łamAga Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Pewnie czyta wątek dla ciężarnych na dogo :evil_lol: buahahhahaaha zapewne tak hehe :megagrin: Quote
Pani Profesor Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 ja mam tylko Patryka, ale proszę: bbi j to tyle :D Quote
*Monia* Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A ja nie mam nikogo pod ręką bo najmniejsza śpi, większa się modli od 10 minut nad michą, a największa pilnuje lodówki. W takim wypadku pozostaje mi się jedynie przywitać - czeeeść :jumpie: Quote
Małgonia Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Hejka wszystkim :D Dzisiaj zapłaciłamza chustę kółkowa, jutro ma wysłać :D Wczoraj bylo wiązanie Kluski na plecach w warunkach ekstremalnym- wc dla matek z dziecmi w Kauflandzie :D Poszło super, zakupy zrobione bez płaczu, lludzie się gapil i pozytywnie odbierali :D W tym tyg Riculec na szczepienie przeciwko wściekliźnie ma, a my brak funduszy na komplet szczepien i na razie bez wirusówek... eh [video]https://www.youtube.com/watch?v=P9WfF2Xk4p4&feature=youtu.be[/video] Macie Riculca :D I my, bo jaram się tym zdjęciem: ( jedyna zdjęcie z ktorego jestem zadowolona, od X czasu :D ) Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Hello ;) widziałam zdjęcie na Fb , śliczne :loveu: ale chyba zapomniałam lajknąć :megagrin: sąsiedzi was nie wywalą ? :P za te wyjce :P a wirusówka nie zając nie ucieknie , jak zrobicie troszke pozniej jak juz bedziecie mieli fundusze to się nie nie stanie ;) Quote
Małgonia Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Nie wywalą "D On wyje tylko na "łut łut łut" i to jak ma cheć :D Quote
Pani Profesor Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 odpaliłam sobie ten filmik z wyjcem i Patryk rozdarł mordę :diabloti: pierwsze lody w znajomości przełamane :diabloti: Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 To na się przywitam i przejrzę wątek ;) Quote
Guest TyŚka Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ale genialnie gada :D Ależ urocze te foto :loveu: super wyglądacie Quote
Małgonia Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Dziekujemy :D ja sama sobie slodze jak nigdy :D mam chwile nieskromnosci, raz na 20 lat sie nalezy. Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Hejka ;) a gdzie to śliczne zdjęcie jakie jest na fb ? :D Quote
Małgonia Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Które?:) to dzisiejsze? Nonna fb jest:D bylismy na szczepieniu. Spoznilam sie do wetki co znam z grupy na fb mam chustujacych bo do 16 dzisiaj miala:( 5min pi czasie przyjechaliśmy. Zla jestem... To juz zajechałam dalej do "naszego" weta, byla pani której jeszcze nie widzielismy, bardzo jej sie Rico podobal, ze taki prawie rasowy ibchartowatu :D pierwsze pytanie " a ubranko na zimę ma?" :D jak zobaczyla jego budowę to stwierdzila ze trzeba bidulka ubierać. A ten bidulek byl tak wetem przerażony, samym miejscem, piszczal i w gabinecie spuszczony ze smyczy siedzial przyklejony do nogi i od pani nawet smaczka w nagrodę nie zjadl :D bidak. Fajne guardy z Trixie widzialam, kto nam da 39zl?! Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 No dzisiejsze z psim całusem :loveu: na fb jest ale tutaj też powinno być :P To chyba tylko u nas jest tak że wet czynny do 19stej a przyjmuje do 21 :D Quote
Guest TyŚka Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 I prawidłowo, nie wszyscy mają fejsa i nie wszyscy mają Cię na fejsie :p O, guardy, nam się przejadły już :D Quote
Małgonia Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Ale ja chętnie Was poprzyjmuje do znajomych :p Quote
marta1624 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Hejka ;) U mnie wet do 18, ale z reguły do 19-20 siedzi, bo operacje. A jak nie to w nagłych wypadkach 20 km dalej jest całodobowa ;) Może poprzyjmujesz, ale kto by cię znalazł :p Quote
Małgonia Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Jakaś Marta mnie znalazła, jak Malanowski, tylko partnerów nie potrzebuje :D No ta wetka chyba gdzies jechała, bo jak jejpisałam ze sie spóźniłam to wyswietliło ze odp z Kątów Wrocławskich ;p wiec moga wyjść. Hanka ma dzień gadania, lezy w bujaku i nawija mi juz od 30 min" ału ału ałoololobubuapffffffff" :loveu: ale zraz do spania idzie ;) Quote
łamAga Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Hejka ;) to u was musi byc inna pogoda niż u nas , bo dzisiaj to nikomu się nic nie chce nawet gadać :D Quote
marta1624 Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Jakaś Marta mnie znalazła, jak Malanowski, tylko partnerów nie potrzebuje :D No ta wetka chyba gdzies jechała, bo jak jejpisałam ze sie spóźniłam to wyswietliło ze odp z Kątów Wrocławskich ;p wiec moga wyjść. Hanka ma dzień gadania, lezy w bujaku i nawija mi juz od 30 min" ału ału ałoololobubuapffffffff" :loveu: ale zraz do spania idzie ;) Ja mam 2 partnerów :p A jak o pogodę to u mnie ciągle leje :( Quote
Talia Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ha ha, mnie też znalazła. Ciekawa jestem jak :megagrin: Quote
Recommended Posts