Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja nie mam nikogo pod ręką bo najmniejsza śpi, większa się modli od 10 minut nad michą, a największa pilnuje lodówki.

W takim wypadku pozostaje mi się jedynie przywitać -  czeeeść :jumpie:

Posted

Hejka wszystkim :D

Dzisiaj zapłaciłamza chustę kółkowa, jutro ma wysłać :D

Wczoraj bylo wiązanie Kluski na plecach w warunkach ekstremalnym- wc dla matek z dziecmi w Kauflandzie :D Poszło super, zakupy zrobione bez płaczu, lludzie się gapil i pozytywnie odbierali :D

W tym tyg Riculec na szczepienie przeciwko wściekliźnie ma, a my brak funduszy na komplet szczepien i na razie bez wirusówek... eh

[video]https://www.youtube.com/watch?v=P9WfF2Xk4p4&feature=youtu.be[/video]

Macie Riculca :D

I my, bo jaram się tym zdjęciem:

nb362_WP_20140929_002.jpg

( jedyna zdjęcie z ktorego jestem zadowolona, od X czasu  :D )

Posted

Hello ;)

widziałam zdjęcie na Fb , śliczne  :loveu:  ale chyba zapomniałam lajknąć  :megagrin:

sąsiedzi was nie wywalą ? :P za te wyjce :P

a wirusówka nie zając nie ucieknie , jak zrobicie troszke pozniej jak juz bedziecie mieli fundusze to się nie nie stanie ;)

Posted

Ale genialnie gada :D

Ależ urocze te foto :loveu:  super wyglądacie

Posted

Które?:) to dzisiejsze? Nonna fb jest:D

bylismy na szczepieniu. Spoznilam sie do wetki co znam z grupy na fb mam chustujacych bo do 16 dzisiaj miala:( 5min pi czasie przyjechaliśmy. Zla jestem... To juz zajechałam dalej do "naszego" weta, byla pani której jeszcze nie widzielismy, bardzo jej sie Rico podobal, ze taki prawie rasowy ibchartowatu :D pierwsze pytanie " a ubranko na zimę ma?" :D jak zobaczyla jego budowę to stwierdzila ze trzeba bidulka ubierać. A ten bidulek byl tak wetem przerażony, samym miejscem, piszczal i w gabinecie spuszczony ze smyczy siedzial przyklejony do nogi i od pani nawet smaczka w nagrodę nie zjadl :D bidak. Fajne guardy z Trixie widzialam, kto nam da 39zl?!

Guest TyŚka
Posted

I prawidłowo, nie wszyscy mają fejsa i nie wszyscy mają Cię na fejsie :p

O, guardy, nam się przejadły już :D

Posted

Jakaś Marta mnie znalazła, jak Malanowski, tylko partnerów nie potrzebuje :D

No ta wetka chyba gdzies jechała, bo jak jejpisałam ze sie spóźniłam to wyswietliło ze odp z Kątów Wrocławskich ;p wiec moga wyjść. 

Hanka ma dzień gadania, lezy w bujaku i nawija mi juz od 30 min" ału ału ałoololobubuapffffffff"  :loveu:  ale zraz do spania idzie ;)

Posted

Jakaś Marta mnie znalazła, jak Malanowski, tylko partnerów nie potrzebuje :D

No ta wetka chyba gdzies jechała, bo jak jejpisałam ze sie spóźniłam to wyswietliło ze odp z Kątów Wrocławskich ;p wiec moga wyjść. 

Hanka ma dzień gadania, lezy w bujaku i nawija mi juz od 30 min" ału ału ałoololobubuapffffffff"  :loveu:  ale zraz do spania idzie ;)

Ja mam 2 partnerów :p

A jak o pogodę to u mnie ciągle leje :(