Scheila Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 26 grudnia złapano w Łodzi młodego, czarnego psa z charakterystycznym fioletowym językiem. To roczny psiak. Był zadbany, więc prawdopodobnie się zgubił. Może przestraszył się petard. Jest totalnie przerażony. Podczas badania...zemdlał. Nasza fundacja zajmuje się chowkami , więc zawiadomiono nas o nim ze względu na fioletowy języczek. Może ktoś go szuka ? My udostępniamy jego fotki na fb ale to za mało. Nie wiem co jeszcze możemy zrobić, gdzie dać ogłoszenia dla osób nie korzystających z neta. Quote
Scheila Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Przepraszam, że piszę pod własnym postem ale juz kilka razy próbowałam wklejać fotki i mnie wylogowywało z forum. Może teraz będzie ok. Uploaded with ImageShack.us Quote
muka1 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Może dział ogłoszeń "znaleziono".... w lokalnej prasie ? Jaki jest to koszt ?? To młody przerażony psiak może nie dać sobie rady w boksie ogólnym. Za m-c to pewnie nikt go nie pozna jeżeli przeżyje.Pytanie do wolontariuszy : czy da się ustalić dla dobra psa gdzie był schwytany ?? Też myślę , że mogły go przestraszyć peterdy. Quote
Scheila Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Czy zagląda tu ktoś z Łodzi ? Pomóżcie nam proszę Quote
muka1 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 BARDZO prosimy o pomoc dla czarnuszka ! Oby nie przepadł w morzu nieszczęść .Pomóżcie nam łodzianie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz: Quote
Scheila Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Dziwi mnie tylko, że nie ma absolutnie żadnej wzmianki o psie na stronie schroniska. On tam jest już prawie 2 tygodnie! Quote
muka1 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 To gorzej być nie może !!!!! Jeżęli właściciele byli w schronie osobiście to psa nie widzieli. Na kwarantanny nie wpuszczają .W opisach psów przywiezionych w dniu ....pewnie go niema. Zdjęć też nie.Niektóre schroniska są , żeby.....być....i tyle ! Quote
bec63 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 pomóżmy czarnuszkowi znaleźć jego dom :placz: on za nim bardzo teskni co widac po oczach, bidulek :( dałam ogłosznie na Łódzkiej tablicy, ale nadal cisza :placz: Quote
muka1 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 A może jeszcze ogłoszenie na gumtree ?? Gdyby jakiś łodzianin zechciał nam pomóc ?? Czy naprawdę nie da się nic zrobić ? Quote
muka1 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 A mnie ręce opadają z bezradności . Czy nikt nie widzi tego ogłoszenia ????:placz: Quote
Recommended Posts