Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W nocy szly chyba zabki bo miala 37,6 a rozpalona jakby wiecej wiec pojechalam do apteki calodobowej. Dzisiaj do lekarza ma wszelki wypadekzebybosluchala ale zdrowa jest :) dala Wit C i tyle.

U psa ok, leży. Ostatnio zamiast ladnie sie przywitać to dostal wpierdziel od psa. Rico chcial powąchać duosko a tamten naskoczyl. Szkoda, bo widzę ze znowu jezy sie na byle psa za siatka

Posted

Dobry dobry :D

Mam troche zdjęc, nawet je dodam :D Nie chce mi sie obrabiać. Leń sobotni. Wczoraj wyszorowałam kuchenke gazowa, przedpokój, łazienkę- ile ja kosmetyków mam to ojej. znaczy miałam bo juz polowe wywaliłam ale nie sadziłam ze JA tyle tego mam, bo zawsze uwazałam takie rzeczy za zbedne :D aco ja znalazłam to głowa mała :D wiec na swieta juz te najgorsze posprzatane. Okna tez umyłam, dzisiaj firanki tylko wypiore. I moze uszyje małą firaneczkę.

Juz wiem....

1493327_WP_20141218_024.jpg

Po co jest pies jak się ma dziecko 

1493328_WP_20141218_025.jpg

1493325_WP_20141218_013.jpg

Zaraz oberwe klockiem, zaraz oberwe klockiem, o mamoooo

1493326_WP_20141218_018.jpg

1493324_WP_20141215_011.jpg

Dostałam naszyjnik-gryzak na urodziny, świetna sprawa :D Hanka memła a ja mam pierdołkę na szyję :)

Posted

Przypomniało mi się od razu jak byliśmy u mamy na kawie i Marysi spadło ciacho na podłogę , trzeba było to podnieść a Sebek wtedy powiedział do Marysi " ale masz lipe , jak by babcia miala pieska to nie trzeba było by podnosić jedzenia z podłogi " Marysia patrzyła na Sebka jak na ufoludka , chyba nie zrozumiała aluzji :D

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/201/1493326_WP_20141218_018.jpg hahahahaha dobre :D

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/201/1493324_WP_20141215_011.jpg fajny taki naszyjnik ;)

Co do kosmetyków to mi sie z szafi wysypują kosmetyki z avon-u , kupuje je bo fajne a pozniej leżą :D
płyn do kąpieli kupiłam , śliczny konwaliowy , już z rok stoi w szafce nie tknięty :D