Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja chcialam w deichamnnie ale nie bylo... kupilam w CCC bo chcialam zwykle sportowe buty na wyjscia z psem po ulicy ( na łąki mam zjechane trampki ). Wyszłam w nich na 3 spacery i zaczeła powłoka schodzic to od razy oddałam zeby nie gadali ze zbyt dlugi czas uzytkowania od momentu zauwazenia wady. 

Dzisiaj jedziemy z TŻtem kupic sobie własnie buty bo ja zostałam w tych trampach rozwalonych na jesien albo na obcasach- przy chuscie się nie nadają acz je uwielbiam 

To ja buty tak do chodzenia wole kupić na targu , dam 30 zł i pochodze kilka miesięcy a nie będzie szkoda jak się rozwalą , na obcasach w ogóle nie chodzę więc takie porządniejsze buty zazwyczaj kupuje w Outlecie albo normalnie w sportowym ale takie juz firmówki to mi któryś rok wytrzymają , mam nike które już mi 2 lata służą i ani się nie rozkleiły ani nie popekały są w idealnym stanie tylko tyle że są lekko zalezione bo białe ;)

Posted

Jak dobrze że za lodami nie przepadam bo już bym zaśliniona siedziała :P

Z butami z CCC mój tata miał kiedyś niemiłą przygodę, bo wybrał się gdzieś i spotkał go deszcz. No i but mu się zaczął rozklejać. Po jakimś czasie odeszło mój chyba pół podeszwy i musiał sobie na szybko buty kupować żeby dotrzeć do domu. Za każdym razem jak sobie to wyobrażę to mam ubaw, a że mam bujną wyobraźnię to wyraźnie widzę mojego poważnego tatuśka w gajerku pomykającego po Wawie z klapiącą  podeszwą :roflt: . Buty poszły od razu do kosza, nie bawił się w reklamowanie.

Posted

A CCC jednak uznali reklamacje, mieli tylko blad w systemie a jednak uznali i moglam wymiienic na inne buty. Wolalabym gotówkę ale juz wzielam jakieś botki bo w deichamnnie nic mi sie nie podobalo. :)

Posted

Hejka dziewuszki:D

lody zaliczone, niezmienny smak, są niesamowite :D skorzystalismy jeszcze z TZtem z okazji ze na tor saneczkowy byla malutka kolejka i zkechalismy sobie rynna zjazdowa "Kolorowa" :] przed nami jakas dziewczynka sama jechala wiec niezbyt poszalelismy z prędkością i pan za nami tez bo aż nam w dupe lekko wszedl dwa razy. Ja zawsze musze na niemote przede mna trafic :)
wcześniej bylismy na obiadku, przepyszna roladkz a cycka z kurczaka ze szpinakiem i, z czym rzadko sie mozna spotkać, frytki z ziemniaków a nie mrożone :) jakby ktoś byl to Mazurkowa Chata w Jeleniej Górze- goraco polecam:-)

poluje na kolejną chustę,tym razem kółkowa mi sie zamarzyla :D

Posted

Kółkowa zaklada sie szybciej, poły sie nie majtaja po ziemi a chcialam cos wlasnie na szybkie wypady i do sklepu np. Dluga tkana źle mi sie wiąże w markecie a taka kolkowa szybciej trochę ina biodrze to Kluska będzie lepiej wszystko widzieć:)

Posted

Dla mnie tez byla :D Malo nie kupilam nosidla-wisiadla i meczylavym w tym Hanke. Na szczęście dziewczyny na dogo czuwają i wybralam chustę :) to i tak nic, są takie co maja po 10 a nawet 30 chust a niektóre osiągają cenę 800-1000zl :) następny zakup dopiero na wiosne-nosidelko co by TZ mogl ponosić:) ale nosidlo dla siedzących wiec czekamy.

Posted

Ja raczej na pewno nie będę mamą chustującą , już mi wystarczy że teraz muszę brzuch nosić , ale ostanio brat mnie zaskoczyl bo Staś był bardzo marudny i mówie im że moja koleżanka ma sposób zawiąże sibie corkę w chuste i mała się uspokaja a mój brat na to " no bo chusty sa mega fajne " , normalnie szczeka mi opadła i się na butach oparła skąd on takie rzeczy wie hehe

Posted

Ja raczej na pewno nie będę mamą chustującą , już mi wystarczy że teraz muszę brzuch nosić , ale ostanio brat mnie zaskoczyl bo Staś był bardzo marudny i mówie im że moja koleżanka ma sposób zawiąże sibie corkę w chuste i mała się uspokaja a mój brat na to " no bo chusty sa mega fajne " , normalnie szczeka mi opadła i się na butach oparła skąd on takie rzeczy wie hehe

Pewnie czyta wątek dla ciężarnych na dogo :evil_lol: