Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nieprędko:( nadal biegunka ale juz mniej. I cala rodzina się zarazila, okropny wirus. Ciotka i kuzyn byli to tez rzygaja i biegunka, babcia tez.

Hanka kroplówki dostaje, mocz ok, krew dwa razy dziennie badsna gazometrię robią, kupka poszla do badania. Ogólnie humorek ma, bawi się, pije wodę bo ma nowy kubek niekapek i szpanuje:)

Posted

Wczoraj gazometrię wieczorem miala dobra i obylo soe bez kroplówki, za to w południe dostala tala co 3h kapala... Masakra. Zobaczymy jak dzisiaj, zaraz do nich jadę, jeszcze zakupy tylko

Posted

No to dyplom... Kroplowka jedna juz zeszła zaraz jadę do domu psa wyprowadzix. Biedny Rico, smutny chodzi, zali sie tacie mojemu i rano jak wychodzę to zabija mnie wzrokiem. No ale przeżyje jak go trochę zaniedbany, chyba? Co?

Posted

Przeżyje, ale tak go wycackałaś, że co to będzie jak wrócisz do pracy ? :D

Rico smutny bo tęskni za Hanią i jej śmiechem, jak już będziecie wszyscy razem w domu to będzie apogeum szczęścia :jumpie:

Posted

Wczoraj go zapytałam gdzie Hania to szukam po pokoju i piszczal :( a dzisiaj spal w jej lozeczku u rodzicow bo ma takie "dorosle" z podwyższonym zabezpieczeniem ivtam wskoczyl. Nie wiem czy z tęsknoty czy z wygody tylko :D
Hanka dostala lekkiej temperatury ale humor ma tyle ze więcej spi troche :)

Posted

Lepiej, nie miala kroplówki rano i wczoraj ale noc przeokropna, spala tylko u mnie, przytulona... Spalam noze z 3h.

Wzielam psa na spacery, witam sie ladnie z dwoma psami, do jednego nawet podbiegl ochoczo tupajac przednimi lapkami :D jestem z siebie taka dumna ze umiem sie wyluzować, poluznic smycz i patrzeć jak wacha psom dupy i fąfle bez spiny :D

Posted

To dobrze że już lepiej i u dzidzi i u psa ;)

A ja spałam jak zabita pół nocy bo dzidź się zmęczyła wczoraj i nawet się nie wierciła zbytnio, wstała dopiero na jedzenie nad ranem :)

Posted

Wychodzimy do domu !!!! :) kupki nie zrobila od wczoraj juz, lekarz osluchal i stwierdzil ze nie ma sensu jej trzymac :) tylko mleka teraz nie zmieniać w razie czego i po wypis później bo nie ma jeszcze wyników na rorawirusa a bez tego nie wypiszą papierów :) ale wenflon zdjwty, tata pojechał ponlase o czekoladę dla pielęgniarek bo są zajebiste i po kase bo za pokój trzeba zaplacic ;)