak daleko, zawsze chciałam mieć trzykolorkę, choć mam już dwa kocury kastraty, to dom duży a maluchy są zachwycające, szkoda, bo wzięłabym wszystkie!!!!

Posted

czia napisał(a):
szkoda, że to tak daleko, zawsze chciałam mieć trzykolorkę, choć mam już dwa kocury kastraty, to dom duży a maluchy są zachwycające, szkoda, bo wzięłabym wszystkie!!!!
jedna kotka od Graffi pojechała do Opola a druga do Zgorzelca!!! odległośc nie gra roli!!!!

Posted

tak, odległość nie gra roli ale problemy bywają, a ja już na drugi koniec Polski na razie się nie wybieram.
Poza tym czy kotka akceptuje inne koty, moje kocury kastraty są łagodne i uległe. W domu są też trzy psy. Czy kotka jest typowo domowa, czy wychodząca? Czy jest wysterylizowana? O kociaki nie pytam, bo wiadomo, że do wychowania i każde, dobre warunki są odpowiednie.

Posted

Kotka nie jest jeszcze wysterylizowana , narazie karmi maluszki , zaraz potem bedzie ciachnięta. Co do relacji z psami i kotami , wszystko do sprawdzenia - mam tego w domu pod dostatkiem:evil_lol:

Posted

[quote name='Anecioreczek']Asiu czyzbyś miała ochote na dokocenie?:diabloti:
Czarna kicia:loveu: Marzenie:loveu:[/quote]
Hej!

Mam..i wlasnie na takiego bialo-rudego...:roll:

Posted

jeżeli mowicie powaznie , będe dostepna pod wieczor , dopołudnia muszę pozalatwiac u formici podpisy w sprawie fundacji SZARA PRZYSTAN , obie kicie jeszcze maja kropelki do oczu , bo ciągle jeszcze nie sa całkiem oki , jezeli chcecie , zapraszam , co do psów , test nie był wykonywany , ale to małe szkraby , nie powinno byc problemu . Najlepiej dzwoncie 600 942 653

Posted

Teraz przeczytałam co z psami ;)
mi apsuje jednak środa Rano...popołudniu nie wchodzi w gre..
jutro nie dam rady pojechac bo mam spotkanie rodzinne:shake:
I anjalepoiej jakby ktoś przywiozł małą do Katowic,tamn bym podpisała umowe..jakie krople mają ? ja mam w domu również kropelki i jeszcze zakrapiam Mojej małej Kici My mamy krople:Gentamicin 0,3%