bela51 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Przesliczna brunetka ! Nie moge sie na nią napatrzyc:loveu: Quote
wolf122 Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Śliczna i słodka przytulanka :loveu: Przydalby się swój człowiek :lol:;) i komfortowy Domek:cool3: Quote
wolf122 Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Post pod postem ale co tam -żeby nie zapeszyć nic nie napiszę ale Wiecie :cool3: coś się szykuje .....:loveu: Byle do weekendu uffffff-stres będzie:loveu: Quote
egradska Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Wolfie, trzymamy kciuki, z calych sil:) Quote
Cantadorra Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Ja cichaczem też, żeby było jak najlepiej....... Quote
wolf122 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Kazunia już.............. Mam nadzieję,że będzie ok:placz: Dziękuję Anetko za WSZYSTKO :buzi: Dziękuję jeszcze raz Ekipie ,ktora pomaga w wiadomym temacie .Dziękuję za kciuki Wszystkim i za pomoc niezastąpionej Skarpecie Owczarkowej,DONnce,Ewie (łatka na spodnie) :jumpie: oraz Betce,ktora nas odwiedziła i wspomogła lekami i innymi podarunkami:bluepaw: Beatko dziękuję :buzi: Chcialbym się cieszyć ale na razie nie potrafię.Jestem po telefonie,kolejnym.Sunia smutna ale daje radę.Takich warunkow ,smakołyków ,pieszczot,ciepełka ja suni nie móglbym zapewnić,choćby ze względu na moje miśki,ktore strzegą swoich praw do pierwszeństwa...Dziękuję jeszcze raz i mam nadzieję,że to Happy End :bluepaw: Quote
bela51 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Ojej, a to daleko od Ciebie ? Będziesz mógł sprawdzic osobiscie czy wszystko ok ? Zawsze boje sie tych nowych domów... Quote
betka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 (edited) To czekamy na nowe, dobre wieści :). Widziałam - Kaza po kilku dniach pobytu była już "Wolfowa" i dawała mi do zrozumienia (taktownie co prawda ;)), że TO jest mój Pan (a ty odp.. się ze smaczkami, nie przekupisz mnie). Teraz nareszcie ma kogoś tylko dla siebie, cieszmy się :loveu:. W razie niepowodzenia - cóż, wróci do "swego Wolfa" ;). Ale na razie bądźmy dobrej myśli! Edited January 17, 2014 by betka Quote
wolf122 Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 Dziękuję za dobre słowa :loveu: U dziewczynki wszystko ok :loveu: Ciepło,smakołyki i najważniejsze -swój człowiek 24 h/dobę :loveu: Quote
wolf122 Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 Kazunia a teraz już Aza ma się doskonale :multi::loveu: Zadomowiła się ,jest bardzo posłuszna i trzyma czystość.Śpi w łóżku z Opiekunką,która jest nią zachwycona :Dog_run::bluepaw: Quote
wolf122 Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Opiekunka Kazy/Azy jest nieinternetowa ;),zdjęć ma sporo ale jest starszą osobą i musi jechać je wywołać (tradycyjne zdjęcia).Talże jak będę coś miał,może poprzez naszą Anett,to zamieszczę :loveu: Quote
betka Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Bardzo się cieszę, że tak szybko zmieniło się życie na lepsze, i to zarówno Kazy jak i jej Pani :). Wolf i cała ekipa zaangażowana w sprawę - uszczęśliwiliście 2 istoty :) Quote
wolf122 Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Dzisiaj byliśmy z Anett na wizycie PA u Kazuni.Sunia ma się znakomicie.Jest nawet troszkę za okrągła :) Ma doskonałą opiekę,żyje pełnią życia :) Dziękuję Wszystkim ,ktorzy się do tego przyczynili.Po koszmarze Wojt. to RAJ na Ziemi !!! Pozdrawiamy :) ">http:// Przepraszam za jakośc oraz rozmiar ;) Dziękuję Aneta,że znalazłaś chwilę czasu na wizytę PA :) Quote
madziakato Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Super:-) Wolf, kolejne uratowane przez Was życie... Łza się a oku kręci <3 Quote
Recommended Posts